Chicago Town House

milad_k

Member
سلام

من تصمیم گرفتم برای کار جدیدم از یه عکس رفرنس استفاده کنم و به همین خاطر از کتاب 100 more of the world's houses این کارو انتخاب کردم.

طراحی :Alexander Gorlin Architects
مکان پروژه: Chicago,Illinois,USA

امیدوارم خوشتون بیاد.
03-2.jpg

05.jpg

Navidmilan

Well-Known Member
سلام ، کار کم نقص و جالبی شده. تصویر رفرنس رو هم بذاری بهتر میشه نظر داد. در کل من همیشه رندر های Vray تو رو تحسین میکنم.
موفق باشی ...

milad_k

Member
نوید جان مرسی شما نظر لطفت

عجیبه!!!!!! چرا اینجا این همه خلوت شده ؟؟؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام خوبی؟ مثل همیشه کارات بی عیب و نقصه.:rose:
1- از نور Vray Light‌استفاده می کنی.درسته؟ مطمئنا از Iradiance map استفاده کردی.روی کارت یکم نویز داره که هر چی Subdivis رو بالا ببری بسختی بر طرف میشه.برای حل این مشکل توی مودیفای Vray Light تیک store with iradiance map رو بزن.می بینی تا 15٪ صرفه جویی تو زمان رندر هم میشه!
2- مثل کارهای قبلیت آدم توش احساس زندگی نمی کنه.یکم رنگ قرمز بریز توش.منظورمو که گرفتی! مثلا رنگ سبزت زیاد شده.یه کوچولو کرم که به گرمی بزنه و نارنجی خفیف به کارت اضافه کن.مثلا یه تیکه جایی صندلی ... :paint:
3- تو تصویر پائینی انعکاس شیشت خیلی زیاده شبیه انعکاس تو شب شده.:neutral:
4- تو تصویر بالایی اون 2 تا سیاه چی هستن؟ از دستت در رفت؟!:lol:
5-یه مقداری Global Subdivs رو بالا ببر.
6- کاشکی شیشه روی میزتو از 100 درصد 97 یا 98 درصد به Glossines می دادی یه کوچولو مات میشد.البته با Subdivis حداقل 16
7- خیلی کار خوبی شده.عمدا انتقاد کردم که بهتر بشه کارت.البته جلوی قاضی ملق بازی درست نیست.میلاد خودش یه پا استاده!

milad_k

Member
عارف جون این حرف ها چیه پسر ؟؟؟من کارو اینجا گذاشتم که هم ببینند و هم نقد بشم

آره تمام پارامتر هایی که گفتی درسته و من همش رو قول دارم این کار توی سایت Evermorion که گذاشتم و اونجا هم اکثر کاربرها دقیقا همین حرف تورو میزدند; در جواب گفتم که: من به خاطر اینکه از رفرنس استفاده کرده بودم نمیتونستم توی کار تغییر ایجاد کنم و باید تابع رفرنسم میبودم.
اینطور مواقع اصل کار میشه باسازی درست صحنه رفرنس نه تغییر طراحی
در مورد مدل گوشه تصویر هم باید بگم توی رفرنس دقیقا همین شکل و به همین صورت ابهام در تشخیص مدل وجود داره من هم تابع رفرنسم دیگه :green:
آره نورهام Vray light و تیک store with iradiance map اکثر اوقات توی کارام میزنم فقط در مورد View دوم من از نور Vray Sun هم استفاده کردم تا درختام نور طبیعی روز رو به خودشون بگیرن ولی زاویه Vray Sun رو جوری گذاشتم که نور بصورت مستقیم از پنجره هام وارد نشه.

در کل مرسی و خوشحال شدم که کارو دیدی و نقدم کردی

آخرین ویرایش:
سلام .
میلاد جان من اونروز یه تفسیر بلند و بالا نوشتم ظاهرا send نشده !
چیز خاصی البته نگفته بودم .
از کار تعریف کردمو گفتم که خیلی جالبه و بدون نقص .
رنگ ها رو دوست داشتم .
تنها از سیاهی زیاد بعضی اجسام گله داشتم ( اون -اگر اشتباه نکنم - بلند گو ها توی عکس اول و اون سه تا جای سیاه - اون مربعی ها - توی عکس دوم ) گفتم که چون خیلی سیاهه وجوهش انگار از بین رفته و اجسام انگار 2 بعدی هستند .

همین خلاصه . موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا