Bios رو update بکنم یا نه ؟

MEGA WAVE

Active Member
سلام <
من فایل آبدیت بایاس مادربردمو دانلود کردم و توش توضیح داده که چه چیزهایی با این آبدیت بهتر میشه <
اما سوالی که دارم ، من الان با سیستمم هیچ مشکلی ندارم و از طرفی یکی از دوستام بایاسشو آبدیت کرد و سیستمش قاطی شد ، حالا با این تفاسیر بنظرتون آبدیتش بکنم یا نه <<

the_king

مدیرکل انجمن
"سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند."
در مورد آپدیت کردن BIOS و Firmware و سایر موارد مشابه این بهترین توصیه ممکن است.
اگر مشکل حاد و غیر قابل تحملی ندارید هرگز ریسک آپدیت کردن را نپذیرید.

MEGA WAVE

Active Member
مرسی سعسد با شناختی که ازت دارم اگه هرکس دیگه ای میگفت از میپرسیدم چرا ؟ خوب شاید با آبدیت جدید همه چیز بهتر از الان بشه <
اما وقتی تو دوست عزیزم میگی تا وقتی که مشکلی بهم نزده آبدیت نمیکنم . <<

nasa20

New Member
سلام <
من فایل آبدیت بایاس مادربردمو دانلود کردم و توش توضیح داده که چه چیزهایی با این آبدیت بهتر میشه <
اما سوالی که دارم ، من الان با سیستمم هیچ مشکلی ندارم و از طرفی یکی از دوستام بایاسشو آبدیت کرد و سیستمش قاطی شد ، حالا با این تفاسیر بنظرتون آبدیتش بکنم یا نه <<

دوست عزیز
عرفش اینه که صفحه ای که لینک آپدیت بایوس را گزاشتن معمولا در کنارش توضیح میدن که در نسخه جدید چه مشکلاتی بر طرف شده یا چه تغییراتی داشته ... :wink:
خلاصه این که یه اطلاعاتی به شما میدن بگرد باید باشه ... :cool:
من بایوس سیستم خودم را آپدیت کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد ، ولی اگر بار اول هستش که این کار را میکنید یکم اطلاعات خودتان را در این زمینه بیشتر کنید (google )
پیروز باشید

saeedasg

Member
سلام دوست عزیز اگر reversion مادربردت رو بدونی و همون بایوس رو دانلود کنی مشکلی پیش نمیاد . اگه مادربردت گیگابایت هست از نرم افزار @bios استفاده کن خودش اتوماتیک بایوس مادربرد را دانلود و نصب میکنه . ولی معمولا وقتی واسه سیستم مشکلی مانند عدم شناسایی بعضی قطعات یا حالت رندوم بوت پیش می یاد بایوس رو اپدیت می کنند در غیر اینصورت نیازی نیست .
موفق باشید اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم .

جدیدترین ارسال ها

بالا