قالب Car Modeling -Audio S5

3DTotal

Well-Known Member
Car Modeling -Audi S5

با عرض سلام خدمت دوستان

مدل این ماشین آماده بوده و فقط بنده کار نورپردازی و کامپوزیت و رندرش را انجام داده ام . چون کار من فقط مدل سازی کاراکتر هست .با این حال بدنه ماشین Nissan 350z را مدل سازی کرده ام تا توی این زمینه هم کسب تجربه داشته باشم.
و چیزی که متوجه شده ام ( حال آنهایی که تجربه کرده اند بیشتر متوجه می شوند ) کاراکتر مدلینگ خیلی سختر از سایر مدل سازی ها می باشد .

'900*1600'

http://rezaniasari.com/?cat=5

موفق باشید.​

پیوست ها

• Back_Small.jpg
    Back_Small.jpg
    339.2 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • Front_Small.jpg
    Front_Small.jpg
    355.7 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • Wire_Small.jpg
    Wire_Small.jpg
    246.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • P.jpg
    P.jpg
    117 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • P2.jpg
    P2.jpg
    141.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز :rose:
کارتون خیلی عالی شده از مدل و متریال ماشین خیلی حال کردم :shock: کامپوزیت کار هم خیلی خوب شده فقط سایز ماشین با جاده همخوانی نداره . اما در کل خیلی عالی شده :oops: موفق باشید

3DTotal

Well-Known Member
سلام دوست عزیز :rose:
کارتون خیلی عالی شده از مدل و متریال ماشین خیلی حال کردم :shock: کامپوزیت کار هم خیلی خوب شده فقط سایز ماشین با جاده همخوانی نداره . اما در کل خیلی عالی شده :oops: موفق باشید
ممون .

Mostafa Cg

Member
ماشین خوبی شده اما خیلی ماشین کوچیکه در برابر جاده...

میتونم ازت بپرسم مدل چندمته و این کامپوزیت رو توی دیجیتال تو ترز دیدی...

و بگی که چه اموزش هایی دیدی لینک رو بدی تا منم حرفه ای شم لطفا بده...

3DTotal

Well-Known Member
ماشین خوبی شده اما خیلی ماشین کوچیکه در برابر جاده...

میتونم ازت بپرسم مدل چندمته و این کامپوزیت رو توی دیجیتال تو ترز دیدی...

و بگی که چه اموزش هایی دیدی لینک رو بدی تا منم حرفه ای شم لطفا بده...

فکر کنم چون تصویر رندر شده را به نصفه کوچیکتر کردم ماشین کوچکتر از جاده توی چشم می زنه تصیر بزرگتر را از لینک زیر مشاهده کنید و لطفا نظرتون را اعلام کنید.

'900*1600'
http://rezaniasari.com/?cat=5

کار اصلی من مدل سازی کاراکتر هست و بیشتر روی این مبحث کار می کنم .
شما می تونید از آموزش های زیر استفاده کنید

Evermotion Car4 Ever
Tutorials3D

کامپوزیت را از روی یک فیلم ویدویی که اسمش را دقیقا آموزش نمی تون گذاشت چون خیلی سریع یک سری توضیحات کلی در مورد کامپوزیت داده بود یاد گرفتم . اسم اش هم Gnomon Rendering Vehicle In 3DS Max که با منتال ری هم آموزش داده است .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
به سلام رضا جان....
پارسال دوست امسال آشنا.... کجا بودی...

آقا مدلینگ و رندر که مشکلی نداره

فقط لبه های سایه ماشین شارپ شده
اگه یه مقدار ماشین به سمت دوربین بیاد خیلی خوب تر میشه... اینجوری کمی از فضا بلا استفاده شده...

همین...

خوشحام که برگشتی... (فک کنم خدمت رفته باشی... :دی )

یا علی

Borhan72

خسته‌ی خسته...
آقا عاليه...
ولی كامپوزيتش خيييلی ايراد داره...
البته شما خودت استادی...
مشكل كامپوزيتش اينه كه توی اين قبيل رندر ها نبايد رفلكت هایی به جز رفلكت های hdri استفاده شده ، روی بنده بيفته...
الان شما علاوه بر اينكه اثری از رفلكت های hdri و محيط طبيعی، روی كارتون ديده نميشه، رفلكت های شديد و شكسته‌ی نور های صحنه كه بهشون رفلكت های استوديویی ميگن افتاده...
متوجه منظورم شديد؟
اگر اين مشكل هم حل بشه، كارتون (مخصوصآ مدلسازی) واقعآ شاهكاره...

alirezak4

Member
با سلام
عدم داشتن اندازه مناسب برای ماشین اولین ایرادی هست که برای این اثر میتوان درنظر گرفت
اگه دقت کنید ما آسمونی رو در سزمینه میبینیم با ابرهای پراکنده در حالی که نوری که تو صحنه حس میشه و روی ماشین هم همینطور لحظه گرفتگی کامل آسمان در روزهای تمام ابری رو برای انسان تدائی میکنه
دوست خوبمون هم Borhan72
به درستی ه ایراد رفلکت و عدم نورپردازی و استفاده از فایل های hdri رو بیان فرمودند
پرسپکتیو کار چندان جالب نیست و قرار دادن سوژه در مرکز تصویر تقریبا تمام سکون ممکن رو برای این اثر فراهم کرده که اصلا جالب نیست.و از همه مهمتر اینکه خط افق ماشین با خط افق صحنه یکدیگر را قطع میکنندکه ...
در کل تلاش خیلی خوبی توسط خالق اثر صورت گرفته اما لازم به رفع ایرادات نیز میباشد.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا