سلام بر محمد استیوود!!! خوبی؟
عجب کاری زدی.خیلی خوب شده.
زیاد به نظر کار بازاری نمیاد.خیلی خوب و پر دیتیل هست
طراحیش خوب شده.ترکیب تیره روشن.تنالیته های رنگی هم با هم ست شدن غیر از در ورودی اتاق
تختش جالب هست اما مشکل داره.موقع زلزله وسیله های بالای تخت مثل کتاب و اینها... گوروپی میریزه روی سر 2 کفتر عاشق
پست پروداکشن هم خوب شده.اما چنین پرسوناژی مناسب این فضا نیست.چون اولا معلومه برای این فضا نیست دوما آدم دلش میگیره! یه جوونی چیزی ...
انتخاب زاویه دوربین بسیار هوشمندانه انجام شده
چوب های های گلاس جالب شده.البته نظر شخصی خیلی قبولشون ندارم.
یکی از علت های اینکه باید توی اتاق خواب از فرم های آینه ای کمتر استفاده بشه اینه نصف شب یهو آدم از خواب میپره گیج هست.یهو یکی رو جلو خودش ببینه میترسه.جدی میگم.این قضیه رو اگه تجربه کنین خیلی آزار دهنده هست.
نکات تکنیکی هم این نکات رعایت نشده.
vraylight روی حالت اینترپولیشن هست و این باعث شده که زیر سقف کاذب فلیک نور دیده بشه.
چون ambien occasion استفاده نشده باعث شده گوشه ها دیتیل gi در رفته
پست پروداکشن جالب شده.البته افکت نور یه خورده زیاده روی شده
در کل کار خوبی شده.بهت تبریک میگم.
سلام به عارف گل . عاشق اینجور نقدا هستم !کاملا کلیدی ، همشمندانه و هدفدار و صد البته برگرفته از کولباری تجربه ، مرسی عارف عزیز .
راستش دیتیل بالا برای ایجاد رزومه خوبه البته از بین چندین ویو فقط دو یا سه تاشو انتخاب میکنم و در حد نورپردازی و پست روش کار میکنم تا بعد ها تو برشور رزومه کاری قرار بگیره .
نکات کلیدی بالا رو کاملا قبول دارم .
اون پرسوناژ رو عجله ای انتخاب کردم زیاد نگشتم و در ثانی همه 2d هایی که دارم مربوط به فضای بیرونه و فضای داخلی ندارم . باید بگردم ببینم میتونم تو اینترنت پیدا کنم!
در مورد اینترپولیشن تو vray light ; این اولین باری هستش که نوری که استفاده کردم اینطور شده چون تو سیستم خودم این کارو نبستم ، خودمم تعجب کرده بودم که چرا اینطوریه آینه رو از light اکسکلود کردم وگرنه تو آینه هم همینطور بود .
میشه توضیح بدید چطور اینو باید درستش کنم؟
از ambien استفاده کردم ولی خیلی تاثیرش رو ضعیف دیدم که تاثیر معکوس نده ، مثل اینکه از اون طرف بوم افتادم
در مورد پست پروداکشن هم نظرت رو دوست دارم و کاملا درسته .
در کل تشکر فراوان دارم