ایول علی جون. مدلش که خیلی خوب شده. اما حیف که ریزه کاریهاشو رو بیخیال شدی.
رندرت هم خوب شده ولی اگه میتونستی تو رنگهای خودش یعنی آبی مشکی و قرمز مشکی رندر میگرفتی حس بوگاتی بودن رو بیشتر حس میکردیم. نورهای استدیو رو روشنتر کن /الان تاریکه. چراغ جلو اصلا معلوم نیست. لاستیک عقب زیادی رفلکت داری.
در کل کار قشنگیه امیدوارم بازم رو رندرش بیشتر کار کنی.
موفق باشی
ممنون دوست عزیز
رنگ سفید هم داره ( مدل جدیدش ) ولی من نمیدونم چرا اینجا رنگ عوض کرده ! اگه به خاطر متریال زمین هست چرا همه جای ماشین ( مثلا سقف ) رنگش عوض شده ؟!
چون سقف این مدل با مدل قدیمیش فرق داره فکر کنم رنگای دیگش زیاد جالب نشن !
با کمی نور موافقم ، چراغ جلو شاید یه مقدار هم عقب باشه ( نور هم که بهش نمیرسه !
)
متریال لاستیک عقب رو نزدیک 1 ساعت روش کار کردم آخرش برگشتم به همون متریال اول Plastic که هر چی گشته پارامتر رفلکت توش ندیدم . . . بقیه هم که یا رفلکت خیلی زیادی داشتن یا اصلا نداشتن ! ( نمیدونم مشکل از چی بود )
مرسی
ماشین مورد علاقه منه
قشنگ شده
موفق باشی
.
مرسی
خوب شده فقط چند تا نکته رو رعایت نکردی
یکی متریاله که خوب انتخاب نکردی یکی دیگه هم به قول رضا جزییات
کارته از جمله چراغاش
خسته نباشی
چراغا و رینگ چرخا رو چون یه مقدار پیچیده بودن و منم عکس از نماینزدیک ازشون نداشتم، از روی مدل قدیمی ماشین مدل کردم . . .
جزییات فقط 2 تا پیچ از موتورش ، سوراخای موتورش ، نوشته های موتورش ، نوشته روی در باک بنزینش و تکسچر پلاک و آرم جلوی ماشین مونده . . . بیخیال
مرسی
در کل چون بار اول بود که رندر میگرفتم تقریبا راضیم . . .
سعی میکنم با VRay هم رندر بگیرم ببینم چی هست
راستی دوستان، چند تا سوال داشتم !
متریال چراغای عقب رو که بهش میدادم ( باید قرمز میشدن ) با متریال چراغای جلو قاطی میشد ! شاید به خاطر اینه که از متریال چراغای جلو مال عقب رو ساختم، اما چه ربطی داره ؟! به نظر شما مشکل از کجاست ؟ ( همین مشکل رو روی موتور ماشین هم داشتم )
متریتا لاستیکا رو با چی درست کنم؟
Mental Ray بهتره یا VRay ؟
خیلی مرسی