بی بی کد bathroom

ALI_TAKHTI

Active Member
برادر عزیزم کارت خیلی خوب شده و پیشرفت خیلی خوبی داشتی{برعکس من}
خوشحالم میبینم جلو میری.
همه نظرها رو دادن من چون مسافرت هستم دسترسی به اینترنت ندارم و الانم چون کار تو هست با هزار زحمت دارم نظر میزارم.
یه پیشنهاد آمبینت رو on کن به گوشه های کارت یه سایه مختصر میده و بعد پیدا میکنه کار.یه کمم شدت نور باعث شده بعضی متریال ها خودشون رو نشون ندن.باکسه بالا سمت چپ هم انگار uv map ندادی بهش یا متریالش رو خوب تنظیم نکردی بافت رو خوب نشون نمیده.خسته نباشی سالار

sallarmelli

Active Member
من راضی به زحمت نبودم شما به من لطف دارید
هنوز خیلی خیلی جای پیشرفت وجود داره و اگر هم چیزی بوده به خاطر دوستانی گلی چون شما بوده البته ببخشید یه کم دیر جواب دادم.

حتما آمبینت رو آن می کنم ولی اون باکس چپی یووی داره حالا شاید یوویش یه کم کش اومده چک می کنم اگه ایراد داشته باشه حتما تصحیح می کنم

موفق باشید و سلامت .

سرم درد می کند برای شکستن پنجره تان
تا به کلوخم
هوای خانه تان تازه شود.

محض با حال بودنش گفتم

آخرین ویرایش:

mehdi3am

Member
سلام کار قشنگی شده ، فقط همون طور که دوستان هم اشاره کردن روشنایی بیرون یه مقدار کمه ، بیشتر شبیه یه تابلوی عکس شده تا پنجره
تکسچر و رفلکت قسمتهای چوبی هم خوب شده
خسته نباشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سالار ناقلا داری به تاپ گالری نزدیک میشی.جان من اون تکسچر کف رو عوض کن.یه چون از مجموعه cg source بزار.بخدا متحول میشه کارت.

sallarmelli

Active Member
سلام عارف
این تکسچر پیشنهادیت رو بذار ببینیم چیه ؟

راستی مشکل تکسچره چیه؟

sallarmelli

Active Member
حتما در یه فرصت مناسب کار رو دوباره آپ می کنم

ممنون بابت تکسچر ولی من فکر می کنم اگه این رو به کار بزنم خیلی شسته و روفته می شه خیلی شبیه اتاق خواب می شه

به نظرم این تکسچر خودم انگار آب خورده یه کم جمع شده درزهاش دارن دیده می شن همچین حالتی داره

ولی فرصتی بشه رندر می کنم

آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
ایول خیلی خوب شده..تبریک میگم...یکم فقط امبینت کناره های دیوار به نظرم شدید شده بقزیه چیزا خیلی خوبه...

جدیدترین ارسال ها

بالا