Call Waiting

voodoo

New Member
بچه ها من چند وقتي كه انتظار مكالمه رو براي تلفونمون فعال كردم اما وقتي توي اينترنت هستم و كسي زنگ ميزنه متوجه نميشم كسي ميتونه كمكم كنه راستي مودم من v90 ه .

sambol

Active Member
اقا اين يه سيستم هستش كه بايد مخابرات بزاره من يه برنامه ماله اين كار دارم تو ياهو هم زياد تبليغ مي شه ولي كار نمي كنه

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اگر Call Waitingت فعاله بايد مودمت ساپورت كنش فكر نميكنم v90 ساپورت كنه مودمهاي v92 ساپورت ميكنه..

مجيد

voodoo

New Member
اي بابا پس 14-15 تومان افتاديم.

راستي يه چيزي وقتي كه رسيو نداري مثلا داري فقط يه چيزي رو ميخوني كسي زنگ بزنه قطع ميشه اما وقتي داري دانلود ميكني يا كلا رسيو داري هركي پشت خط باشه نميفهمم.

MrMohi

Active Member
میتونید به مخابرات محلتون برید و از اونها درخواست کنید تا خط شما رو به آی اس دی ان تغییر بدن.در اینصورت میتونید موقعی که تو اینترنت هستید مکالمه تلفنی هم داشته باشید یا فکس بفرستید.ضمنا سرعت اینترنتتون هم میره بالا

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آاق شما اگر مودم v92 داشته باشي اون خودش يك برنامه داره نصب ميكني و بايد از اون برنامه استفاده كني..الان مودم من اين امكان رو داره برنامش رو هم دارم اما خطم امكان call waiting نداره

مجيد

ehsanarts

Member
سلام
با با استفاده از برنامه Advance Call Corder مي توني همچين كاري رو انجام بدي
برنامه رو مي توني از اين سايت بگيري :
http://www.modemtools.com
البته crack اين ورژن جديدشو خودم هم پيدا نكردم :oops:

akaveh

Member
Majid گفت:
آاق شما اگر مودم v92 داشته باشي اون خودش يك برنامه داره نصب ميكني و بايد از اون برنامه استفاده كني..الان مودم من اين امكان رو داره برنامش رو هم دارم اما خطم امكان call waiting نداره

مجيد
مجيد جان مودم من v92 داره و Zoltrix هست و خط تلفن ما هم call wating رو ساپورت مي كنه ولي نه نرم افزاري داره اين مودم نه من توونستم با اون كار كنم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا راستش من خودم هم كار نكردم چون خطم call waiting نداره نميدونم طريقه استفادش چطوريه.. اما توي كاتالوگ مودمم نوشته بود كه آقا با استفاده از برنامه اي كه توي خود سي دي همرا مودم هستش ميتونيد اينكارو بكنيد..
فكر كنم اگر بتونيد به سايت شركت سازنده مودمتون بريد اونجا برنامه اي چيزي گذاشته باشن

مخلصيم

مجيد

akaveh

Member
سلام
آقا من تو نمايشگاه رفتم و از غرفه زولتريكس براي اين انتظار مكالمه سوال كردم گفتن كه بايد مخابرات منطقه اين سرويس رو برا كامپيوتر هم ساپورت كنه اگر ساپورت كنه بدون احتياج به هيچ گونه نرم افزاري مي توان تا 16 دقيقه از اين سرويس استفاده كرد به طوري كه سيم تلفن رو به خروجي مودم مي دهيم البته اين فقط مربوط به مودم هاي زولتريكس هست بقيه رو نمي دونم :?: :!:
علي

sobhan_250

Active Member
مودم زولتریکس اسمارت اما بدون نرم افزاری که گفتین

akaveh گفت:
سلام
آقا من تو نمايشگاه رفتم و از غرفه زولتريكس براي اين انتظار مكالمه سوال كردم گفتن كه بايد مخابرات منطقه اين سرويس رو برا كامپيوتر هم ساپورت كنه اگر ساپورت كنه بدون احتياج به هيچ گونه نرم افزاري مي توان تا 16 دقيقه از اين سرويس استفاده كرد به طوري كه سيم تلفن رو به خروجي مودم مي دهيم البته اين فقط مربوط به مودم هاي زولتريكس هست بقيه رو نمي دونم :?: :!:
علي

مودم منم زولتریکس هستش
آیا فقط با همین اتصال تلفن کار تمومه؟
از کجا بفهمیم کسی داره زنگ می زنه؟

راستی سیستم انتظارم هم از مخابرات اینطوری فعاله که اگه کسی پشت خط باشه دو تا بوق کوتاه میزنه مثل موبایل

حالا سیستم می تونه اون بوق رو تشخیص بده یا کار خاص دیگه ای باید بکنم؟

بالا