checkbox in flash

teshneh

Active Member
این ها کدهای تغییر رنگ تیک چک باکس در فلش ام اکس هست ، لطفا هر کس می تونه اونها را به کدهی قابل قبول برای فلش 8 تبدیل کنه ، من چون روی کدها کاملا تسلط ندارم نتونستم اینکار را انجام بدم ، مرسی.
formStyleFormat = new FStyleFormat();
formStyleFormat.addListener(reza);
formStyleFormat.check = 0x228B22;
formStyleFormat.applyChanges();​
rezaپرامتر instance nameچك باكس شماست

aminflash

Member
منم هرچی ور رفتم نشد تغییر بدم (البته توی هلپ فلش دقیقا اشاره شده ولی نمی دونم چرا نمیشه!)

teshneh

Active Member
از این که وقت گذاشتی ممنون ، اگر کس دیگری می تونه کمک کنه.
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Security9776

Active Member
سلام ،
دلیل اینکه این Style کار نمی کنه این هست که این Style برای Theme ساده ( Simple ) تعریف شده در صورتی که theme که شما استفاده کرده اید Halo هست . شما برای simple می تونید این کار رو بکنید .

به همین دلیل دوستانی مثل Teshneh و آقا امین که از فلش های 2004 و فلش 8 استفاده می کنند براشون جواب نمی ده چون Halo هست .
اما مطمئنا آقای pb559blue که این کد رو در فلش 2003 تست کرده اند جواب گرفته اند چون حالت simple هست .

و اما در مورد راه حل ، خوب خود فلش راه حل رو در فلش 8 ارائه داده و اون Switch کردن بین این 2 نوع چک باکس هست .
من متن خود هلپ رو در زیر می زارم . اگه نیاز به توضیح بیشتری بود بگید تا کمکتون کنم .
To switch to the Sample theme:
1.Select File > Open and open the document that uses version 2 components in Flash, or select File > New and create a new document that uses version 2 components.
2.Select File > Import > Open External Library, and select SampleTheme.fla to apply to your document.
This file is located in the application-level configuration folder. For the exact location on your operating system, see About themes.

3.In the SampleTheme.fla theme's Library panel, select Flash UI Components 2/Themes/MMDefault and drag the Assets folders of any components in your document to the Library panel of your Flash document.
For example, drag the RadioButton Assets folder to your library.

If you're unsure about which components are in the document, drag the entire Sample Theme movie clip to the Stage. The skins are automatically assigned to components in the document.

NOTE
The Live Preview of the components on the Stage will not reflect the new theme.

4.If you drag individual component Assets folders to the Library panel of your document, make sure the Assets symbol for each component is set to Export in First Frame.
For example, the Assets folder for the RadioButton component is called RadioButton Assets. Open the RadioButtonAssets folder, and you'll see a movie clip symbol called RadioButtonAssets. The RadioButtonAssets symbol contains all of the individual asset symbols within it.
Right-click (Windows) or Control-click (Macintosh) the RadioButtonAssets symbol in the library of your document, and select the Linkage menu option. Check Export in First Frame, so all individual asset symbols will also export in the first frame. Then, click OK to save the settings.
5.Select Control > Test Movie to see the document with the new theme applied.

موفق باشید ، محسن

teshneh

Active Member
از همه شما به خاطر توجه ای که نشان داشتید ممنون هستم.
Thanks alot.

teshneh

Active Member
من جواب نگرفتم،کارهای را که انجام دادم می گم تا شما بگید کجا اشتباه کردم:
1-از طریق file > import >Open External Library فایل SampleTheme.fla را وارد فلش کردم.
2-با استفاده از library پوشه Checkbox Assets را باز کردم و فایل Checkbox Assets را با گزینه Linkage تیک ...Export را زدم و بعد اون فایل را روی صفحه آوردم.
اما از این به بعدش نمی دونم چطور باید از این چک باکس ها استفاده کنم و چطور کدنویسی کنم .
منتظر راهنمایی شما هستم.

