Box2D

Insomnia

کاربر فعال
سلام

نظرات دوستان رو درباره این فیزیک بازی رو میخواستم بدونم؟
اگر کسی با این کار کرده باشه و آشنا باشه.

مثلا مکانیسم کار کردنش چگونه هست؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف كنيد نمونه اي از بازي قرار بديد

موفق باشيد

khorzu

Member
من كه تا حالا نشنيدم كه از اين توي فلش گيم نوشته باشند . اصلش كه با C++ نوشته شده ...
اما در مورد فيزيك انجين واسه فلش چند تا موتور نوشته شده كه البته اكثرا پروژه دانشجويي بودند و ناقص همين جا راجع به Flade يادمه تاپيك داشتيم ...

Insomnia

کاربر فعال
سلام
خوب با این موتور که نمیشه بازی ساخت، همینطور که از اسمش پیداست کار با box هست و یکسری اشکال ساده که تو نمونه خودش هم نشون داده شده از این ابزار میشه در ساخت بازی کمک گرفت...
به هر حال قصد نقد کردن این موتور رو داشتم که از دوستان کسی حاضر به گفتگو نبود!

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
سلام
البته شاید این سوال به درد این فروم نخوره ولی حالا که بحثش شد می خوام بدونم :
این موتور های گیم رو که اکثریت قریب به اتفاقشونو با ++c می نویسند ،آیا امروزه می شه با #c نوشت ؟

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
آخه می گن الان #c قدرتش از ++c بالاتر شده بخصوص که پلتفرم اصلی مایکروسافت در دات نت و زوم مایکروسافت به #c هست پس چرا در مورد کارهای حرفه ای سیستمی مثل موتور بازی ها هنوز همون ++c پیشنهاد می شه ؟ و این زبان در مورد کارها ی سخت افزاری چه برتری و مزیتهایی بر #c داره ؟

khorzu

Member
C# از ‍c++ در استفاده از امكانات سخت افزاري بهره وري كمتري دارد . اما با توجه به پيشرفت پر شتاب سخت افزار ها اخيرا از اين مزيت C++ صرف نظر مي شوند ...

اما هنوز من هيچ بازي پدر و مادر داري رو كه با غير از C++ ساخته شده باشه رو نديدم .

آخرین ویرایش:

Insomnia

کاربر فعال
c# به خاطر ماهیتی که داره نمیتونه کارایی(performance) مناسب و بالا داشته باشه دلیلش هم استفاده از
netframework. هست هر برنامه ای که با c# نوشته بشه باید حتما framework هم نصب بشه این یعنی یک لایه اضافی برای کامپایل شدن به کد نهایی و همین امر هم باعث کندتر(اجرا شدن) بودن نسبت به c++ هست چون در c میتوانید native کد نویسی کنید و منابع سخت افزاری مستقیما در اختیار برنامه نویس هست(به جای وابسته بودن به چارچوب کاری که همان framework هست زبان c++ مستقیما با cpu در ارتباط هست) ولی در C# احتیاج به .net داره لذا طبیعی هم هست که برای خاطر سرعت اجرا هم که شده با این زبان کار کنند. تفاوت دیگر در مدیریت خودکار c# هست و برنامه نویس درگیر خیلی مسایل از جمله مدیریت حافظه نمیشه ، به هر حال اینجا زیاد صلاح نیست صحبت بیشتر در این مورد تو این بخش بکنم...!
پیشنهاد می کنم این رو بخونی که تفاوت کد نویسی native با managed هست.

++Hadi++

Active Member
ایول کفمان برید ...
از اطلاعات کاملتون ممنون و سپاسگزارم ...
راستیتش تو دانشگاهم دنبال این قضایا بودم که چرا اونو به جای این انتخاب می کنن ...
در هر صورت ممنون...

جدیدترین ارسال ها

بالا