بی بی کد bed room Design

max vray

کاربر VIP
با اجازتون منم دیدم کار خوبیه یکم تو فوتو شاپ روش کار کردم البته من اماتورم در مقابل شما و دیگر دوستان

پیوست ها

• 44.jpg
    44.jpg
    79.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.میزان عددی hsphre , interpo رو بالا ببر.بجای لایت کش برات فورس بزار.متخصص برات فورس محمد کریمی هست max vray

max vray

کاربر VIP
والله من کوچیکتر از این هستم که تو تنظیمات حرفی داشته باشم و عارف جان لطف دارند اما چیزی که به فکر من میرسه ایناست
البته سابدیوایز نور هارم تو لایت سیتینگ منوی اف 10 روی 1500 بزارین انشالله درست میشه

پیوست ها

• s01.jpg
    s01.jpg
    192.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

nightlord

Well-Known Member
سلام.میزان عددی hsphre , interpo رو بالا ببر.بجای لایت کش برات فورس بزار.متخصص برات فورس محمد کریمی هست max vray

سلام . من interpo رو روی 50 گذاشتم و Hsphre رو روی 30 میزارم . یه بار هم خواستم با بروتفورس بگیرم دیدم داره سیستمو میکشه کنسل کردم .چشم دوباره یه تست شبانه میزارم ببینم چی میشه ولی قبل از اون چنتا آبجکت دیگه به صحنه اضافه میکنم تا یه مقدار شلوغ تر بشه .

والله من کوچیکتر از این هستم که تو تنظیمات حرفی داشته باشم و عارف جان لطف دارند اما چیزی که به فکر من میرسه ایناست
البته سابدیوایز نور هارم تو لایت سیتینگ منوی اف 10 روی 1500 بزارین انشالله درست میشه

من کوچیک همه هستم !
محمد جان شما انگار یه سیستم تو خونه داری در حد پدافند هوایی آمریکا:wink: اون میزان Dynamic که ست کردی حرف از رم بالای 12 گیگ میزنه!!!:sad: . اون مقدار بروت فورس هم رو سیستم من فکر کنم یه ماه مشغول رندر باشه .

البته سیستم من I7 هستش ولی از نوع خستش !:green: دیگه پیر شده بنده خدا طاقت این فشارارو نداره!
ولی یه تست شبانه میگیرم ببینم این پیرمرد چیکار میکنه!

مرسی سعید جان :rose:. درسته من همیشه سابدیواید رو بدون تغییر میزارم چون برا تست پایین میزارم دیگه یادم میره ببرم بالاتر . اتفاقا از adaptive dmc استفاده کردم .
منظورت چیه سعید جان که فیزیکی تر کار کن ؟! وقتی سه تا هالوژن گذاشتم باید سه تا نور متمرکز ies داشته باشم تا شدت نورام درست باشه دیگه ! فکر نمیکنی اگه یه ویری لایت اضافه کنم به نور هالوژها غیر طبیعی بشه؟!

سلام واسه کارای بزرگ داخل مثل پذیرایی فکر کن می خوای رندر داخلی بگیری رندر شب اگه جای هالوژن ها رو سقف یکی یک دونه نور هالوژن بذاری و بد رندر بگیری ببینی چی میشه یا جای هر چند تا هالوژن یک نور سفید بذاری و ترکیب کنی بیشتر به نور هالوژن نزدیک میشه نمی دونم چرا ولی وی ری کلا همین جوریه مثلا پشت پنجره وقتی وی ری لایت می ذاری قثط محدوده اطراف پرده نور داره کلا می خوای چراغارو خاموش کنی من این کارو کردم و مجبور می شی دوباره داخلو نور بزاری در صورتی که تو واقعیتی نور خونه از نور بیرون تامین میشه از پنجره
به خاطر همین من اومدم در طول همون وی ری لایت سه تا وی ری لایت مستقیم کپی کردم و به ترتیب کوچیکترش کردم بیشتر به نور واقعی شبیه شد

ssevil

Well-Known Member
سلوم
عجب کاری زدی :rose:
خیلی عالی شده
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
kurby2.gif

تو این تاپیک چقدر دوستای خوب داری
kurby2.gif
kurby2.gif

تبریک محمد کارت عالیه:oops:

main

Well-Known Member
نکات رو دوستان گفتند. ولی در کل کار قابل قبول و خوبی شدهــ.
موفق باشی.

nightlord

Well-Known Member
سلام واسه کارای بزرگ داخل مثل پذیرایی فکر کن می خوای رندر داخلی بگیری رندر شب اگه جای هالوژن ها رو سقف یکی یک دونه نور هالوژن بذاری و بد رندر بگیری ببینی چی میشه یا جای هر چند تا هالوژن یک نور سفید بذاری و ترکیب کنی بیشتر به نور هالوژن نزدیک میشه نمی دونم چرا ولی وی ری کلا همین جوریه مثلا پشت پنجره وقتی وی ری لایت می ذاری قثط محدوده اطراف پرده نور داره کلا می خوای چراغارو خاموش کنی من این کارو کردم و مجبور می شی دوباره داخلو نور بزاری در صورتی که تو واقعیتی نور خونه از نور بیرون تامین میشه از پنجره
به خاطر همین من اومدم در طول همون وی ری لایت سه تا وی ری لایت مستقیم کپی کردم و به ترتیب کوچیکترش کردم بیشتر به نور واقعی شبیه شد

آها . فهمیدم منظورت از فیزیکال چیه سعید جان ، بیشتر میخوای رندر به نور واقعی نزدیک باشه . درسته با موتور رندری که فیزیکال نیست باید همین طور رندر گرفت . مرسی:rose:

حتما امتحان میکنم ولی . الان رندر بروت فورس رو با تنظیماتی که محمد عزیز گفت گرفتم (البته با کمی تغییر کوچیک) . ولی وقت نکردم پست روش انجام بدم پست که روش اومد دوباره میزارم .

سلوم
عجب کاری زدی :rose:
خیلی عالی شده
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
kurby2.gif

تو این تاپیک چقدر دوستای خوب داری
kurby2.gif
kurby2.gif

تبریک محمد کارت عالیه:oops:
مرسی سوین جان نظر لطفته :rose:. آره واقعا ، دوستایی که واقعا با دوستای دنیای واقعی آدم هیچ فرقی ندارن ، یه مدت که نمیام فروم دلم برا بچه های اینجا تنگ میشه . با اینکه تو خیلی از فروم ها عضو هستم و سابقم تو بعضی ها به چند سال میرسه ولی بچه های مجید آنلاین با همه فرق میکنن و مثل دوستای واقعیم میمونن .

نکات رو دوستان گفتند. ولی در کل کار قابل قبول و خوبی شدهــ.
موفق باشی.

مرسی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا