ميگم ها...
اگه تردي مكس 7 باشه و هيچي پلاگين ملاگين نصبيده نباشيم... بازم ميشه يه همچين چيزايي زد؟ ! دو نقطه دي معمولي !
سلام عزیز
کارت خیلی معرکس .
به امید موفقیت های روز افزون
ممنون رفیق قدیمی.حالا یهنی سطح لیگا از تیم ملی ما انقدر پایین تره؟ آخه شما تو نظر سنجی پایین ترین نمره رو دادین .
به هر حال خیلی ممنون.
شما لطف داری ولی ما خودمون هنوز در مرحله یادگیری هستیم کو تا بشیم استاد(شما فک کنم صد سال دیگرو گفتی:دی)هر چي باشه بايد طرفش استاد باشه ... شما رو مي گم ها
ممنون اولا به خاطر نظرتون در مورد کار دوما هم بخاطر نصیحتاتون. اولا که لازمه بذونید که من اینجا چندان کسی رو نمیشناسم که بخواد رو در بایستی داشته باشه بعدشم حالا مگه فروم تری دی جای رو در بایستی هست؟ من نیومدم اینجا کار بزارم که ملت ازش تعریف کنند و به به و چه چه بشنوم فقط میخوام نظر واقعی افراد رو بدونم.وقتی شما یه نظر سنجی در مورد کیفیت کار خودتون میذارید و گزینه نمایش عمومی رو براش انتخاب میکنید که نشون بده کی به چی رای داده در واقع یه جور رودربایستی هم برای بچه ها میسازین...
اگر هم کسی رو در بایستی نکنه و امتیاز منفی به کار شما بده دیگه این انتظار از شما نمیره این مطلب رو توی تاپیک بیان کنید...
البته عادل که اشتباه نمره داده بود اما در کل دارم عرض میکنم...
به هر حال کاملا میل خودتون هست که چطور نظر سنجی بزنید...
.
موفق باشید...
عیسی جان لطفا دیگه بحث تاپیک منحرف نشه . مجبورم ویرایش کنم که همین جا تموم شه این حرف ها (ویرایش توسط امین)
بسیار زیبا و حرفه ای
تشکر .
خیلی جالب شده . تبریک
سلام
وای خیلی قشنگ و عالی کار شده ...
یک کانسپت واقعی
تبریک می گم به این ایده و کار قوی ...
نورپردازی و اجرای طرح واقعا خیلی عالی هست !
به خاطر تاپ گالری هم تبریک می گم
موفق و پیروز باشید.
علی./
نمیدونم چرا ولی نسبت به این کار حس خوبی ندارم دلیلشم فک کنم این باشه که جایی که رفلکت تموم میشه معلوم میشه که پلان بالاش بوده حد اقلش اینه که از یه پلان دراز استفاده کرد که اونطوری هم باعث میشه یکم نورپردازیو بریزه به هم. نمیدونم رندرش خیلی طول میکشه ولی یکی با سایز کوچیکتر این مدلی میگیرم ببینم چی میشه. ممنون رفیق بابت راهنماییهاتون.چند صفحه سفید بالای سر ماشین روی قسمت های مختلف بذار تا انعکاسش روی سطح ماشین بیفته. شاید بهتر بشه.
مطمئنم که رندر بعدی رو میترکونی چون دیگه اشکالاتش رو خودت میدونینمیدونم چرا ولی نسبت به این کار حس خوبی ندارم