سلام.میزان عددی hsphre , interpo رو بالا ببر.بجای لایت کش برات فورس بزار.متخصص برات فورس محمد کریمی هست max vray
والله من کوچیکتر از این هستم که تو تنظیمات حرفی داشته باشم و عارف جان لطف دارند اما چیزی که به فکر من میرسه ایناست
البته سابدیوایز نور هارم تو لایت سیتینگ منوی اف 10 روی 1500 بزارین انشالله درست میشه
مرسی سعید جان . درسته من همیشه سابدیواید رو بدون تغییر میزارم چون برا تست پایین میزارم دیگه یادم میره ببرم بالاتر . اتفاقا از adaptive dmc استفاده کردم .
منظورت چیه سعید جان که فیزیکی تر کار کن ؟! وقتی سه تا هالوژن گذاشتم باید سه تا نور متمرکز ies داشته باشم تا شدت نورام درست باشه دیگه ! فکر نمیکنی اگه یه ویری لایت اضافه کنم به نور هالوژها غیر طبیعی بشه؟!
سلام واسه کارای بزرگ داخل مثل پذیرایی فکر کن می خوای رندر داخلی بگیری رندر شب اگه جای هالوژن ها رو سقف یکی یک دونه نور هالوژن بذاری و بد رندر بگیری ببینی چی میشه یا جای هر چند تا هالوژن یک نور سفید بذاری و ترکیب کنی بیشتر به نور هالوژن نزدیک میشه نمی دونم چرا ولی وی ری کلا همین جوریه مثلا پشت پنجره وقتی وی ری لایت می ذاری قثط محدوده اطراف پرده نور داره کلا می خوای چراغارو خاموش کنی من این کارو کردم و مجبور می شی دوباره داخلو نور بزاری در صورتی که تو واقعیتی نور خونه از نور بیرون تامین میشه از پنجره
به خاطر همین من اومدم در طول همون وی ری لایت سه تا وی ری لایت مستقیم کپی کردم و به ترتیب کوچیکترش کردم بیشتر به نور واقعی شبیه شد
مرسی سوین جان نظر لطفته . آره واقعا ، دوستایی که واقعا با دوستای دنیای واقعی آدم هیچ فرقی ندارن ، یه مدت که نمیام فروم دلم برا بچه های اینجا تنگ میشه . با اینکه تو خیلی از فروم ها عضو هستم و سابقم تو بعضی ها به چند سال میرسه ولی بچه های مجید آنلاین با همه فرق میکنن و مثل دوستای واقعیم میمونن .سلوم
عجب کاری زدی
خیلی عالی شده
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تو این تاپیک چقدر دوستای خوب داری
تبریک محمد کارت عالیه
نکات رو دوستان گفتند. ولی در کل کار قابل قبول و خوبی شدهــ.
موفق باشی.