سلام
خب من میخواستم ایراد بگیرم اما به قول دوستمون میگم این نظر شخصی منه.
البته لئوریک جان معلومه که نظر شخصی خودشو میگه شما هم نظر خودنو میگی
منم!
سواد و تجربه و بینش و علاقه هر کس در هم ضرب میشه و میشه نظر. خب درست و با انصاف بیان کردن رو منم دوست دارم. روحیه بخش بودن بهتر از ضرر بخش بودن هست.
راجع به چیزهایی که بالا نوشتین تو نظر ها میخواین:
خب ما تو کارت ویزیت محدودیت جا داریم پس بهتره براش نقشه بکشیم. تو چیدمان پشت طرح خوبه اما جلوش رو من نمیپسندم.
به نظر من تو گرافیک ابعاد حرف میزنن و خودشون تبلیغ میکنن. یه کار شلوغ مثل لوگو شما اندازش کوچیکه در حالی که یه نوشته کوچیک ولی خوانا اندازش الان بزرگ شده. میگیری چی میگم. منظورم اینه که وزن ظاهری رو با وزن های دیگه مثل تو چشم خوزدن یا کنتراست بررسی کن.
تو این کار که افقی کار شده یه لوگو دایره ای و چند خط زیرش کلاسیک و منطقی به نظر میرسه اما میتونه با عوض شدن این جریان جذاب تر بشه.
در مورد ترتیب خوندن حروف من این سکته تو درک رو نمیپسندم. به نظر من اینم اسم برای این انتخاب شده که مخاطبو قورت بده. کاملا برای جذب بود نه برای مکث .
در مورد اینکه رنگها رو دو دسته نارنجی و صورتی بنفش کردین هم حرف دارم. اون یکدستی فیلمها و نوشته جالبه اما کنتراست داشتنش بجا تره
در مورد بک یکنواخت و شلوغ باید جایی استفاده بشه که بخواد قدرت یه کار خیلی پرزور رو کنترل کنه ولی با توجه به اون همرنگی و گم شدگی تا حدی کار فلت شده و اصلا اون تضاد لوگو قدرت نمایی نمیکنه.
در مورد سه بعدی کردن کار خب از روشهای دقیق تر استفاده کن. سایه چیزی هست که حجم رو واقعی میکنه. صفحه آینه ای کمک میکنه انعکاس و آبجکت یه رابطه حجمی بیشتر داشته باشن.
روی گرادینت ها دقت بیشتری کن: اگه قراره آبکروم کامل هم باشه یه سری انعکاس تیره و هایلایت روش میفته اما یکدستیش رو از دست نمیده. اگه نوشته ای رو به حجم تبدیل کنی هر اختلاف سطحی یک مرز بین تیره و روشنی و سایه و خط ایجاد میکنه : کلمه تصویر رو نگاه کن به جای اینکه سه تا صفحه زیرش ساخته باشی یه صفحه هست که فقط طیف خورده. چشم بی تجربه نیست و طرف شما کارتون و عکس رو از هم تفکیک میکنه. میتونید از پلاگین استفاده کنین اما پیشنهادم اینه که اگه به گرافیک سه بعدی علاقه بیشتری داری همین رشته رو تو سه بعدی یاد بگیری تا از کارهای تقلیدی و ناقص به نمونه های جذاب و رئال یا حتی فانتزی تمیز برسی.
در مورد کلیت کار: روی کار از رنگت راضی نشو از آبجکت ها راضی باش. چیدمان رو عوض کن تا یه دکوراسیون گیرا پیدا کنی. رنگ خوبه و واقعا مهمه اما لباس کار هست. استخون کار رو اول باید محکم کنی. رنگ گولت میزنه... روی یه هیکل زیبا آخر کار افکت ها و نور رو به مقداری در حد ادویه اضافه کن. همیشه ارزش آدم از لباسش بیشتره. اون افکت ها همشون یه سری عدد هستن. اون رنگه همشون یه ژورنال انتخاب دارن.
...یه سری چیز دیگه هم میخواستم بنویسم اینجا بحث یه چیز دیگه شد حسم رفت!
منم یکم هیجانی تصمیم میگیرم اما برای این هیجاناتم دلایلم رو گفتم. بهترین هدیه من به دوستانم نظر صادقانمه!

یا علی