با چه فرمتی تو AE آوردی که این موشن بلر ها Alpha رو خراب نکنه ؟ میتونی یه Frame آپ کنی یه تستی بکنم.
Plug in های خیلی خوبی تو AE دیدم که Footage رو آنالیز میکنه و یه موشن بلر خوب روش پیاده میکنه که تو وقت خیلی صرفه جویی
میکنه. اگر از موشن بلر 2 بعدی Max استفاده کنی به نظر من بهتره تو همون AE موشن بلر کنی که یه Alpha تمیز داشته باشی ولی
اگر از موشن بلر 3D استفاده کنی اونوقت زمان رندر چند برابر میشه ولی یه موشن بلر واقعی داری.
هیچ وقت اگر می تونی چیزی رو همون موقع ایجاد شدن بسازی برای بعد از اون ننداز !! (جمله حکیمانه از گیگامتین!!)
نوید جان سخت میشه اگه بخوای تصاویر بدون motion blur رو در پروسه های post production به صورت واقعی بسازی ....
اولا زمان بر آنالیز و اجراش و ثاینا باید خیلی بهش ور بری تا یه motion blur سه بعدی بسازی ... این که شد همین حرف شما که ...
با مکس خیلی راحت اینکار میشه ... شما باید چندتا پارامتر تنظیم کنی :
- ذرات باید به اندازه ی کافی سریع حرکت کنند .
- باید سرعت شاتر دوربین در حدی باشه که motion blur ایجاد بشه
- sample ها باید زیاد باشن تا رده رده نشه . البته من به علت محدودیت وقت زیاد sample هارو بالا نبردم . اگه نگاه کنین اون هاله ی blue رده رده است اما در سرعت واقعی اصلا معلوم نمیشه !!
حالا که این چیزا رو تو صحنه تنظیم کردی می تونی با هر فرمتی رندر کنی . اما من معمولا وقتی قرار بین دو یا چندتا نرم افزار ، رندرهای خام رو جابجا کنم از image sequnce استفاده می کنم . هم تصویر اصلی و هم کانال آلفاش
بازم اگه تنظیمات موتور رندرش رو می خوای بگو همین جا توضیح بدم
بابا
با کلاس
حرفه ای
متین جون من اولین کسی خواهم بود که تیوتوریالتو دان می کنم
پس زود تر بسازش که ما هم استفاده ای ببریم ازت برادر :d
در مورد کارفرما هم من فکر می کنم کسی که تا این حد چشم بسته کار سفارش می ده نمونه کارت رو هم ببینه تفاوتی براش نداره
یه چیز جالب بهت بگم
چند ماه پیش برا یه کارفرمایی کار می کردم تو همین مایه ها
کار استیل ایمیج بود
کار رو که تحویلش دادم تشکر کرد و به من گفت مهندس تو که اینقدر علاقمند به پیشرفت هستی بیا یه کار تریدی نشونت بدم کفت ببره
لپ تاپ رو باز کرد و یه انیمیشن ساخت دوبی نشونم داد که می خواستم فقط بخندم از حماقت سازندش و جهالت این بد بختی که باهاش ... کیف شده ------ به زور جلوی خودمو گرفتم
هی می گفتم بله
ممنون
دستتون درد نکنه
جریان این بود که تا این بابا تا شنیده بود دوبی و تا یه انیمیشن دیده بود که یه حرکتی داشت اینقدر حال کرده بود که نمی تونست قبول کنه کار استیل ایمیجی که یه بچه دانشجوی ایرانی بهش تحویل می ده، ده برابر اون انیمیشن کیفیت و ارزش داره
خلاصه به نظرم برو برای کارفرما هایی کار کن که ارزش کارت رو بدونن و از همه مهمتر گریگوری نباشن
خلاصه اینکه
خیلی مخلصیم
بابا فرخ ... اختیار دارین . باکلاسی از خودتونه !!
آره دیگه متاسفانه از این چیزا پیش میاد ... وقتی در برابر یه شرکتی که 10 12 نفر پرسنل دارن تو مسابقه ای وارد میشی زیاد کسی به توی دانشجوی جوون نگاه نمی کنه . به تو نه به کارت هم نگاه نمی کنن !!
البته به قول نوید چیزی رو از دست ندادم . تو همین پروژه کوچیک خیلی چیزای بزرگ یاد گرفتم
ظاهرا شما از این تست ها و making of های بعدش رو خیلی دوست دارین ... دو سه تا دیگه دارم رو استوری بردشون کار می کنم و میخوام اگه بشه خودم تا جای ممکن فیلماشو خودم بگیرم... ان شالله اونا رو هم درست می کنم !!