قالب camaro-2

nabav

Member
باسلام و خسته نباشید.دوستان این همون مدل آماده ی قبلی camaro هست که توی سایت قرار دادم فکر کردم این یکی بهتر شده گفتم بزارم تو سایت این رندر با مکس و vray گرفته شده.منتظر نظرات خوبتون هستم.
6.jpg:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
همشهری از نظر رندر خیلی خوب شده. فقط من نمی دونم چرا خودت مدل نمی کنی که همش رندر میگیری؟ مگه رشتت معمارییه که مدل آماده استفاده می کنی؟ روی مدلینگ و تکسچرینگ و متریال و ریگ و .... کار کن

nabav

Member
سلام همشهری عزیز.نه رشته من معماری نیست.من چند تایی مدل ماشین درست کردم ولی ازوقتی که این مدلهای آماده به دستم رسید گفتم به رندر بپردازم بعد که رندرم خوب شد به مدل سازی برگردم یه جورایی از آخر به اول شد.ایشالا دفعه بعد خودم مدل می سازم.این روهم بگم که مدلینگ من توی ماشین ضعیف بود تا وقتی چندتا اموزش خوب گیرم امد.مرسی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خوبی شده.به نظرم توی بحث فاز پست پروداکشن از افکت گلو در مورد نقاط اوربرایت شده استفاده بکن
رفکلت کف خیلی خلاقانه شده آفرین
موفق باشی

nabav

Member
سلام.خیلی ممنون ازنظری که دادین.اما من نمی دونم نقاط اوربرایت شده چیه میشه راهنماییم کنید.متشکرم

Yar.kh

Member
سلام
آموزش خوبی که گفتید رو از کجا گرفتید؟ اگه رو نت هست بی زحمت لینکش رو بذارید...
از رندر خیلی خوشم نیومد:snap:
فکر میکنم استودیو یه جوریه که رفلکت خوبی نیوفتاده. مثلا هیچ رفلکت تیزی نیست!

nabav

Member
سلام
آموزش خوبی که گفتید رو از کجا گرفتید؟ اگه رو نت هست بی زحمت لینکش رو بذارید...
از رندر خیلی خوشم نیومد:snap:
فکر میکنم استودیو یه جوریه که رفلکت خوبی نیوفتاده. مثلا هیچ رفلکت تیزی نیست!

سلام دوست عزیز خیلی ممنون از نظرتون.آموزش خوب منظورم همون آموزش های شرکت Digital Tutors هست که می تونید به راحتی بدست بیارید.مرسی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اوربرایت به جایی میگن که بیش از حد سفید بشه. جاهایی که خیلی براق بشه گلو بگیره خوب میشه.
اوربرایت باید تا سر حد امکان توی کار نباشه.مگر خیلی محدود مثلا نوری که از لایه شاخه بخوره زمین یا چیز کوچولو

nabav

Member
سلام.اوربرایت به جایی میگن که بیش از حد سفید بشه. جاهایی که خیلی براق بشه گلو بگیره خوب میشه.
اوربرایت باید تا سر حد امکان توی کار نباشه.مگر خیلی محدود مثلا نوری که از لایه شاخه بخوره زمین یا چیز کوچولو

مرسی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا