camera raw

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان
راستش یه سوال در مورد فتوشاپ سی اس 5 داشتم و اونم اینکه در مورد camera raw میخواستم یاد بگیرم آیا کسی بلده چجوری باید یاد گرفت؟؟؟؟

اگه راهنمائیم کنین ممنون میشم:):)

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
انتقال گیلاس
دوست عزیز لطفا دقت کنید کجا تاپیک ایجاد میکنید تاپیکتون رو انتقال دادم

SajadCG

کاربر فعال
camera raw کلا خیلی چیزه خاصی نیست و خیلی کم ازش استفاده میشه

چون برنامه های معروف و قدرتمندی مثل lightroom هست کاربران کمتر سراغ Camera raw میرند(الیته خودش هم چییزی کم نداره)

این یه آموزش کلی در موردش:
لینک

موفق باشید.

rrss

Active Member
با تشکر از راهنمائی شما gilas عزیز
راستش به نظرم اومد که سوال رو در اینجا میتونم بپرسم ولی دیگه به محل پرسیدن توجه نکردم ایشالا از این به بعد رعایت کنم و احتیاجی به این هشدار و اخطار و تذکر و یاد آوری و غیره نداشته باشه
از بابت راهنمائی شما باز هم متشکرم:rose:

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست عزیزم SajadCG عزیز
به به از این راهنمائی ، آقا راهنمائیتون چقدر مفیده ، از بابت راهنمائی که کردین ازتون نهایت تشکر و قدردانی را دارم
لینک سایتی که گذاشتین بسیار پر محتوا و مفید و راهنمائی جنابعالی بسیار راهگشا و مفید بود و بنده از این بابت ازتون نهایت تشکر و قدردانی را دارم :rose::rose::rose:

راستش یه سوال هم داشتم و اونم اینکه متاسفانه مطالب علارغم پر محتوا بودن چون به زبان انگلیسی هستش اونجور که باید مثل زبان فارسی نتونستم ازش استفاده کنم و از این بابت بسیار بسیار باعث تاسف است که مطالب به این پر محتوائی و مفیدی رو اونجور که باید نتونم استفاده ببرم
لذا از دوستان استدعا دارم که آیا این مطالب به زبان فارسی هست و اگر هست چجوری میشه از اون استفاده کنم اگه کسی میدونه راهنمائیم کنه بینهایت متشکر میشم

در پایان باز هم از دوست عزیزم آقای SajadCG بخاطر این راهنمائی راهگشا و مفید نهایت تشکر و امتنان را دارم:rose::rose::rose:
ارادتمند rrss

SajadCG

کاربر فعال
والا من در این زمنیه آموزش فارسی ندیدم
اگه هم چیزی باشه فقط در حد معرفی هست و بس.
چون همونطور که گفتم به ندرت ازش استفاده میشه

خودتون میتونید با کار کردن باهاش خیلی راحت یادش بگیرید
و به نظر من نیازی هم به آموزش فارسی نیست.

موفق باشید.

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست عزیز SajadCG محترم

خواستم بدین وسیله از بابت راهنمائیتون ازتون تشکر کنم:rose: واقعا لطف کردین که بنده رو راهنمائی کردین بنده رو شرمنده کردین خیلی بزرگوارین !!!

در پایان باز هم از این همه لطف و بزرگواری نهایت تشکر و امتنان را دارم:rose::rose::rose:

ارادتمند rrss

ARAsoftware

Member
شرکت Photoshop Cofee یه پک آموزشی با عنوان Photoshopcafe Cs4 For Digital Photographers داره که خیلی خوب درباره Camera Raw هم توش صحبت کرده
یه سرچ بزنی تو سایت های ایرانی هم میتونی لینک دانلودشو گیر بیاری ( حجمشم حدود 1گیگ هستش )
اینم سرفصل هاشه:
84934751427015225249.jpg

shaggy7x

New Member
بچه ها من سوالم اینه که 1 عکس رو چجوری تو فتوشاپ تو camera raw باز کنم . من هیچ منوی را پیدا نمی کنم

SajadCG

کاربر فعال
بچه ها من سوالم اینه که 1 عکس رو چجوری تو فتوشاپ تو camera raw باز کنم . من هیچ منوی را پیدا نمی کنم

یه عکس از ساده ترین روش هاش اینکه تو adobe bridge روی عکس کلیک راست کنید و
open in camera raw را انتخاب کنید.
موفق باشید.

ARAsoftware

Member
اگه عکستون با فرمت RAW گرفته شده باشه هم به راحتی با دوبار کلیک کردن با Camera RAW باز میشه

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست عزیز ARAsoftware

خواستم از بابت لطفی که کردین هرچند دیر ولی تشکر کرده باشم خیلی لطف کردین در مورد توضیحتون ازتون ممنونم:rose:

در ضمن میخواستم بپرسم که امکانش هست که آدرس سایتی که آموزش فارسی رو گذاشته برا دانلود آدرسش رو بذارین از این بابت خیلی ممنونم:rose:

ارادتمند rrss

جدیدترین ارسال ها

بالا