BCC و CC در تابع mail() php

greencat

Member
سلام دوستان
من کار با تابع mail()php رو بلدم و مشکل سر این هستش که می‌خوام برای تعداد زیادی از افراد میل ارسال کنم تعداد افراد متغییر هستش در واقع من این کار هم تونستم انجام بدم به این صورت که تمامی میل ها رو با کاما جدا کردم و داخل یک استیرینگ قرار دادم و استرینگ رو دادم به تابع mail اما مشکل من اینجاس که میخوام میل‌ها رو در قسمت BCC وارد کنم اما هر کاری کردم نشدش ( میخوام به افرادی که براشون میل ارسال میشه هرکس فقط میل خودش رو ببینه و میل بقیه براش نشون داده نشه)
از کد زیر استفاده کردم اما نشد و همه میل ها رو توی قسمت to کاربر میل همه رو میتونه ببینه، مشکل از کجاست؟
PHP:
mail(' [email protected] , [email protected] , [email protected] ',

'Subject', 'mys subject',

"To: The Receiver < [email protected] >\n" .

"From: The Sender < [email protected] >\n" .

"cc: Interested < [email protected] >\n" .

"Bcc: < [email protected] >, <[email protected]> ... <[email protected]>\n" .

"X-Mailer: PHP 4.x");

همون طور که می‌بینید در قسمت header از BCC استفاده کردم اما جواب ندادش!! مشکل از کجاست ؟
باید فایل php.ini رو هم تغییر بدمش یا نه نمیخوادش ؟
راستی spam شدن یا نشدن میل به نظرم به header ها هم مربوط میشه، نه ؟برای sapm نشدنش چی کار کنم؟
اگر لینکی داخل متن میل باشه باعث spam شدن اون میشه یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم این که اگر این کیل رو به صورت معمولی بدون bcc استفاده کنم و بهجاش بزارم داخل یک حلقه کار درستی هستش؟ به نظرم غیر حرفه‌ای هستش و مشکلاتی رو داره مثل سرعت یا spam شدن ویا فشار آوردن به سرور نه؟

ممنون

آخرین ویرایش:
منم با PHPMailer کار میکنم از همه ی کلاسایی که برای میل دیدم کاملتره. تابع mail خود php بدرد نمیخوره!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا