بی بی کد bed room Design

nightlord

Well-Known Member
سلام به دوستای گلم یه پروژه مسکونی هستش که طراحی داخلیش رو به عهده دارم این رندر یکی از خوابهاشه!نظراتتونو درغ نکنیده:rose:

Vray 2.1
max 2012
photoshop CS5

پیوست ها

• 01 final last with sign.jpg
    01 final last with sign.jpg
    449.2 کیلوبایت · بازدیدها: 124

nightlord

Well-Known Member
مرسی فرشید جان . اون پرسوناژ بعدا تو فوتوشاپ اضافه شده نور خورشید روش بود کاملا سعی کردم به نور فضای اتاق نزدیکش کنم .

سلام بسیار خوب شده مشکلات فرشید جان گفتن
نویز هم رو ام دی اف مشکی زیاده مشکلش حل بشه عالی میشه
مرسی عزیز . اون ام دی اف نیست . پارچه هستش که روی کار کشیده شده . اصلا از mdf استفاده نکردم .

nightlord

Well-Known Member
آها . اون !! مربوط به ies هستش ، اون سطح پشت سمی پلاست هستش که رفلکت دیوار کچی افتاده روش برا همین نظر شما رو جلب کرده ، و اون قسمت پشت تخت هم چرمه با بافته ریز که درسته نویز دار شده یه مقدار

سلام محمد خیلی کار خوبی زدی
فقط به نظرم دستگیره های کمد رو میذاشتی چون یراق مگنتی خیلی گرون در میاد
رو تختی رو به نظرم با hair & Fur تبدیلش کن به پتو رندرو خیلی طبیعی میکنه
جای کاغذ دیواری و ال سی دی خالیه
حموم شیشه ای هم بد نیست
خسته نباشی کارت خیلی خوبه

nightlord

Well-Known Member
مرسی سعید جان . به جای کاغذ دیواری یه قاب عکس طرح برجسته به رنگ فیروزه ای رو دیوار دارم که از این ویو معلوم نیست . hair & fur هم چشم حتما امتحان میکنم .حمام شیشه ای خیلی خوب میشه ، اتفاقا یه جای کوچیک براش دارم البته فقط برای رندر خودم میزارم چون کار فرما نمی خواد . مرسی:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام بر محمد استیوود!!! خوبی؟
عجب کاری زدی.خیلی خوب شده.
زیاد به نظر کار بازاری نمیاد.خیلی خوب و پر دیتیل هست
طراحیش خوب شده.ترکیب تیره روشن.تنالیته های رنگی هم با هم ست شدن غیر از در ورودی اتاق
تختش جالب هست اما مشکل داره.موقع زلزله وسیله های بالای تخت مثل کتاب و اینها... گوروپی میریزه روی سر 2 کفتر عاشق:lol:
پست پروداکشن هم خوب شده.اما چنین پرسوناژی مناسب این فضا نیست.چون اولا معلومه برای این فضا نیست دوما آدم دلش میگیره! یه جوونی چیزی ...
انتخاب زاویه دوربین بسیار هوشمندانه انجام شده
چوب های های گلاس جالب شده.البته نظر شخصی خیلی قبولشون ندارم.
یکی از علت های اینکه باید توی اتاق خواب از فرم های آینه ای کمتر استفاده بشه اینه نصف شب یهو آدم از خواب میپره گیج هست.یهو یکی رو جلو خودش ببینه میترسه.جدی میگم.این قضیه رو اگه تجربه کنین خیلی آزار دهنده هست.
نکات تکنیکی هم این نکات رعایت نشده.
vraylight روی حالت اینترپولیشن هست و این باعث شده که زیر سقف کاذب فلیک نور دیده بشه.
چون ambien occasion استفاده نشده باعث شده گوشه ها دیتیل gi در رفته
پست پروداکشن جالب شده.البته افکت نور یه خورده زیاده روی شده
در کل کار خوبی شده.بهت تبریک میگم.

nightlord

Well-Known Member
سلام بر محمد استیوود!!! خوبی؟
عجب کاری زدی.خیلی خوب شده.
زیاد به نظر کار بازاری نمیاد.خیلی خوب و پر دیتیل هست
طراحیش خوب شده.ترکیب تیره روشن.تنالیته های رنگی هم با هم ست شدن غیر از در ورودی اتاق
تختش جالب هست اما مشکل داره.موقع زلزله وسیله های بالای تخت مثل کتاب و اینها... گوروپی میریزه روی سر 2 کفتر عاشق:lol:
پست پروداکشن هم خوب شده.اما چنین پرسوناژی مناسب این فضا نیست.چون اولا معلومه برای این فضا نیست دوما آدم دلش میگیره! یه جوونی چیزی ...
انتخاب زاویه دوربین بسیار هوشمندانه انجام شده
چوب های های گلاس جالب شده.البته نظر شخصی خیلی قبولشون ندارم.
یکی از علت های اینکه باید توی اتاق خواب از فرم های آینه ای کمتر استفاده بشه اینه نصف شب یهو آدم از خواب میپره گیج هست.یهو یکی رو جلو خودش ببینه میترسه.جدی میگم.این قضیه رو اگه تجربه کنین خیلی آزار دهنده هست.
نکات تکنیکی هم این نکات رعایت نشده.
vraylight روی حالت اینترپولیشن هست و این باعث شده که زیر سقف کاذب فلیک نور دیده بشه.
چون ambien occasion استفاده نشده باعث شده گوشه ها دیتیل gi در رفته
پست پروداکشن جالب شده.البته افکت نور یه خورده زیاده روی شده
در کل کار خوبی شده.بهت تبریک میگم.

سلام به عارف گل . عاشق اینجور نقدا هستم !کاملا کلیدی ، همشمندانه و هدفدار و صد البته برگرفته از کولباری تجربه ، مرسی عارف عزیز .:rose:
راستش دیتیل بالا برای ایجاد رزومه خوبه البته از بین چندین ویو فقط دو یا سه تاشو انتخاب میکنم و در حد نورپردازی و پست روش کار میکنم تا بعد ها تو برشور رزومه کاری قرار بگیره .
نکات کلیدی بالا رو کاملا قبول دارم .
اون پرسوناژ رو عجله ای انتخاب کردم زیاد نگشتم و در ثانی همه 2d هایی که دارم مربوط به فضای بیرونه و فضای داخلی ندارم . باید بگردم ببینم میتونم تو اینترنت پیدا کنم!

در مورد اینترپولیشن تو vray light ; این اولین باری هستش که نوری که استفاده کردم اینطور شده چون تو سیستم خودم این کارو نبستم ، خودمم تعجب کرده بودم که چرا اینطوریه آینه رو از light اکسکلود کردم وگرنه تو آینه هم همینطور بود .
میشه توضیح بدید چطور اینو باید درستش کنم؟

از ambien استفاده کردم ولی خیلی تاثیرش رو ضعیف دیدم که تاثیر معکوس نده ، مثل اینکه از اون طرف بوم افتادم:green:

در مورد پست پروداکشن هم نظرت رو دوست دارم و کاملا درسته .

در کل تشکر فراوان دارم:rose:

AREF

یه راهش اینه که توی تنظیمات irradiance map بخش gi تیک Check sample visibility رو بزن.اینجوری تا حدی مشکل حل میشه.

اگه
Check sample visibility روشن باشه میشه این

checkvisibility1.png

اگه Check sample visibility خاموش باشه میشه این.

checkvisibility.png

اگه حل نشد میتونی از detail enhance استفاده بکنی.اما معمولا لامپ های وی ری 2 دسته بکن.لامپ هایی که صاحب داره رو حتما روی حالت معمولی بزار.اما لامپ های بی صاحب مثل نوری که از پنجره میاد یا نورهای کمکی که هیچ آبجکتی به عنوان لامپ براش در نظر نگرفتی store with iradianceبزار.

nightlord

Well-Known Member
مرسی عارف جان . من همه راهایی رو که گفتی انجام دادم ولی نشد . من تو سیستم خودم که داخلی میزدم این مشکل رو نداشتم ولی این فایل رو کلا روی یه سیستم دیگه همه کاراش رو انجام دادم و رندر گرفتم با max 2011 و vray 1.5 sp5 که این مشکلو داشت .برای همین آوردم رو سیستم خودم با max 2012 و vray 2.1 رندر گرفتم گفتم حتما درست میشه ولی بازم نشد !!!:-?
نمیدونم چرا اینطور شده؟؟؟؟!!!!!:-?

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
تبریک میگم کار خوبی شده
گفتی با photoshop CS5 روش کار کردی کجاشو؟!!! یکم برات رنگ و کنتراست رو تغییر دادم البته سریع که بدونی یکم با فوتوشاپ روش کار کنی کارت عالی میشه.یه قسمت هایی به نظرم مشکل داشت که مشخص کردم
راستی اون جایی که علامت ؟ گذاشتم چیه؟
موفق باشی:rose:
attachment.php

پیوست ها

• 01 final last with sign.jpg
    01 final last with sign.jpg
    554.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17

nightlord

Well-Known Member
مرسی عزیز چه خشگل شد . فرشید گفت کنتراستش رو ببر بالا خیلی خوب میشه! ، مرسی :rose:
تمام پست پروداکت کار با فوتوشاپ هستش و اون پرسوناژ هم با فوتوشاپ اضافه شده .
اون علامت سواله همون چیزی هست که با عارف عزیز سرش بحث کردیم چند تا پست بالا تر و به نتیجه نرسید . یعنی نشد که رفعش کنیم
اون قسمت کوچیک نور مربوط به IES ای هست که استفاده کردم و به همین صورت هستش .
اون مستطیلی که زیر هالوژن ها کشیدید مربوط به لنز فلیر هستش .
اون مستطیلی که بالای در کشیدید مربوط به ambien occasion هستش که مقدارش کافی بود و حالا که شما کنتراستش رو بالا بردید یه مقدار بیشتر تو دید هستش . اول باید کنتراست رو بالا ببرم بعد ambien occasion رو اضافه کنم .
:rose:

آخرین ویرایش:

AREF

سلام مجدد.یه زحمتی بکش. توی تمام وی ری لایت هایت تیک store with iradiance رو بردار.

nightlord

Well-Known Member
برداشتم عارف جان ولی بازم اون سفیدی رو دارم تو رفلکتها . یه بار هم تیکش رو گذاشتم برای همه لایتها بازم فرقی نکرد .

یادمه یه بار چنین اتفاقی برای یکی از دوستانم افتاده بود با این تفاوت که اون فایلش رو از روی یه سیستم به سیستم دیگه انتقال داده بود و
اونجا به مشکل خورده بود و این مشکل فقط تو رفلکت نبود ، هم رفلکت و هم خود نور با اینکه invisible بود سفید دیده می شد ولی تو سیستم اولی مشکلی نبود . که با پاک کردن و دوباره ایجاد کردن نور اصلاح شد .

منم مشکلم تو همین مایه هاست فکر کنم باگی چیزی باشه!:shock: . میخوام دوباره یه صحنه تو سیستم خودم درست کنم ببینم این مشکل وجود داره ؟!

شما هم اگه چیزی دبگه ای به ذهنتون رسید دریغ نکنید . مرسی

سلام محمد دوباره نورهارو بذار
فیزیکی تر کار کن مثلا جای سه تا هالوژن یک تور وی ری لایت با شدت کم به سمت پایین حتما بذار
الان به نظر میاد از detail enhanced استفاده کردی
سابدیوایز وی ری لایت رو زیاد کن
و از adaptive dmc استفاده کن

nightlord

Well-Known Member
مرسی سعید جان :rose:. درسته من همیشه سابدیواید رو بدون تغییر میزارم چون برا تست پایین میزارم دیگه یادم میره ببرم بالاتر . اتفاقا از adaptive DMC استفاده کردم .
منظورت چیه سعید جان که فیزیکی تر کار کن ؟! وقتی سه تا هالوژن گذاشتم باید سه تا نور متمرکز IES داشته باشم تا شدت نورام درست باشه دیگه ! فکر نمیکنی اگه یه ویری لایت اضافه کنم به نور هالوژها غیر طبیعی بشه؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا