بی بی کد beatles loft

سعید جان درود برشما کارت از تکنیک های بالایی بهره می بره تکنیک نورت واسه اینتریور عالی بود به شدت
دید متفاوت نسبت به طراحی داخلی رو تحسین می کنم استفاده از دیواری آجری هنرمندانه بود ولی بد نبود کمی در کنارش متریال متفاوتی رو کار می کردی
ولی عناصر صحنه یکم با کمپوزیسون نامتعادل شده در هرصورت کار بارزشی شده
پیشنهاد واسه تاپ گالری

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام سعید جان
خیلی کار قشنگی شده خسته نباشی

ولی همین طور که چند تا از بچه ها گفتن نورپردازی می تونست قوی تر باشه
کثیفی های کفو هم دوست نداشتم
ولی بازم می گم کارت خیلی خوب شده :rose:
-----------------------------------------------------------------------------------------
میشه bookscatter رو اپ کنی ؟ :green:
یه سوال این چروک ها و امواج روی پارچه ها رو با چی در آوردی؟؟

saeedmagic

Member
کارعالی. با مدلینگ حال کردم.فقط یه جاهایی با نور پردازی مشکل داشتم.خسته نباشی.
مرسی از وقتی که گذاشتین :rose:
خیلی قشنگ شدن آقا سعید مخصوصا رندر های 7-8-9 فوق العاده اند.:rose:دیونه اون نخای ریز روی طنابتم.
بابات معرفی پلاگینا هم ممنون خیلی مفید بود.
(تاپ کالری)
مرسی سجاد جان:rose:
سعید جان درود برشما کارت از تکنیک های بالایی بهره می بره تکنیک نورت واسه اینتریور عالی بود به شدت
دید متفاوت نسبت به طراحی داخلی رو تحسین می کنم استفاده از دیواری آجری هنرمندانه بود ولی بد نبود کمی در کنارش متریال متفاوتی رو کار می کردی
ولی عناصر صحنه یکم با کمپوزیسون نامتعادل شده در هرصورت کار بارزشی شده
پیشنهاد واسه تاپ گالری
مرسی سعید جان خیلی خوشحال شدم که کار رو پسندیدی:rose:

سلام سعید جان
خیلی کار قشنگی شده خسته نباشی

ولی همین طور که چند تا از بچه ها گفتن نورپردازی می تونست قوی تر باشه
کثیفی های کفو هم دوست نداشتم
ولی بازم می گم کارت خیلی خوب شده :rose:
-----------------------------------------------------------------------------------------
میشه bookscatter رو اپ کنی ؟ :green:
یه سوال این چروک ها و امواج روی پارچه ها رو با چی در آوردی؟؟
مرسی از شما مهران جان
چروک ها با برنامه مارولوس دیزانر ساخته شده

مرسی از راهنمایی همه دوستان اینشاالله ایرادهارو می گیرم و رندر بهتر می گیرم البته یه سری رندر wip داره که اونا رو هم آپلود می کنم
مدل کتاب هارو از این سایت گرفتم http://viscorbel.com/free-3d-models/
بوک اسکتر http://mourelask.weebly.com/bookscatter.html

abbasi_0912

Active Member
مرسی از بهزاد و حامد عزیز:rose:

سلام محمد جان مرسی
mightytile بامپ روی دیوار رو ساختم باهاش
forest pro مثل ملتی اسکتر می مونه ولی برای من ملتی اسکتر خیلی سنگین کار می کنه و لایت کشش گیر می کنه!
bookscatter هم یه سری کتاب انتخاب می کنی می زنی توی کتابخونه برات به صورت راندوم پخش می کنه

سلام سعید جان

mightytile کرک شده رو از کجا دانلود کردی؟ لینک لطفا ممنون

نیازی نیست از forest pro استفاده کنی همون مولتی اسکتر هم درست کار میکنه اگر میبینی که کند و سنگین کار میکنه به علت این هست که کرکش مشکل داره
چند تا ورژن اخری که اومده بعضی هاش بد کرک شده و سیستم هنگ میکنه، باید ورژن کرک شده درست رو حسابی رو پیدا کنی

در مورد کار نیز بامپ کف رو یکم بیشتر کن
و اگر برات مقدوره لبه های پارچه قرمز ( توری شکل ) رو اینجوری رها نکن معمولا پارچه ها یک دور دوزی دارند؛ که توی کار شما نیست باعث شده لبه پارچه تابلو باشه
فعلا همین ها به ذهنم میرسه بقیه رو دوستان گفتن

موفق باشی

آخرین ویرایش:

aroen

Well-Known Member
سلام آقا سعید کارتونو خیلی دوس دارم همه چی عالیه به قول آقا سجاد دیونه پرزهای اون طنابم :lol:
آقا میشه یه آموزش از نحوه ساخت پارچه اینا برامون بذاری؟؟آخه چجوری مدل می کنی اینارو؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!........
اون رو تختیه محشره کاملا حس 2 لایه بودنو به آدم میده خیلی حال کردم همیشه برام سوال بوده چجوری اینارو مدل می کنن؟خوبه که شما رو داریم به جواب خواهیم رسید

جدیدترین ارسال ها

بالا