capture live TV shows on pc

سلام دوستان عزيز
من یه سوال درباره capture live TV shows دارم. می خواهم ببینم میشه بدون داشتن سخت افزار خاصی/ به کمک یک نرم افزار این کار را کرد. البته نرم افزار همراه کرکش. چون Microsoft به وسیله Windows XP Media Center Edition این کار را ممکن ساخته ولی پولیه...
خلاصه راهی میدونید بهم بگید.

قبلا از کمکتون ممنونم.
موفق باشید
Mohammad

Scorpio

Member
سلام دوست عزيز
تا جايي كه من ميدونم بايد يه كارت capture داشته باشي ....

موفق باشي
بعدا از کمکتون ممنونم. (شوخي) :lol: :lol:

علي

Babak Sateli

Active Member
mohammadram گفت:
سلام دوستان عزيز
من یه سوال درباره capture live TV shows دارم. می خواهم ببینم میشه بدون داشتن سخت افزار خاصی/ به کمک یک نرم افزار این کار را کرد.Mohammad

دوست عزيز سلام

من فكر كنم شما مي بايست ابتدا يك كارت Capture يا كارتهايي مانند TV Input Card
داشته باشيد تا آنها بتوانند با وصل شدن به آنتن هوايي و يا يك خروجي مانند Video و ...
سيگنالهاي آنالوگ مربوط به تصوير و صدا را به داده هاي كامپيوتري تبديل كنند. سپس
شما مي توانيد به يك نرم افزار خاص آن را مشاهده و يا تبديل به يك فايل كامپيوتري بكنيد.
بدون سخت افزار خاص اين كار به نظر من غير ممكن است. البته اگر اطلاع خاصي داريد
خوشحال مي شويم تا لينك مربوط به آن را برايمان ارسال كنيد تا اطلاع بيشتري در اين
زمينه پيدا كنيم.

با تشكر از شما

see

دوستان عزيز سلام

Scorpio جان خیلی با نمکی...

آقای babak_sateli عزیز/ من منظورم از طریق اینترنت است نه از تلویزیون. چون میدونید تمام کانالهای تلویزیونی الان به صورت زنده در اینترنت در حال پخش هستند. بماند به چه صورت...

حالا من میخواهم بدونم میشه با یه نرم افزار غیر از Windows XP Media Center این کار را کرد. یا حتما باید یه 600 دلاری بخرجیم.

موفق باشید
Mohammad

Babak Sateli

Active Member
Re: see

mohammadram گفت:
دوستان عزيز سلام

آقای babak_sateli عزیز/ من منظورم از طریق اینترنت است نه از تلویزیون. چون میدونید تمام کانالهای تلویزیونی الان به صورت زنده در اینترنت در حال پخش هستند. بماند به چه صورت...

Mohammad

دوست عزيزم

من معذرت خواهي مي كنم كه مطلب شما را درست متوجه نشدم.
من متاسفانه اطلاع دقيقي از اين موضوع ندارم. اما دنبالش خواهم گشت تا
در صورتي كه اطلاعي كسب كردم در خدمت شما باشم.
اميدوارم دوستان ديگري كه شايد اطلاعي دارند بتوانند مشكل شما را حل كنند

با تشكر

Scorpio

Member
Re: see

mohammadram گفت:
دوستان عزيز سلام

حالا من میخواهم بدونم میشه با یه نرم افزار غیر از Windows XP Media Center این کار را کرد. یا حتما باید یه 600 دلاری بخرجیم.

موفق باشید
Mohammad

:eek: :eek: :eek:
من منظورتونو متوجه نشدم
ولي فكر كنم ... اصولا بايد kaza همچين امكاني رو داشته باشه ... بازم دقيق نمي دونم ولي بهت قول ميدم كه واست همچين چيزي كه ميحواي رو پيدا كنم .
در ضمن ببخشيد قصدم شوخي بود (ديگه نمك نمي ريزم :wink: )

علي

سلام

آقا دستت درد نکنه ولی فایده نداره. باید یه برنامه باشه که از کارت گرافیک بگیره. این برنامه ها همش برای ضبط از تلویزیون است. برنامش هم بدرد نخوره.
ولی به هر حال ممنون از تلاش شما.

موفق باشید
Mohammad

جدیدترین ارسال ها

بالا