:bee:زنبور عسل:لوگو،پوسترو... نظر بدهيد

MOHAMMADIX

Member
سلام
خیلی ناز و خوشگل و عالی شده
و منم در مورد قانون شکنی در مورد لوگو موافقم ، آقا واسه لوگو هم عالیه
ولی به نظرم اگه لباش قرمز بشه و یه ذره برجسته باشه خیلی ناز تر می شه
در کل خیلی خوبه
موفق باشی:cool:
مرسي لطف داري. ببخشيد مگه لب داره؟ مثلا او دندوناشه دوست عزيز
ممنون

Ali 59

Well-Known Member
بعنوان طرح اولیه خوبه دوست عزیز. اما برای لوگو شدن باید تا میتونی از دیتیل ها و جزئیات زنبورک کم کنی. سایه ها و رفلکت ها هم باید حذف بشه. لبو لنچه ش هم باید حذف بشه.

موفق باشی

MOHAMMADIX

Member
با نظر بقیه موافقم. مخصوصاً gilas و nakoot .

چون گفته بودی نظر بده، نوشتم. :green:
دستت درد نكنه هادي جون حالا نميگفتم نظر نميدادي؟:sad:
:lol: اِ ؟ خوب واسش بزار
به هر حال من با لب و دهن دوست دارم

باشه چشم ميذارم
مرسي

طرح خوشمل و بامزه ای شده !
ولی واسه لوگو خوب نیست !!
چرااااا؟:sad::sad:
مرسي كه نظر دادي:rose:

H@DI-LI

Member
دستت درد نكنه هادي جون حالا نميگفتم نظر نميدادي؟:sad:

اشتپ برداشت نکنی عزیزم.
منظورم این بود که وقتی میبینم بقیه همه چیز رو گفتن و از نظر من چیزی برای گفتن نمیمونه، نظر نمیدم.
چون هم اسپم میشه و هم از نظر عقلانی شاید خیلی جالب نباشه.:green:
موففخ پایشی!
:rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کاراکتر بامزه و قشنگی شده. البته نظرم اینه که اگر قصد داری دور بخشهای مختلف زنبور استروک استفاده کنی،
پس دوتادور دهان رو هم استروک بده. یه استروک باریک و کمرنگ هم دور بالهای زنبور بده.

در مورد اینکه میگی بعنوان لوگو استفاده بشه ، اول شما باید یه تعریفی از لوگو برای خودت مشخص کنی بعد در مورد
اینکه از این کاراکتر برای لوگوت استفاده کنی یا نه فکر کنی.
لوگو اولین وظیفه ای که داره اینه که به یک نحوی حوزه ی فعالیت شما رو نشون بده. البته همونطوری هم که شهرام گفت
خیلی لزومی نداره که حتما بطور مستقیم حرفه ی شما رو بیان کنه.
از طرفی باید ببینی این کاراکتر رو میتونی به شکلهای مختلف ، برای استفاده توی موقعیت های مختلف دربیاری یا نه؟
مثلا لوگوی مجیدانلاین در اصل یک پروانه ی ساده ست که بخاطر همین ساده بودنش هست که میشه به اشکال مختلف
و در جاهای مختلف ازش استفاده کرد.
پس بهتره شما اول یک طرح شماتیک و 2بعدی برای لوگوت در نظر بگیری و بعد میتونی از اون طرح شماتیک توی موقعیتهای
مختلف بهره ببری.
گیلاس حرف خوبی زد. شما فکر این رو کردی که چطوری از این طرح توی مثلا مهر شرکت استفاده کنی؟!

موفق باشی.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مرسي از اين كه نظر دادي،تو پست اول هم كه گفتم كه اگه قراربود لگوش كنم اديتش ميكنم من اينو به عنوان
يه طرح فانتزي گذاشتم كه اگه مناسب بود(با كمي تغييرات) به عنوان لگو ازش استفاده كنم

ببخشيد قصد جسارت نداشتم !!!‌ ديدم گفتيد
لطفا بگينبه درد لگو ميخوره يانه؟؟
واسه همين يكم توضيح دادم(كلا عادتمه زياد توضيح ميدم) شما استاد مايي خودتون بهتر ميدونيد!!! جسارت منو ببخشيد!! :snap:
ديگه تكرار نميشه!
موفق باشيد

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
کار جالب و بامزه ای شده، اگر رنگ آمیزی رو کمی بیشتر وقت بذارید جالبتر هم میشه.

MOHAMMADIX

Member
کاراکتر بامزه و قشنگی شده. البته نظرم اینه که اگر قصد داری دور بخشهای مختلف زنبور استروک استفاده کنی،
پس دوتادور دهان رو هم استروک بده. یه استروک باریک و کمرنگ هم دور بالهای زنبور بده.

در مورد اینکه میگی بعنوان لوگو استفاده بشه ، اول شما باید یه تعریفی از لوگو برای خودت مشخص کنی بعد در مورد
اینکه از این کاراکتر برای لوگوت استفاده کنی یا نه فکر کنی.
لوگو اولین وظیفه ای که داره اینه که به یک نحوی حوزه ی فعالیت شما رو نشون بده. البته همونطوری هم که شهرام گفت
خیلی لزومی نداره که حتما بطور مستقیم حرفه ی شما رو بیان کنه.
از طرفی باید ببینی این کاراکتر رو میتونی به شکلهای مختلف ، برای استفاده توی موقعیت های مختلف دربیاری یا نه؟
مثلا لوگوی مجیدانلاین در اصل یک پروانه ی ساده ست که بخاطر همین ساده بودنش هست که میشه به اشکال مختلف
و در جاهای مختلف ازش استفاده کرد.
پس بهتره شما اول یک طرح شماتیک و 2بعدی برای لوگوت در نظر بگیری و بعد میتونی از اون طرح شماتیک توی موقعیتهای
مختلف بهره ببری.
گیلاس حرف خوبی زد. شما فکر این رو کردی که چطوری از این طرح توی مثلا مهر شرکت استفاده کنی؟!

موفق باشی.
مرسي سارا خانوم حتما سر وقت اصلاحش ميكنم
تشكر:rose:
ببخشيد قصد جسارت نداشتم !!!‌ ديدم گفتيد واسه همين يكم توضيح دادم(كلا عادتمه زياد توضيح ميدم) شما استاد مايي خودتون بهتر ميدونيد!!! جسارت منو ببخشيد!! :snap:
ديگه تكرار نميشه!
موفق باشيد
اگه حرفي زدم كه باعث شد فكر كنين ناراحت شدم ببخشيد ، نظر هاي شما خيلي بجا و سازندهبو و واقعا استفاده
كردم، جسارتي هم نشده كه بخوام ببخشم اصلا شما فحش بده:lol:
ضمنا ما شاگردي شما رو ميكنيم و داريم پيش استادان درس پس ميديم
مرسي gilas جون
کار جالب و بامزه ای شده، اگر رنگ آمیزی رو کمی بیشتر وقت بذارید جالبتر هم میشه.

ممنون عرفان جان ايشالله سر وقت ميشينم روش كار ميكنم
تشكر:rose:

m2ahdi

Member
کاش می شد بیشتر مربوط بشه
اما در کل خیلی خوبه از این لوگو هایی مه همش یه حرف انگلیسی هست می شه گفت بهتره

جدیدترین ارسال ها

بالا