Security9776

Active Member
سلام ،
بهترین راه اینه که شما فلش ورژن 6 رو نصب کنید و از کامپوننت اون استفاده کنید . بعد هم اون فایل رو با فلش 8 باز کنید .
اگر فلش 6 ندارید بگید تا دقیقا بگم با فلش 8 چیکار باید بکنید .
موفق باشید ، محسن

teshneh

Active Member
من فلش 6 ندارم و درضمن من کار طراحی را انجام دادم و فقط کدنویسی برای تغییر رنگ تیک چک باکس و تغییر اندازه فونت اون باقی مونده است به همین دلیل نمی تونم توی فلش با ورژن پایین تر کار کنم.
خیلی فوری هرچه زودتر جواب بدید ممنون می شم.

pb559blue

Active Member
ctrl+shift+o رو بزن یا منوی فایل برو به Import و Open As External Libarary رو بزن و آدرس زیر رو Search کن.
کد:
C:\Program Files\Macromedia\Flash 8\en\Configuration\ComponentFLA
از داخل این پوشه فایل HaloTheme.fla رو انتخاب کن و در داخل این Libarary برو به :
کد:
Flash UI Component 2 --> Themes --> MMDefault
از داخل این Folder پوشه CheckBox Assets رو کپی کن تو Libarary خودت.
External Libarary یی رو که باز کردی ببند.
حالا از داخل اون پوشه ای که تو Libarary خودت کپی کردی برو به :
کد:
CheckBox Assets --> Elements
سمبل تیک CheckBox رو انتخاب کن و هر تغییری که خواستی روش اعمال کن و در نهایت یه بار مووی ت رو تست کن.
هیچ نیازی به کد نویسی هم نداری. در ضمن فونت رو هم میتونی با کد زیر تغییر بدی :
کد:
instanceName.setStyle("fontFamily","Tahoma");
تمام این راهها با Flash Pro 8.0 هست نه با MX 6 و همش کار میکنه.
اگه خواستی بگو تا برات یه Sample هم درست کنم بذارم.

pb559blue

Active Member
توی فلش 2004 و 8.0 برای این کار Action ی وجود نداره.
روشی رو که گفتم باید بری.
دلیل اینکه نمیتونی این کار رو با Action انجام بدی اینکه تو این کامپوننت ها یا UI Component 2.0 برای نمایش این
گرافیک ها از MovieClip استفاده نشده و بجای اون از Graphic استفاده شدهو با اکشن نمیشه تغییرش داد.
روش بالا رو برو ، در ضمن با این روش میتونی گرافیک کامپوننت رو کاملا تغییر بدی.

teshneh

Active Member
اما من برای کد نویسی لازم دارم .نمونه کارت هم ندیدم.
یعنی با زدن یک دکمه این تیک قرمز به یک چک باکس اعمال شود.

pb559blue

Active Member
شرمنده با کد نمیتونی این کار رو انجام بدی ، چون سمبل Graphic هستش.
اما میتونی کاربر و گول بزنی.
اگر کسی راهی داره که با Flash MX 2004 و یا Flash 8.0 با کد این تغییر رنگ
رو اعمال کنه خواهشن بگه تا هم کاره teshneh راه بیفته هم ما این روش رو یاد بگیریم.

teshneh

Active Member
یه مشکل جدید: "خیلی فوری "
موقع طراحی چک باکس ها را مرتب هر کدام در جای مناسب قرار می دهم اما موقع اجرا ترتیب آنها به هم می خورد.
چه کار کنم که به طور ثابت همان طور که در موقع طراحی مشخص کردم باقی بمانند.
از توجه همه شما دوستان ممنون هستم.

teshneh

Active Member
آقا چرا كسي جواب نمي ده؟؟؟؟حداقل بگيد نمي دونم بدونم اين سوالي كه پرسيدم در چه حدي بوده است.

pb559blue

Active Member
آخه این مشکل و کسی تا حالا (احتمالا) بهش برخورد نکرده.
و یه جوراییه. در واقع سئوالت نا مفهومه.

بالا