bear

sepi90

Member

اين خرسه رو من با ماوس طراحي کردم( بدون پیش طرح ، و بدون مدل ) ، من زیاد به تکنیک های دیجیتال پینتینگ وارد نیستم ( اگر تکنيکي هم باشه ) و ايني هم که کشيدم همش با براشه و چون يه طرح ذهني هم بود شايد خيلي چيزا اونجور که بايد باشه نباشه . که انشالله بزرگان به بزرگيشون و بقيه به لطفشون ميبخشن مارو .:D

خلاصه اينو کشيدم که بگم منم فتوشاپ دارم ( تازه سي ديشم داااااااااااااارم :cool:)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
5714.gif

ايدت خوب بوده. اجرا هم تا حدود زيادي خوب بود.
smoke.gif

فقط با استروك دور طرحت زياد موافق نيستم. بيش از اندازه ضخيمه.

h.khafan

Active Member
خیلی توپ شده .
واقعا حال کردم .

دسته یارو (که الان دست نداره ) چرا اینقدر زرده؟ یهنی چونکه کندهشده باید یه کم زرد بزنه تو چشم ولی این زرد زیاد جالب نیست.

در کل خیلی جالب شده حاج سپهر .

Mandana

Active Member
اوه این طرح برادر سپهر می ئه.برین کنار
tender.gif
:دی

خرسه خیلی خوشگل شده.مخصوصن چشمهاش و نواحی دهان اش
happy.gif

اما خوب احساس می کنم دور دهنش شربت آلبالو مونده
126fs4083858.gif
:دی
اگه خونها کمی تیره تر باشه بتر ئه گمونم :دی
بقیه ایرادها رو هم که بروبچز گفتن
lookaround.gif

موفق باشی
flowers.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
دمت قیژ به قول بروبچز گفتنی......

اگه با موش کشیدی که خیلی باحاله...

نه یه چیزایی میشی اگر...

aj-graphic

Member
سلام کار قشنگی شده همچین کاری با موشواره خیلی سخته......فقط رنگ درست یارو بد شده ...و اول دستش هم اون خونی !؟؟خرس قبلا اینجوریش کرده!؟؟

roshanaiy

Active Member
حالت موي خرس خوب شده . اما دست يارو يه رنگ بي روحي داره . البته مرده كه روح نداره
30.gif
اما اين يارو تازه مرده و هنوز به حالت گنديدن نرسيده
52.gif

ولي كلا كار خلاقانه اي ه

sepi90

Member
bear 2

من اون قبلی رو تو نوت بوک طراحی کرده بودم ولی نمیدونم چشه رنگارو اونجوری که هستن نشون نمیده ( adobe gamma ) هم فایده ای نداره زیاد ، خلاصه من تو اون همه رنگارارو یه جور دیگه میدیدم حالا که همه گفتن رنگ دستش زرده و خونش آلبالوییه رفتم با pc دیدمش ، دیدم بابا این چیه. :neutral:
خلاصه از همه ممنون که به فکر انداختن منو و از همه شرمنده که کار قابل قبولی ارائه نکردم .:cool:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا