C# يا ....

amgh

New Member
سلام
لطفا بگين كه كسي كه برنامه نويسي بلد نيست ميتونه از ابتدا با سي شارپ شروع كنه و آيا كتاب فارسي مناسبي براي اين منظور مي شناسيد؟
اگر نه به نظر شما چه مراحلي رو طي كنم تا برنامه نويسي رو به طور اصولي ياد بگيرم . البته بايد بگم به خاطر كاري كه قرار درگيرش بشم نياز دارم سريع پيش برم و نميتونم از سطح خيلي پايين شروع كنم . كلا منظورم اينه كه براي كار و آن همك با ديد آينده نگر چه زبان برنامه نويسي رو پيشنهاد مي ديد ؟ البته اگر طي يك پروسه مد نظرتون هست لطفا با ذكر مراحل بيان بفرماييد. ممنون ميشم
من خودم سي شارپ رو گفتم چون شنيدم اگر كسي اين زبان رو ياد بگيره با يه تير دو نشون زده چون خيلي شبيه جاوا هم هست.
ممنون ميشم بهترين كتاب هاي فارسي كه ميشناسيد معرفي كنيد.
باور كنيد سوال مهمي و تعيين كننده مسير شغلي بنده هستش پس خواهش ميكنم تا اونجا كخ ميتونيد با توجه به اين سوال جواب بديد.
بازم ممنونم
منتظر راهنماييتون هستم

dark-man

Member
دوست گرامي دقت داشته باش كه در هر زبان برنامه نويسي مهمترين چيز آن است كه برنامه نويس منطق آن زبان را بداند و درك كند ....
با دقت داشته باشي كه در هر زبان برنامه نويسي مهمترين چيز كد نويسي آن برنامه است و ساخت آيكون و .... در درجات بعدي قرار دارند ..
پيشنهاد من به شما اين است كه اگر با زبان سي آشنايي نداريد ابتدا مقداري زبان سي را مطالعه بفرماييد تا يك آشنايي نسبي با اين زبان بدست آوريد سپس سراغ سي شارپ برويد و ...چون مطمعن باش در هر شركتي كه كسي كه كار را با سي شارپ بلد است بخواهد به مهمترين فاكتوري كه دقت خواهد داشت كد نويسي است و نه كار با محيط برنامه .....
اگر كتابي در زمينه زبان سي يا سي پلاس پلاس خواستي من بهت كتاب سي يا سي پلاس پلاس آقاي جعفر نژاد قمي را پيشنهاد مي كنم ....
اميدوارم در هر مقطعي كه هستي موفق باشي

western

Member
سلام

دوست عزيز اگر سوال خود را در انجمن برنامه نويسي و الگوريتم آن مطرح كنيد قطعا جواب هاي بهتر و بيشتري دريافت ميكنيد و راحتتر تصميم خواهيد گرفت

ضمنا بعيد ميدونم كه براي شروع با #c مشكلي وجود داشته باشه
ضمنا شيوه كد نويسي در سي شارپ خيلي شبيه ويژوال بيسيك هست - چون من خودم با وي بي كار ميكنم اينو ميگم.

پس حتما يه سري به انجمن برنامه نويسي و الگوريتم آن بزن

موفق باشيد - محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا