chmod چيست و چگونه مي توانم آنرا در ويندوز تنظيم نمايم؟

navidvakili

New Member
با سلام
من براي باز كردن - خواندن و اعمال تغييرات فايل با استفاده از پي اچ پي مشكل دارم. با تحقيقاتي كه انجام دادم فهميدم كه بايد chmod آنرا تغيير دهم ولي هرجا كه مطلبي درباره آن ديدم همه در لينوكس بود.
لطفا در مورد آن بيشتر توضيح بدهيد و بگيد چگونه مي توانم آنرا در ويندوز تنظيم نمايم.

Parham

Well-Known Member
مد دسترسی‌ به فایل در سیستم linux هستش و در سیستم ویندوز عمل نمی‌کنه چون مخصوص این سیستم هستش و شما میتوانید سطح دسترسی‌ به یک فایل را برای ایجاد کننده یا یک گروه یا همه افراد تعیین کنید ...

navidvakili

New Member
ولي من اگر بخواهم در كامپيوتر شخصي خودم بخواهم با استفاده از فايلهاي php كه از دستورات خواندن و نوشتن و اعمال ديگر تغييرات بر روي فايل باشد چه بايد بكنم؟
اگر مي گين NTFS پس چطوري، چون FAT درايوهاي سيستم من همه NTFS هستند.

m_ziba

Member
سلام دوست گرامي!
ببين تو نمي توني windows و Linux رو در اين مورد شبيه سازی کنی، چون اصولاً دسته های کاربران در اين دو سيستم با هم فرق دارن.

توی windows دسته های زيادی از کاربران رو داريم. مثل: Admins, Global users, everyone,Guests و بسياری ديگر.
که می توی اجازه read,write.execute رو بهشون بدی.
به علاوه همين اجازه ها رو می تونی حتی به يک user خاص هم بدی يا بگيری.

در صورتی که در Linux فقط سه دسته user داريم: Owners, Group Users, Others
Group User ها اونهايی هستن که در دسته Owner هستن.
All users هم داريم که همه user ها هستن.

تو می تونی با دستور chmod اجازه های اين سه دسته رو بهشون بدی يا برداری.(read, write, execute)
خلاصه اين که سيستم کار توی Windows و Linux فرق داره و تو نمی تونی اينا رو باهم match کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا