Bluetooth

teshneh

Active Member
سلام
با نرم افزار adobe flash حالا فرقی نمیکنه cs3 or cs5 میشه بلوتوث ساخت؟

yaa110

کاربر فعال
منظورتون واضح نیست!!!!
می خواهید از طریق بلوتوث ارتباط برقرار کنید؟ یا می خواهید برنامه ویژه موبایل بسازید؟

teshneh

Active Member
منظورتون واضح نیست!!!!
می خواهید از طریق بلوتوث ارتباط برقرار کنید؟ یا می خواهید برنامه ویژه موبایل بسازید؟

میخوام برنامه ویژه موبایل بسازم،ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

teshneh

Active Member
اینطور که من در مورد فلش لایت مطالعه کردم و متوجه شدم،
با فلش ساختن برنامه موبایل خیلی فراگیر نیست،چون محدود به یکسری از گوشی های خاص میشه که حتما باید فلش لایت را ساپورت کنند.
با این تفاسیر به نظر اساتید محترم با چه زبان برنامه نویسی برای موبایل برنامه نوشت بهتره است؟
به روزتر است و اکثریت گوشی ها رو میتوان پوشش داد؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
هم اکنون توسط فلش می توان برای گوشی های جدید IPhone و IPad , Tablet و... و گوشی ها و دستگاهایی که از اندروید استفاده می کنند ، خروجی ایجاد کرد و در آینده این بخش گستردگی بیشتری هم خواهد داشت

teshneh

Active Member
هم اکنون توسط فلش می توان برای گوشی های جدید iphone و ipad , tablet و... و گوشی ها و دستگاهایی که از اندروید استفاده می کنند ، خروجی ایجاد کرد و در آینده این بخش گستردگی بیشتری هم خواهد داشت

خب برنامه ای که الان نوشته میشود،برای گوشی های موجود در دسترس مردم هست،خب چیکار باید کرد؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خب برنامه ای که الان نوشته میشود،برای گوشی های موجود در دسترس مردم هست،خب چیکار باید کرد؟
در مورد نسخه لایت ، می بایست بر روی گوشی کاربر باشد
ولی در وب سایت نوکیا یادم هم چند وقت پیش چک کردم نمونه ای داشت که برنامه های فلش را به sis و قابل نصب تبدیل می کرد
این امکان وجود دارد
در ضمن مثلا شرکت نوکیا برای راحت تر شدن کارها ، کلاس هایی هم معرفی کرده ، که برای همه این موارد می توند در سایت نوکیا یک جستجوی عمیق انجام دهید

موفق و پیروز باشید

teshneh

Active Member
در مورد نسخه لایت ، می بایست بر روی گوشی کاربر باشد
ولی در وب سایت نوکیا یادم هم چند وقت پیش چک کردم نمونه ای داشت که برنامه های فلش را به sis و قابل نصب تبدیل می کرد
این امکان وجود دارد
در ضمن مثلا شرکت نوکیا برای راحت تر شدن کارها ، کلاس هایی هم معرفی کرده ، که برای همه این موارد می توند در سایت نوکیا یک جستجوی عمیق انجام دهید

موفق و پیروز باشید

یعنی با نصب فلش لایت رو ی گوشی ها میتوان همه گوشی های موجود در بازار را پوشش داد؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
یعنی با نصب فلش لایت رو ی گوشی ها میتوان همه گوشی های موجود در بازار را پوشش داد؟
هر گوشی که فلش لایت برای آن وجود داشته باشد ، می توانید آن را پوشش دهید...
موفق و پیروز باشید

JavidFlasher

کاربر فعال
من چند تا کتاب تو فرومflashpro.irو همين جا در مورد فلش لايت قرار دادم.يه سرچي کنين . . .

teshneh

Active Member
من چند تا کتاب تو فرومflashpro.irو همين جا در مورد فلش لايت قرار دادم.يه سرچي کنين . . .

سلام
من فقط تونستم کتاب زیر را :
کد:
http://flashpro.ir/forum/mobile-software-dev/flash-lite-!!!/msg1160/?highlight=flash+lite#msg1160
از سایت فلش پرو پیدا کنم.
اینجا همه سرچ کردم و همه پستها رو خوندم اما متاسفانه چیزهای که آپلود بودند از موعدشون گذشته و دیگه در دسترس نبودند.اگر براتون امکان داره،ممنون میشم منبعی اگر دارید در اختیارم قرار دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا