قالب Bmw parking

darkwish_2006

Well-Known Member
سلام .
خیلی وقت بود نبودم . در گیر زندگی و کار و تجارت !
سیستم رو هم عوض کردم ! ی 3570K گرفتم با 16 گیگ DDR III و البته ی مادربرد گرون ! تو این اوضاع دلار و اینا :cool: :))

خلاصه این کار رو خیلی وقته پیش با همین سیستم زدم !
شرمنده سورس این کار از روی سیستم پاک شده این رو فقط پیدا کردم !

3DMAX 2012
V-RAY 2012
PHOTOSHOP

زمان رندر 5 ساعت !

منتظر نظراتتون هستم .

پیوست ها

• 480094_181720035296213_558125488_n.jpg
    480094_181720035296213_558125488_n.jpg
    72.9 کیلوبایت · بازدیدها: 47

Yar.kh

Member
رندر خیلی خوب شده.
فقط نور چراغها روی زمین نمیوفته معمولا
و لاستیک ها خیلی نزدیک گلگیرند. بخصوص عقب که معلومه ... باید داخل تر باشه. اینطوری با هر دست اندازی لاستیک به بدنه میخوره!

darkwish_2006

Well-Known Member
ممنون .

همش درسته لاستیک ها و یکم دستکاری کردم ماشین اسپورت تر بشه :-?
نورها رو هم مخصوصا گذاشتم ! سلیقه ایه دیگه :green:

مرسی از همتون که نظر میدید . :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام/کار معمولی شده.به نظرم یه سری اصول اساسی توش رعایت نشده.
اولین مشکل کار عدم سنخیت فضا با موضوع هست. درسته سلیقه هست اما باید توی چارچوب باشه
زاویه خوبه اما فضا زیادی کوچیک هست برای این موضوع
اندازه رندر خیلی خیلی کوچیک هست
این ولوم های جدید اورموشن رو ببین. چه داخلی چه خارحی.توی بحث رندر ماشین ترکونده.خیلی قوی عمل کرده.فایل هاشو باز کن.تنیظمات رو ببین.جای نور ها رو ببین.خیلی میتونی کار قوی انجام بدی.
از سایت های حرفه ای توی این زمینه مثل 3dtotal هم غافل نشو.

darkwish_2006

Well-Known Member
سلام/کار معمولی شده.به نظرم یه سری اصول اساسی توش رعایت نشده.
اولین مشکل کار عدم سنخیت فضا با موضوع هست. درسته سلیقه هست اما باید توی چارچوب باشه
زاویه خوبه اما فضا زیادی کوچیک هست برای این موضوع
اندازه رندر خیلی خیلی کوچیک هست
این ولوم های جدید اورموشن رو ببین. چه داخلی چه خارحی.توی بحث رندر ماشین ترکونده.خیلی قوی عمل کرده.فایل هاشو باز کن.تنیظمات رو ببین.جای نور ها رو ببین.خیلی میتونی کار قوی انجام بدی.
از سایت های حرفه ای توی این زمینه مثل 3dtotal هم غافل نشو.

مرسی که نظر دادی !
کدوم ولوم ها عارف جان . من با این اورموشن رابطه خوبی ندارم ! :)) همه چیزش پولیه ! :)) یکم بیشتر توضیح بده یا لینک بدی ممنون میشم

m.n1362

Member
همه چی خوب بود دیوارا کارو خراب کرده تو محیط باز با hdri یه رندر بذار محیط خیلی خفه شده کارو خراب کرده مدلشم خوب شده خسته نباشی

darkwish_2006

Well-Known Member
همه چی خوب بود دیوارا کارو خراب کرده تو محیط باز با hdri یه رندر بذار محیط خیلی خفه شده کارو خراب کرده مدلشم خوب شده خسته نباشی

آخر ما نفهمیدیم این HDRI رو باید به متریال بدیم یا تو تنظیمات VRAY ENVIRONMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا منظور همون استفاده از HDRI MAP د رحالت بکگراند هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!

یکی بیاد اینا رو توضیح بده لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!! :sad:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اورموشن ! پولی؟؟!! همه سایتها برای دانلود ریخته هست. فروشگاه های اینترنتی دارن برای فروش.یعنی تو برای کارات از اورموشن استفاده نمیکنی؟؟!!
Archexteriors Vol.12
Archexteriors Vol.15
Archinteriors Vol.020
هست.

باید HDRI رو مدیریت کنی.اما اکثرا باید به اینوایرمند داد.اگه متریال باشه باید به 400 تا متریال دونه دونه بدی!

این لینک رو ببین

آموزش HDRI

darkwish_2006

Well-Known Member
دیدم عارف جان و ممنون ! این رو همون روزای اولی که گزاشتی دیدم واقعا جای تشکر دراه که ایرادم رو تو mtrwrapped تصحیح کردم از روش البته هنوز ی اشکالاتی هست ! :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا