بی بی کد Castelvania

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام کار واقعا پر زحمتی انجام دادین و زیبا هم هست از نظر مدل سازی الان این کار به متریالش میچربه و از نظر من مشکل متریال غلظت بالای کثیفی هستش که تو رفرنس خودتون کثیفی ها محو تر و یکنواخت تر هستش و گذر زمان بر روی بنا بیشتر حس میشه.
البته من اینو از روی رندر سیاه و سفید که ساختمون نزدیکتر هستش دارم میگم که همین سیاه و سفیدیش باعث بیشتر حس شدن غلظت بالای کثیفی ها میشه(یعنی ممکنه رندر اصلی اصلا این مشکل نداشته باشه)
شایدم این جزو سیاستهای کلی کار باشه تا حس تاریکی به کار بیشتر القا کنه.
اون درخت نزدیک به دوربین کمی از کیفیت کار کم کرده.
من به شخصه خیلی اتمسفر کار میپسندم چون یک همچین فضایی یک همچین اتمسفر مرده ایی هم باید داشته باشه و مشکلی تو نور کار نمیبینم.
تو کامپوزیت کار خراب شده اون درخت سمت چپ با اون عظمت اصلا در مقیاس بنا نیست و اصلا سه بعدی حس نمیشه و همینطور عمق کار کم حس میشه تو چند لول باید رو بکگراند کار میشد که الان حس میکنم تو 3 لایه اصلی کار شده که برای ابر کم هستش.
در کل کار خیلی کارت پستالی شده و دلنشین و از نظر مدل و متریال کار خوبی هستش و جنیه هنری کار هم بسیار قوی هستش.
موفق و پیروز باشین.

مرسی مرسی.این نقد عالی بود.خوشحالم که با دقت کارم رو دیدید.
حتما حتما این ایرادات رو رفع می کنم
باز هم ممنونم ازتون به خاطر این دقت نظر:rose:

hamed max

کاربر فعال
سلام....................فکرکنم من قبل از همه تو فیسبوک کارتونو دیدم.........نظرهای بچه هارو کاملا با دقت خوندم.اما نظر خودم به کار رو میگم.........در این که کار خیلی با دقت مدل شده و جزییات خوبه شکی نیست،میدونین بعضی اوقات توی شیدر سازی آدم فکر میکنه هیچ مشکلی نیست و همه چیز عالیه ،اما از نظر دیگران خام به نظر میرسه،نمیشه گفت متریال ها بد هستن امابه نظرم تکسچرهای رزولیشن بالا استفاده نکردین،بعضی اوقات تکسچر های با کیفیت خیلی کمک حاله،تو بناهایی که اینقدر لبه داره و تو واقعیت قطعا کثیفی زیادی داره استفاده از vray dirtو فعال کردن AO(نمیدونم تو کارتون استفاده کردی یا نه)ویا حتی اضافه کردن یه لایه ی جدا از AOقطعا کار رو قشنگتر میکنه،ببین کاملا معلومه که هدف کار توی محیط اطراف ایجاد یه فضای خاص بوده(فکرکنم به خاص بودن اون کار خونه ای که تو آب بود)اما توی پست پروداکت کار چند تا ایراد نه چندان بزرگ هست........ببین لبه ی ساختمون سفید شده (توی یکی از رندر ها)این شاید دلیلش شارپ زیاد و یا کنترل آماتور لایه ها باشه...........................گذشته از این گذاشتن پرسناژ مثلا پرنده ویا نمیدونم چیزای دیگه کارو بهتر میکرد........................اگه بکگراند هم یه جورایی زاویه بهتری میگرفت خوب بود............اما با این وجود کار .کار خیلی خوبیه...........از ایجاد چنین سکانس هایی به شخصه خوشم میاد..............از جلوه ی رنگ کار هم خوشم میاد خیلی جالبه.............................من منتقد خوبی نیستم و شاید کارهای خودم هم در حدی نباشه که جبهه ی انتقادی به کارا بگیرم صرفا نظر شخصی بود............................................موفق باشید...........................................every design has a story

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام....................فکرکنم من قبل از همه تو فیسبوک کارتونو دیدم.........نظرهای بچه هارو کاملا با دقت خوندم.اما نظر خودم به کار رو میگم.........در این که کار خیلی با دقت مدل شده و جزییات خوبه شکی نیست،میدونین بعضی اوقات توی شیدر سازی آدم فکر میکنه هیچ مشکلی نیست و همه چیز عالیه ،اما از نظر دیگران خام به نظر میرسه،نمیشه گفت متریال ها بد هستن امابه نظرم تکسچرهای رزولیشن بالا استفاده نکردین،بعضی اوقات تکسچر های با کیفیت خیلی کمک حاله،تو بناهایی که اینقدر لبه داره و تو واقعیت قطعا کثیفی زیادی داره استفاده از vray dirtو فعال کردن AO(نمیدونم تو کارتون استفاده کردی یا نه)ویا حتی اضافه کردن یه لایه ی جدا از AOقطعا کار رو قشنگتر میکنه،ببین کاملا معلومه که هدف کار توی محیط اطراف ایجاد یه فضای خاص بوده(فکرکنم به خاص بودن اون کار خونه ای که تو آب بود)اما توی پست پروداکت کار چند تا ایراد نه چندان بزرگ هست........ببین لبه ی ساختمون سفید شده (توی یکی از رندر ها)این شاید دلیلش شارپ زیاد و یا کنترل آماتور لایه ها باشه...........................گذشته از این گذاشتن پرسناژ مثلا پرنده ویا نمیدونم چیزای دیگه کارو بهتر میکرد........................اگه بکگراند هم یه جورایی زاویه بهتری میگرفت خوب بود............اما با این وجود کار .کار خیلی خوبیه...........از ایجاد چنین سکانس هایی به شخصه خوشم میاد..............از جلوه ی رنگ کار هم خوشم میاد خیلی جالبه.............................من منتقد خوبی نیستم و شاید کارهای خودم هم در حدی نباشه که جبهه ی انتقادی به کارا بگیرم صرفا نظر شخصی بود............................................ موفق باشید........................................ ...every design has a story

سلام
در مورد سایز تکسچر حقیقتش من اول یک تکسچر تایل ایبل 4096×4096 ساختم.موقع رندر مخصوصا قسمت جلو کار وقتی کلید رندر رو می زدم یک ساعت در حال پردازش بود و پروسه رندر شروع نمی شد
با مشورت با یکی از دوستانم تصمیم گرفتم سایز تکسچر رو کم کنم الان چیزی که استفاده کردم 1024×1024 هست.مشکل پردازش و مشکلاتی که توی ویوپورت داشتم حل شد..اما گویا نتیجه کار توی این قسمت بحث برانگیزه.البته من الان باز تکسچر ها رو بررسی کردم.اینکه روزولوشن تکسچر بشدت پایین اومده شکی نیست
از نظراتتون ممنون نکته های خوبی داشت
من فعلا منتظرم تمام ایرادهایی که بنظرم وارد هست به کار رو بشنوم تا رفعشون کنم

hamed.f

Well-Known Member
سلام رهام جان
من ديگه به ته ديگ رسيدم,بچه ها همه چيز رو گفتن:green:
فقط خواستم يه خسته نباشيد جانانه بهت بگم،چون خيلی براش زحمت کشيدی:rose:
با نظرات ،مشکل در کمپوزيت و کيفيت پايين تکسچر+نظر خودت در مورد نور پردازی موافقم:rose:
آهريييييييييييييييييين:oops:

کار بینهایت زیبا و دیتیله شده واقعا جای خسته نباشید اساسی داره و یک کاره افتخار آمیزه
فقط پیشنهاداتی که می تونم بدم اینه که انتخاب نوعی دیگه از زاویه رندر نورپردازی و پست پرو خلاقانه تر و رندر دارک و تا حدی سیاه سفید که بتونه با سبک گوتیک و منفی بودن مرتبط باشه
پیشنهاد واسه تاپ گالری

Ali_CG

Well-Known Member
خسته نباشی
جزییات مدلسازی و تکسچرینگ خیلی خوب شده
ولی به نظرم زاویه دوربین زیاد جالب نیست
کنتراست زیاد شده
نورپردازی هم میتونست بهتر باشه
اگه از Depth Of Field هم استفاده میکردی خیلی بهتر میشد
منتظر یه رندر بهتر هستم . . .
----------------------------
ویرایش!
رنر آخری رو که الان دیدم خیلی خوب شده . . .

آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام رهام جان
من ديگه به ته ديگ رسيدم,بچه ها همه چيز رو گفتن
فقط خواستم يه خسته نباشيد جانانه بهت بگم،چون خيلی براش زحمت کشيدی
با نظرات ،مشکل در کمپوزيت و کيفيت پايين تکسچر+نظر خودت در مورد نور پردازی موافقم
آهريييييييييييييييييين

ممنون:rose:
کار بینهایت زیبا و دیتیله شده واقعا جای خسته نباشید اساسی داره و یک کاره افتخار آمیزه
فقط پیشنهاداتی که می تونم بدم اینه که انتخاب نوعی دیگه از زاویه رندر نورپردازی و پست پرو خلاقانه تر و رندر دارک و تا حدی سیاه سفید که بتونه با سبک گوتیک و منفی بودن مرتبط باشه
پیشنهاد واسه تاپ گالری

مرسی:rose:
خسته نباشی
جزییات مدلسازی و تکسچرینگ خیلی خوب شده
ولی به نظرم زاویه دوربین زیاد جالب نیست
کنتراست زیاد شده
نورپردازی هم میتونست بهتر باشه
اگه از Depth Of Field هم استفاده میکردی خیلی بهتر میشد
منتظر یه رندر بهتر هستم . . .
----------------------------
ویرایش!
رنر آخری رو که الان دیدم خیلی خوب شده . . .

از شما هم ممنون:rose:
تا فردا رندر جدید رو آپ می کنم و نظرات بجا رو هم اعمال می کنم:)

mojtaba 3d

Member
واقعا خیلی قشنگ شده خسته نباشی.ولی خداییش خیلی کار میبرها عجب حوصله ای دارید آورین.من هنوز خیلی مونده بخوام انتقاد کنم>|<.

موفق باشید

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
دوستان یه مشکلی پیش اومده که من دقیقا نمی دونم دلیلش چی می تونه باشه
من این کار رو با مکس 2013 انجام دادم.انیماتوری که می خواد انیمیشن کار رو بسازه این ورژن رو نداشت من ابتدا فایل رو با پسوند obj فرستادم براش گفت که باز نمی شه با پسوند 3ds هم فرستادم که باز هم نتونست بازش کنه
باز یک سری از آبجکتها رو که فکر می کردم ممکنه ایجاد باگ کرده باشه رو حذف کردم(هرچند من کل صحنه رو بررسی کردم و هیچ باگی نبود) بعد برای مکس 2010 سیو کردم و ارسال کردم
اما انیماتور هنوز موفق نشده فایل رو باز کنه
اروری که می بینه این هست:
error in PARAMBLOCKDESC2 definition
invalid param ID block "(null)", parameter "", option #1
ورژن 2013 هم نصب کرده امروز ولی باز می گه که نمی تونم بازش کنم
خیلی فوریه لطفا اگه می دونین مشکل از کجاست راهنماییم کنین.:-?

abbasi_0912

Active Member
سلام؛ به نظرم پسوند FBX رو نیز تست کنید، فقط موقع اکسپورت توی تنظیمات fbx ورژن 2010 یا پایین تر رو انتخاب کنید

کارتون نیز خیلی عالی شده، فقط اون لبه سفید بین ساختمان و آسمون رو توی پست های بعدی سعی کنید حذف کنید

موفق باشید

martin eco

Well-Known Member
وایییییییییییییییییییییییی....عجب کاریه..:shock:
یعنی این فقط به خاطر مدلینگش باید بره تاپ گالری...چه اثر خوبی رو هم انتخاب کردین
منتظر رندرهای خفن مثل اون کلبه هستیم.
موفق باشی:rose:

::reza::

کاربر VIP
سلام
کارت عالیه . مدلسازیت حرف نداره. میدونم خیلی زحمت مدلسازیشو کشیدی. روزهایی که روی این کار میکردی رو یادمه. حتی برای به دست آوردن نتیجه عالی چه مشکلاتی از جمله پریدن پروژت متحمل شدی. کارت عالیه. به نظر منم روی فضا و محیط کمی بیشتر کار کن و پیشنهاد تاپ گالری .
موفق باشی:rose:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام؛ به نظرم پسوند FBX رو نیز تست کنید، فقط موقع اکسپورت توی تنظیمات fbx ورژن 2010 یا پایین تر رو انتخاب کنید

کارتون نیز خیلی عالی شده، فقط اون لبه سفید بین ساختمان و آسمون رو توی پست های بعدی سعی کنید حذف کنید

موفق باشید

ممنون :rose:
واییییییییییییییییییییییی ی....عجب کاریه..
یعنی این فقط به خاطر مدلینگش باید بره تاپ گالری...چه اثر خوبی رو هم انتخاب کردین
منتظر رندرهای خفن مثل اون کلبه هستیم.
موفق باشی

مرسی.:rose:
سلام
کارت عالیه . مدلسازیت حرف نداره. میدونم خیلی زحمت مدلسازیشو کشیدی. روزهایی که روی این کار میکردی رو یادمه. حتی برای به دست آوردن نتیجه عالی چه مشکلاتی از جمله پریدن پروژت متحمل شدی. کارت عالیه. به نظر منم روی فضا و محیط کمی بیشتر کار کن و پیشنهاد تاپ گالری .
موفق باشی
مرسی رضا.من هم فراموش نکردم کمکها و راهنمایی هات رو و واقعا ازت ممنونم
:rose::rose::rose::rose:

ROHAM WEB

Well-Known Member
از همه دوستان ممنون بخاطر راهنمایی ها و انتقادهاشون
تکسچر رو عوض کردم.از نتیجه خیلی راضیم.خیلی وقت گرفت اما ارزشش رو داشت:green:
رندرهای قبلی رو از پست اول حذف کردم و رندر جدید رو اضافه کردم
البته بازهم از ویوهای دیگه رندر می گیرم
پست اول آپدیت شد

abbasi_0912

Active Member