بی بی کد Case-Medical-Center-Cancer-Hospital

*farshid*

کاربر VIP
به نسبت کارای قبلیت خیلی بهتر شده .
گذاشتن درخت اینجوری زیاد جالب نیست ... سعی کن چمن رو هم حجمی کار کنی ... اونجایی که درخت کاشتی چمت یه مقدار متفاوت تر باشه .
آسمون دیفالت استفاده نکن ...سعی کن یه hdri خوب پیدا کنی
این که خواستی عمق میدان رو شبیه سازی کنی خوبه ولی اجراش ضعیفه ... بهتره از dof خود دوربین وی ری استفاده کنی یا از تکنیک zdepth
در نهایت هم از شما میخوام قوانین رو کامل رعایت کنید ... مرسی

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
خیلی خوب شده.
ولی اگه رو آسفالتت یه خط خوطی مینداختی بهتر میشد یا کنارش جدول میزاشتی . آسمونشم که خوب نیست راحت ترین راه اینه که تو فتوشاپ یه آسمون براش بذاری. همونطور که فرشید گفت کارت zdepth هم میخاد.

sallarmelli

Active Member
به نسبت کارای قبلیت خیلی بهتر شده .
گذاشتن درخت اینجوری زیاد جالب نیست ... سعی کن چمن رو هم حجمی کار کنی ... اونجایی که درخت کاشتی چمت یه مقدار متفاوت تر باشه .
آسمون دیفالت استفاده نکن ...سعی کن یه hdri خوب پیدا کنی
این که خواستی عمق میدان رو شبیه سازی کنی خوبه ولی اجراش ضعیفه ... بهتره از dof خود دوربین وی ری استفاده کنی یا از تکنیک zdepth
در نهایت هم از شما میخوام قوانین رو کامل رعایت کنید ... مرسی

اتفاقا zdepth ش رو هم گرفتم ولی خیلی خوب نشد چون فاصله جلوی بنا تا پشت بنا مساوی بود و بعد هم حجم زیادی از جلوی تصویر تار شد تاری جلو رو پاک کردم
حتما همین امشب یا فردا می رم سراغش ببینم چی می شه اگه بهتر شد اینجا می ذارم
راستی پست اول که از لحاظ قوانین فکر نکنم موردی داشته باشه کجاش مشکل داره؟

تشکر فرشید توی این بی رونقی نقد ، نظرت به اندازه چندتا نقد می ارزه و تشویق خوبی هست باز هم تشکر

خیلی خوب شده.
ولی اگه رو آسفالتت یه خط خوطی مینداختی بهتر میشد یا کنارش جدول میزاشتی . آسمونشم که خوب نیست راحت ترین راه اینه که تو فتوشاپ یه آسمون براش بذاری. همونطور که فرشید گفت کارت zdepth هم میخاد.

دیگه حوصله ام نگذشت ببخشید که مسائل کوچیک ولی مهم رو رعایت نکردم سعی می کنم با حوصله بیشتر کار کنم.
راستی سایت خوب برای دانلود hdri سراغ داری؟
ممنون که کار رو دیدی باز هم ممنون

خوب شده
ولی فکر کنم با اونی که توی wip دیدم فرق داشت
چرا فایل اونجا را حذف کردی؟
ترسیدم ضایع بشم گفتم برش دارم بهتره

خوب شده + نظرات دوستان
موفق باشی.
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خوبی شده.خیلی تونستی توی بحث نورپردزی خوب ظاهر بشی
رنگ ها خیلی زنده شدن
چمنت اگه حجمی بشه فوق العاده در میاد
مکس 2013 نصب بکن وی ری 2013 راه بنداز.مدیریت رمش بالا رفته.خود کمپانی رسما اعلام کرد که داینامیک مموری بسیار قوی تر عمل میکنه
موفق باشی

sallarmelli

Active Member
سلام.کار خوبی شده.خیلی تونستی توی بحث نورپردزی خوب ظاهر بشی
رنگ ها خیلی زنده شدن
چمنت اگه حجمی بشه فوق العاده در میاد
مکس 2013 نصب بکن وی ری 2013 راه بنداز.مدیریت رمش بالا رفته.خود کمپانی رسما اعلام کرد که داینامیک مموری بسیار قوی تر عمل میکنه
موفق باشی

خدا خیرت بده

تو که خودت سالار تمام 2013 ها هستی :lol: اگه لطف کنی لینک دانلوش رو بذاری من هم حرف تو رو گوش می کنم:lol: و 2013 نصب می کنم

ممنون از تشویقت
از سر ظهر داشت دیگه قلبم وایمستاد فکر کردم کار خیلی افتضاح شد:lol: که دوستان نظری ندارند
ممنون با نظرت باعث دل گرمیم شدی باز هم تشکر

واترمارک روی کار مجاز نیست ...
رندر بدون واتر مارک بذار

تا فردا شب حتما اصلاح می کنم

maxpin206

Well-Known Member
طراحی جالبی شده
فقط چند نکته
بهتر نبود جهت نورتو طوری بود که یک مقدار سایه رو نما می افتاد جلوی خوبی می داد به کارت
اون پیاده رو که سفید باعث شده کارت کارتونی بشه
در کل تبریک میگم کار جالبی شده

seous

Well-Known Member
محشره بهت تبریک میگم فقط بعضی از ایرادای دوستان اگه رفع بشه خیلی بهتره .... فقط یه نکته اگه تکراره سایز و جهت درختا رو کنترل میکردی خیلی بهتر بود آخه همه تقریبا یک سایز و در یک جهت هستند و کپی کاملا مشهوده . تفکیک قسمتهای مختلف سایت با جدول و یا اختلاف سطح رو حتما انجام بده.... خیلی قشنگ شده دوست خوبم:rose::cool:

hameeda

Member
او اه
رفتی سراغ پروِژه های بزرگ
خوب شده ولی کنتراست هم یه کم بالاست به اضافه خیلی از ایرادات که گفتن:lol:

madmaster_3d

Well-Known Member
من با این آسفالتت که بیشتر به خاکی میخوره مشکل دارم. بقیه ایراد ها رو هم دوستان رشته معماری گفتن. کارات داره بهتر میشه

sallarmelli

Active Member
طراحی جالبی شده
فقط چند نکته
بهتر نبود جهت نورتو طوری بود که یک مقدار سایه رو نما می افتاد جلوی خوبی می داد به کارت
اون پیاده رو که سفید باعث شده کارت کارتونی بشه
در کل تبریک میگم کار جالبی شده

درست متوجه نشدم سایه چی بیافته روی نمای به این بزرگی من نور رو از زوایه ای تاباندم که سایه بیافته روی عرض بنا و اگه نور رو از پشت دوربین به بنا می تابید دیگه اصلا هیچ سایه ای تولید نمی شد
اگه می شه بیشتر توضیح بده

محشره بهت تبریک میگم فقط بعضی از ایرادای دوستان اگه رفع بشه خیلی بهتره .... فقط یه نکته اگه تکراره سایز و جهت درختا رو کنترل میکردی خیلی بهتر بود آخه همه تقریبا یک سایز و در یک جهت هستند و کپی کاملا مشهوده . تفکیک قسمتهای مختلف سایت با جدول و یا اختلاف سطح رو حتما انجام بده.... خیلی قشنگ شده دوست خوبم:rose::cool:

ممنون همشهری اینجاها کم کم داره لابی می شه.

او اه
رفتی سراغ پروِژه های بزرگ
خوب شده ولی کنتراست هم یه کم بالاست به اضافه خیلی از ایرادات که گفتن:lol:

موافقم تا حدودی خیلی هم بزرگ نیست

من با این آسفالتت که بیشتر به خاکی میخوره مشکل دارم. بقیه ایراد ها رو هم دوستان رشته معماری گفتن. کارات داره بهتر میشه

خاکی نیست مقیاس آسفالتش یه کم زیاده و کیفیتش خوب نیست آسفالت رو می گم
سلام دوست عزیز

از لحاظ فنی رو میسپارم به دوستانی که اینجا استاد هستن اما از لحاظ دیداری بسیار زیبا شده.

موفق باشی

sallarmelli

Active Member
بسیار خوب شده فقط اینکه برای ۀسمونش میتونستی افکت های بهتری بدی

من آسمون مکس رو بیشتر ترجیح می دم ولی چشم تا حال دوستان این رو خیلی گوش زد کردند از این به بعد سعی می کنم از hdri استفاده کنم

ولی می شه در مورد افکت ها یه کم بیشتر توضیح بدهید
باز هم تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا