ممنون علی جون لطف داریفقط می تونم بگم عالیــــــــــــــــــــــــه/ انشالا یک تکسچر خوب هم بهش بدی توپ میشه
جووووون . عجب چیزی شده .
غلام ماشیناتم عباس
کی میشه من انقد تمیز کار کنم
یه چیزیم بگم ؟؟؟
حالت چشمش با حالت دهنش همخونی نداره ها . ببین مثل اواتارت اگه دندوناش رو هم باشن و فقط لباش باز باشن بهتر نیس ؟؟
ممنون مهران جان لطف داریخیلی عالی مدل می کنی
فقط به نظر من لبه ی پلک چشماش نرم بود بقشنگر میشد
راستی چند وقتیه مدلاتو متریال نمی دی؟
خسته شدی از تکسچرینگ؟
دیگه بسه چقد مدلینگ می خوای یاد بگیری واستا تا ما هم بت برسیمممنون مهران جان لطف داری
درسته شاید بهتر می شد البته الان که نگاه کردم دیدم ضخامت پلک رو هم یه ذره زیاد گرفتم
خسته که نشدم از تکسچرینگ.ولی خوب هدفم اینه که اول مدلسازیمو قوی کنم و بعد برم سره تکسچرینگ
سلامسلامعباس جان ماشین واقعی ها رو تموم کردی زدی تو کار تخیلیایول خوب شدهخسته نباشی
سلام عباس جان
عالیه ... ادامه . ادامه ...
موفق باشی داداش ...
بازم مثل همیشه
با کارای قشنگت همه رو به وجد آوردی عباس جون.......
عالیه پسر
ادامه بده
خيلی خوب شده عباس جان،تبريک ميگم
سلام استاد مدلینگ.خوبی؟
خیلی ناز شده اما اگه میخوای حسابی تمرین کنی اون دوست مونث این کارکترم درست کن که تو یک جاده درحال مسابقه هستن اینجوری خیلی چیزارو تمرین میکنی
1.مدل سازی
2.فرم چهره ها
3.چیدمان دو ماشین در حال مسابقه
4.دوربین
5.متریال
6.نور
7.پست پرو(برای حس سرعت و بلور کردن فضا و ....)
موفق باشی
سلام عباس جان
خیلی خوبه آفرین.آواتارت رو ساختیا معلومه طرفدار فیلم cars هستی. منم این فیلم رو دوست داشتم.
موفق باشی
سلامسلام
عزیز خیلی خوب شده ولی یه نکته
شاید از قصد این کار رو کردی ولی اگه نکردی بگم که mcqueen چشماش تکسچر بود یعنی همه ماشین های nascar چراغ ندارن و جاش تصویر میذارن، چون هم خطر ریزش شیشه کمتر بشه هم بهشون احتیاجی ندارن همش تو پیستن و پیست هم پر از نور پرژکتور
اگه میخوای دقیقا اون رو شبیه سازی کنی این کار رو بکن.
البت کار خیلی سختی داشتی و آدم دلش نمیاد از بین ببرتش. من خودم هم یه جوری شدم گفتم برش دار چون درکت میکنم