Business Card دنیای شادی

rohnaz

Well-Known Member
Business Card دنیای شادی (اصلاح طرح)

سلام.دوستای خوبم خوبین؟خوبن؟چه خبراه؟امتحانات تموم شد؟...
یه ماه نت نبودم .میدونم دلتون واسم تنگ شده بود .:green:
"سلفون مات 2 رو بازم.
چندتا خواسته.منت میزارین
1.جای نوشته هاشو بهم بگین لطفا.فک کنم مناسب نیستن
2.بهم یاد بدین چطوری میتونم راحت تر سه بعدی کار کنم
3.دستتون درد ننه
:rose:
کارت اصلاح شده:
1.تغییره تایپو از دنیای شادی به تصویر دنیای شاد
2.تغییر فونت و چیدمان نوشته ها
ممنونم از نظراتتون:rose:

پیوست ها

• sample.jpg
    sample.jpg
    908.6 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:

hsajj

Member
قشنگه ! :rose:
میتونی از فونت جدیدتری استفاده کنی (البته همینم بد نیس)
روی کارت هم یکم چیدمان نوشته ها ساده ست (نظر شخصی)

خوب شده ولي اگه اين پترن هاي نقطه يكم بيشتر محو بشن به نظرم بهتره:paint:
اون طرف ويديو كليپ هم انعكاسش اصلا جالب نشده و كلا طرح رو بي نظم و ترتيب كرده:rose:

moslancer2

Member
همه چی خوب و عالی شده...:rose:
طرح زیباس اما یجا از دستت در رفته توی متن لوگوی "دنیای شادی" اون کلمه "دنیا" رو نقطه "ن" رو درست کن:paint:
کار شاد و خوش فرمی شده... من که خیلی خوشم اومد:rose:
اگر از لحاظ رنگ ها بخوایم بگیم رنگای گرم شادی انتخاب کردی با بافت جالب زمینه...:rose:
موفق باشی...

BENgraph

Member
من نمی دونم دوستان واقعا ایرادی نمی بینند ! یا نمی خوان تو ذوقتون بزنن ؟؟ شایدم سابقه نقد پذیریتون خوب نیست ؟ :wink:

ولی من اینجوری نیستم ، رک و راست کار رو نقد می کنم (دوست دارم بقیه هم کارای منو همینجوری نقد کنن )

بزرگترین مشکل کارت اول لوگوی اونه ، الان شادی دنیای خونده میشه :green: (جاشونو حتما عوض کن)
دوم عدم توازن طرف روی کارته ، اصلا هیچ نظم و ترتیبی نداره ، شلوغ و پراکنده است ، سوم هم این نوع رنگ بندی خوبه ولی برای ساندویچی ! نه فروشگاه فرهنگی و چهار و پنج و ....... (دیگه بیشتر تو ذوقتون نمی زنم :rose: )

Leoric

Active Member
BENgraph عزیز اگه دوستان ایراد ها رو نمی گیرن نه به این خاطر نیست که نمی تونن ایراد بگیرن یا نمی بینن بلکه هر کس راجع به هر موردی می

تونه نظر خاصی داشته باشه . اینهایی که شما گفتین به نظر من نظر شخصی شما بود نه ایرادات کار !!!!

1. به نظر من لوگو کاملا درست به کاربرده شده . و دنیای شادی خونده میشه که اگه جور دیگه ایی بود شک نکنید من اولی بودم که ایراد

می گرفتم !

2 . اسم کار دنیای شادی . می خواستین تم کار چه رنگ باشه . سیاه وسفید ؟؟؟ به نظر من ترکیب رنگ تا حد خوبی جلو رفته . اگر چه رنگ

یک دست نارجی کمی خسته کننده است از نظر من می تونس بهتر باشه .

3. من حقیقاتا مشکلی در نظم و ترتیب احساس نمی کنم . شاید جا و مدل فونتها می تونست زیبا تر باشه که البته به نظم کار مربوط

نیست . دوست عزیز بهتره لای هر نوشتت یا حداقل اول و آخرش بگی این نظر شخصی منه . !!!

ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
خب من میخواستم ایراد بگیرم اما به قول دوستمون میگم این نظر شخصی منه.
البته لئوریک جان معلومه که نظر شخصی خودشو میگه شما هم نظر خودنو میگی
منم!
سواد و تجربه و بینش و علاقه هر کس در هم ضرب میشه و میشه نظر. خب درست و با انصاف بیان کردن رو منم دوست دارم. روحیه بخش بودن بهتر از ضرر بخش بودن هست.

راجع به چیزهایی که بالا نوشتین تو نظر ها میخواین:
خب ما تو کارت ویزیت محدودیت جا داریم پس بهتره براش نقشه بکشیم. تو چیدمان پشت طرح خوبه اما جلوش رو من نمیپسندم.
به نظر من تو گرافیک ابعاد حرف میزنن و خودشون تبلیغ میکنن. یه کار شلوغ مثل لوگو شما اندازش کوچیکه در حالی که یه نوشته کوچیک ولی خوانا اندازش الان بزرگ شده. میگیری چی میگم. منظورم اینه که وزن ظاهری رو با وزن های دیگه مثل تو چشم خوزدن یا کنتراست بررسی کن.
تو این کار که افقی کار شده یه لوگو دایره ای و چند خط زیرش کلاسیک و منطقی به نظر میرسه اما میتونه با عوض شدن این جریان جذاب تر بشه.
در مورد ترتیب خوندن حروف من این سکته تو درک رو نمیپسندم. به نظر من اینم اسم برای این انتخاب شده که مخاطبو قورت بده. کاملا برای جذب بود نه برای مکث .
در مورد اینکه رنگها رو دو دسته نارنجی و صورتی بنفش کردین هم حرف دارم. اون یکدستی فیلمها و نوشته جالبه اما کنتراست داشتنش بجا تره
در مورد بک یکنواخت و شلوغ باید جایی استفاده بشه که بخواد قدرت یه کار خیلی پرزور رو کنترل کنه ولی با توجه به اون همرنگی و گم شدگی تا حدی کار فلت شده و اصلا اون تضاد لوگو قدرت نمایی نمیکنه.
در مورد سه بعدی کردن کار خب از روشهای دقیق تر استفاده کن. سایه چیزی هست که حجم رو واقعی میکنه. صفحه آینه ای کمک میکنه انعکاس و آبجکت یه رابطه حجمی بیشتر داشته باشن.
روی گرادینت ها دقت بیشتری کن: اگه قراره آبکروم کامل هم باشه یه سری انعکاس تیره و هایلایت روش میفته اما یکدستیش رو از دست نمیده. اگه نوشته ای رو به حجم تبدیل کنی هر اختلاف سطحی یک مرز بین تیره و روشنی و سایه و خط ایجاد میکنه : کلمه تصویر رو نگاه کن به جای اینکه سه تا صفحه زیرش ساخته باشی یه صفحه هست که فقط طیف خورده. چشم بی تجربه نیست و طرف شما کارتون و عکس رو از هم تفکیک میکنه. میتونید از پلاگین استفاده کنین اما پیشنهادم اینه که اگه به گرافیک سه بعدی علاقه بیشتری داری همین رشته رو تو سه بعدی یاد بگیری تا از کارهای تقلیدی و ناقص به نمونه های جذاب و رئال یا حتی فانتزی تمیز برسی.

در مورد کلیت کار: روی کار از رنگت راضی نشو از آبجکت ها راضی باش. چیدمان رو عوض کن تا یه دکوراسیون گیرا پیدا کنی. رنگ خوبه و واقعا مهمه اما لباس کار هست. استخون کار رو اول باید محکم کنی. رنگ گولت میزنه... روی یه هیکل زیبا آخر کار افکت ها و نور رو به مقداری در حد ادویه اضافه کن. همیشه ارزش آدم از لباسش بیشتره. اون افکت ها همشون یه سری عدد هستن. اون رنگه همشون یه ژورنال انتخاب دارن.

...یه سری چیز دیگه هم میخواستم بنویسم اینجا بحث یه چیز دیگه شد حسم رفت!
منم یکم هیجانی تصمیم میگیرم اما برای این هیجاناتم دلایلم رو گفتم. بهترین هدیه من به دوستانم نظر صادقانمه!:rose:
یا علی

rohnaz

Well-Known Member
سلام
خب من میخواستم ایراد بگیرم اما به قول دوستمون میگم این نظر شخصی منه.
البته لئوریک جان معلومه که نظر شخصی خودشو میگه شما هم نظر خودنو میگی
منم!
سواد و تجربه و بینش و علاقه هر کس در هم ضرب میشه و میشه نظر. خب درست و با انصاف بیان کردن رو منم دوست دارم. روحیه بخش بودن بهتر از ضرر بخش بودن هست.

راجع به چیزهایی که بالا نوشتین تو نظر ها میخواین:
خب ما تو کارت ویزیت محدودیت جا داریم پس بهتره براش نقشه بکشیم. تو چیدمان پشت طرح خوبه اما جلوش رو من نمیپسندم.
به نظر من تو گرافیک ابعاد حرف میزنن و خودشون تبلیغ میکنن. یه کار شلوغ مثل لوگو شما اندازش کوچیکه در حالی که یه نوشته کوچیک ولی خوانا اندازش الان بزرگ شده. میگیری چی میگم. منظورم اینه که وزن ظاهری رو با وزن های دیگه مثل تو چشم خوزدن یا کنتراست بررسی کن.
تو این کار که افقی کار شده یه لوگو دایره ای و چند خط زیرش کلاسیک و منطقی به نظر میرسه اما میتونه با عوض شدن این جریان جذاب تر بشه.
در مورد ترتیب خوندن حروف من این سکته تو درک رو نمیپسندم. به نظر من اینم اسم برای این انتخاب شده که مخاطبو قورت بده. کاملا برای جذب بود نه برای مکث .
در مورد اینکه رنگها رو دو دسته نارنجی و صورتی بنفش کردین هم حرف دارم. اون یکدستی فیلمها و نوشته جالبه اما کنتراست داشتنش بجا تره
در مورد بک یکنواخت و شلوغ باید جایی استفاده بشه که بخواد قدرت یه کار خیلی پرزور رو کنترل کنه ولی با توجه به اون همرنگی و گم شدگی تا حدی کار فلت شده و اصلا اون تضاد لوگو قدرت نمایی نمیکنه.
در مورد سه بعدی کردن کار خب از روشهای دقیق تر استفاده کن. سایه چیزی هست که حجم رو واقعی میکنه. صفحه آینه ای کمک میکنه انعکاس و آبجکت یه رابطه حجمی بیشتر داشته باشن.
روی گرادینت ها دقت بیشتری کن: اگه قراره آبکروم کامل هم باشه یه سری انعکاس تیره و هایلایت روش میفته اما یکدستیش رو از دست نمیده. اگه نوشته ای رو به حجم تبدیل کنی هر اختلاف سطحی یک مرز بین تیره و روشنی و سایه و خط ایجاد میکنه : کلمه تصویر رو نگاه کن به جای اینکه سه تا صفحه زیرش ساخته باشی یه صفحه هست که فقط طیف خورده. چشم بی تجربه نیست و طرف شما کارتون و عکس رو از هم تفکیک میکنه. میتونید از پلاگین استفاده کنین اما پیشنهادم اینه که اگه به گرافیک سه بعدی علاقه بیشتری داری همین رشته رو تو سه بعدی یاد بگیری تا از کارهای تقلیدی و ناقص به نمونه های جذاب و رئال یا حتی فانتزی تمیز برسی.

در مورد کلیت کار: روی کار از رنگت راضی نشو از آبجکت ها راضی باش. چیدمان رو عوض کن تا یه دکوراسیون گیرا پیدا کنی. رنگ خوبه و واقعا مهمه اما لباس کار هست. استخون کار رو اول باید محکم کنی. رنگ گولت میزنه... روی یه هیکل زیبا آخر کار افکت ها و نور رو به مقداری در حد ادویه اضافه کن. همیشه ارزش آدم از لباسش بیشتره. اون افکت ها همشون یه سری عدد هستن. اون رنگه همشون یه ژورنال انتخاب دارن.

...یه سری چیز دیگه هم میخواستم بنویسم اینجا بحث یه چیز دیگه شد حسم رفت!
منم یکم هیجانی تصمیم میگیرم اما برای این هیجاناتم دلایلم رو گفتم. بهترین هدیه من به دوستانم نظر صادقانمه!:rose:
یا علی
با سلام خدمت دوست عزیز من .امیدوارم که خوب باشی.
ممنون از اینکه وقت گذاشتیو از این کار دیدن کردی.نوشته هات رو خوندم،اما نه دقیق .چونکه واسه استفاده سازنده نیاز به تعمل بیشتر و کسب تجربه توی این حیطه وجود داره که شما تجربتون رو به نحو احسن در اختیار بنده قرار دادین.جا داره که ازتون تشکر کنم.امیدوارم که بتونم از اساتیدی مثل شما مطالب آموزنده یاد بگیرم.
خیلی ممنونم.

flaov

Well-Known Member
"سلفون مات 2 رو بازم.
چندتا خواسته.منت میزارین
1.جای نوشته هاشو بهم بگین لطفا.فک کنم مناسب نیستن
2.بهم یاد بدین چطوری میتونم راحت تر سه بعدی کار کنم
3.دستتون درد ننه

کارت اصلاح شده:
1.تغییره تایپو از دنیای شادی به تصویر دنیای شاد
2.تغییر فونت و چیدمان نوشته ها
ممنونم از نظراتتون:rose:

1- اصلا مناسب نیست من خوندم "شاد دنیای تصویر"
2- با برنامه های 3D :green:

طرح پشت زمینه کارت رو خوب کار کردی اما این مستطیله یکم میزنه تو ذوق آدم بالای مستطیل رو از کادر خارج کن.

فونت ها هم ساده ست چون یکم محیط شاده فونت هم یکم فانتزی بشه بد در نمیاد

BENgraph

Member
پاسخ یک دوست عزیز

BENgraph عزیز اگه دوستان ایراد ها رو نمی گیرن نه به این خاطر نیست که نمی تونن ایراد بگیرن یا نمی بینن بلکه هر کس راجع به هر موردی می​

تونه نظر خاصی داشته باشه . اینهایی که شما گفتین به نظر من نظر شخصی شما بود نه ایرادات کار !!!!​

1. به نظر من لوگو کاملا درست به کاربرده شده . و دنیای شادی خونده میشه که اگه جور دیگه ایی بود شک نکنید من اولی بودم که ایراد​

می گرفتم !​

2 . اسم کار دنیای شادی . می خواستین تم کار چه رنگ باشه . سیاه وسفید ؟؟؟ به نظر من ترکیب رنگ تا حد خوبی جلو رفته . اگر چه رنگ​

یک دست نارجی کمی خسته کننده است از نظر من می تونس بهتر باشه .​

3. من حقیقاتا مشکلی در نظم و ترتیب احساس نمی کنم . شاید جا و مدل فونتها می تونست زیبا تر باشه که البته به نظم کار مربوط​

نیست . دوست عزیز بهتره لای هر نوشتت یا حداقل اول و آخرش بگی این نظر شخصی منه . !!!​

ممنون​

Leoric !! عزیز ، قربانت گردم من اگه نظر شخصی می خواستم بدم همون اول می نوشتم نظر شخصی اما اینا گه گفتم مستقیما به علم طراحی مربوطه

1- لوگو ، نشانه ، تایپو و هر چیز دیگه ای در زمان ترکیب باید به یک سری قوانین پایبند باشه (حالا شاید من و شما از اون قوانین خوشمون نیاد اما اینها قانونند ) مخصوصا در زمان ترکیب دو تائی و وابستگی کلمات بهم این قوانین سفت و سخت تره ، شاید شما اون رو دنیای شادی بخونید اما این ترکیب برای یک آدم عادی غیر قابل هضمه !! (اینکه اصول و قوائد ترکیب لوگو چیه بماند برای موقعیتی بهتر )

2- رنگ رو هم دقیقا بر مبنای تئوریهای روانشناسی رنگ گفتم ، کار طراحی تبلیغات فقط این نیست که بشینیم پای سیستم هر رنگ و هر چیمانی که دلمون خواست و خوشمون اومد بزنیم تحویل بدیم ، باید یه خورده هم دانش کار رو داشت تا حداقل کارت ویزیت طرف یه ذره قابل قبول باشه ، مطمئنا طراح کار رو واسه دل خودش نمی زنه ، مشتری هم کارت رو واسه تفریح نمی خواد ، می خواد توسط اون کارت مشتری جذب کنه ، این ترکیب رنگی شاید مرتبط باشه با اسم مکان اما مهمتر از اسم مکان کاربری اون مکان هست که بایستی در ذهن بیننده کار حا خوش کنه و بجای هزار تا کلوپ این ور و اون ور شهر بیاد از این کلوپ کالای مورد نیازش رو تهیه کنه ، می شه از ترکیبهای بسیار زیبا ، شاد و مرتبط استفاده کرد ، نه اینکه یه دفعه بیایم رو کل کار دو رنگ نارمبوط بپاشیم بعد بگیم خوب اسمش دنیای شادیه :shock:

3- اینکه شما مشکلی حس نمی کنید نظر شخص شماست ، از نظر ترکیب و حتی چیدمان (حالا علم طراحی رو بی خیال) رویه کار مشکل داره ، نه متقارنه ، نه نامتقارنه ، نه .... ، اصلن ولش ، اقا جان مشتری این کارت رو می خواد برای تبلیغات و جذب مشتری ، پیشنهاد می کنم یه خورده راجع به اصول و مبانی طراحی تبلیغات مطالعه کنید .

اینام نظر شخصی من نیست ، از نظر شخصی من این کار اصلا قابل قبول نیست و هزار تا ایراد می تونم بهش بگیرم ، از لوگو و رنگ بگیر تا پس زمینه :cool:

سلام

اول خدمت دوست عزیز که تحمل فرمودن و مهربانی کردن تبریک و معذرت عرض میکنم. دوست داشتم بیشتر از اینکه ایراد بگیرم کمک کنم ....

. اما .
من از خشونت تو بحث خوشم نمیاد.
اومدم اعلام موضع کنم.
اون یادداشت های خودم رو هم در جایگاه یه همکلاسی که یه چیزایی به نظرش اومده عرض کردم.
دعوای بزرگترا رو نیارین تو خونه.
بحث رو منحرف نکنین.
برای دفاع از خودتون هم نامه ننویسین.
هر بار اینجوری شده بحث منحرف شده یا طرف مجبورا تسلیم شده یا دعوا شده...
در ضمن اگه لازمه نکته ای رو بفرمایین آرامتر و مهربانتر. ما اومدیم برای کمک. چیزی که بلدیم رو اگه به رخ بکشیم فرداروز هم دست بالای دست بسیار است.
خدا همیشه برای کاسه ما چیزهایی کنار گذاشته. مجبورش نکنیم بهتره...
با چند تا گل و چند تا راهنمایی همه چیز بهتر انجام میشه.
بازم خواهش میکنم شان تخصصی رو هم اگه لازمه در حد یک بحث دوستانه ادامه بدین.
کوچیک اساتید.
یا علی

rohnaz

Well-Known Member
باید خدمت با سعادتتون عرض کنم که بنده حقیر سروپاتقصیر این حرفه رو کاملا بطور تجربی یادگرفتم.پس هنوز هم دزحال فراگیری هستم.در نتیجه نقایص زیادی رو میتونی از کارهام استخراج کنین (طبیعتا قرار بر اینه که اینجا یه محیط دوستانه و بدور از دعوا و کینه توز باشه)بهتره بحث رو تموم کنین،من به شخصه از کارم راضی نیستم و تو همین تاپیک طرح رو عوض میکنم.بازم ممنونم از دوستای خوبم که اینجا هستن و راهنماییم کنن. flaov BENgraph borhani59 از راهنماییاتون استفاده میکنم.ممنونم:rose:

http://forum.majidonline.com/member.php?u=159777

جدیدترین ارسال ها

بالا