sallarmelli
Active Member

آخرین ویرایش:
به نسبت کارای قبلیت خیلی بهتر شده .
گذاشتن درخت اینجوری زیاد جالب نیست ... سعی کن چمن رو هم حجمی کار کنی ... اونجایی که درخت کاشتی چمت یه مقدار متفاوت تر باشه .
آسمون دیفالت استفاده نکن ...سعی کن یه hdri خوب پیدا کنی
این که خواستی عمق میدان رو شبیه سازی کنی خوبه ولی اجراش ضعیفه ... بهتره از dof خود دوربین وی ری استفاده کنی یا از تکنیک zdepth
در نهایت هم از شما میخوام قوانین رو کامل رعایت کنید ... مرسی
خیلی خوب شده.
ولی اگه رو آسفالتت یه خط خوطی مینداختی بهتر میشد یا کنارش جدول میزاشتی . آسمونشم که خوب نیست راحت ترین راه اینه که تو فتوشاپ یه آسمون براش بذاری. همونطور که فرشید گفت کارت zdepth هم میخاد.
ترسیدم ضایع بشم گفتم برش دارم بهترهخوب شده
ولی فکر کنم با اونی که توی wip دیدم فرق داشت
چرا فایل اونجا را حذف کردی؟
تشکرخوب شده + نظرات دوستان
موفق باشی.
سلام.کار خوبی شده.خیلی تونستی توی بحث نورپردزی خوب ظاهر بشی
رنگ ها خیلی زنده شدن
چمنت اگه حجمی بشه فوق العاده در میاد
مکس 2013 نصب بکن وی ری 2013 راه بنداز.مدیریت رمش بالا رفته.خود کمپانی رسما اعلام کرد که داینامیک مموری بسیار قوی تر عمل میکنه
موفق باشی
واترمارک روی کار مجاز نیست ...
رندر بدون واتر مارک بذار
طراحی جالبی شده
فقط چند نکته
بهتر نبود جهت نورتو طوری بود که یک مقدار سایه رو نما می افتاد جلوی خوبی می داد به کارت
اون پیاده رو که سفید باعث شده کارت کارتونی بشه
در کل تبریک میگم کار جالبی شده
محشره بهت تبریک میگم فقط بعضی از ایرادای دوستان اگه رفع بشه خیلی بهتره .... فقط یه نکته اگه تکراره سایز و جهت درختا رو کنترل میکردی خیلی بهتر بود آخه همه تقریبا یک سایز و در یک جهت هستند و کپی کاملا مشهوده . تفکیک قسمتهای مختلف سایت با جدول و یا اختلاف سطح رو حتما انجام بده.... خیلی قشنگ شده دوست خوبم![]()
او اه
رفتی سراغ پروِژه های بزرگ
خوب شده ولی کنتراست هم یه کم بالاست به اضافه خیلی از ایرادات که گفتن![]()
من با این آسفالتت که بیشتر به خاکی میخوره مشکل دارم. بقیه ایراد ها رو هم دوستان رشته معماری گفتن. کارات داره بهتر میشه
سلام دوست عزیز
از لحاظ فنی رو میسپارم به دوستانی که اینجا استاد هستن اما از لحاظ دیداری بسیار زیبا شده.
موفق باشی
بسیار خوب شده فقط اینکه برای ۀسمونش میتونستی افکت های بهتری بدی