background کوانتومی

شروع موضوع توسط sajjad_eb ‏5 اکتبر 2006 در انجمن زبان HTML

  1. sajjad_eb

    sajjad_eb Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    527
    تشکر شده:
    285
    امتیاز دستاورد:
    63
    سلام

    کسی می دونه چه شکلی می شه Background رو طوری تنظیم کرد که به فواصل مشخص تکرار بشه ؟ به قول فیزیکی کمیت کوانتومی بشه . مثلا اگه یه عکس به ارتفاع 30px داشته باشیم DIV مورد نظر که داریم بهش Background می دیم یه 30 بشه یش 60 یا 90 یا ... . نمی دونم منظورو فهمیدین یا نه .:neutral:
     
    نوشته شده توسط sajjad_eb در ‏5 اکتبر 2006
  2. amirlol

    amirlol Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    83
    نه
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏5 اکتبر 2006
  3. sajjad_eb

    sajjad_eb Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    527
    تشکر شده:
    285
    امتیاز دستاورد:
    63
    نه به چی ؟ به اینکه نمی دونید یا به اینکه نفهمیدین ؟:neutral:
     
    نوشته شده توسط sajjad_eb در ‏6 اکتبر 2006
  4. tabib_m

    tabib_m Member

    ارسال‌ها:
    689
    تشکر شده:
    268
    امتیاز دستاورد:
    16
    من فهمیدم ، ولی نمیدونم چجوری باید این کار رو کرد.
     
    نوشته شده توسط tabib_m در ‏6 اکتبر 2006
  5. sajjad_eb

    sajjad_eb Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    527
    تشکر شده:
    285
    امتیاز دستاورد:
    63
    اگه بشه خیلی بدرد می خوره . برای ست کردن Background با footer و header که عالیه .
     
    نوشته شده توسط sajjad_eb در ‏6 اکتبر 2006
  6. amirlol

    amirlol Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    83
    من نفهمیدم در غیر این صورت متمعنم می تونم درش بیارم هرچی باشه
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏6 اکتبر 2006
  7. sajjad_eb

    sajjad_eb Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    527
    تشکر شده:
    285
    امتیاز دستاورد:
    63
    ببین amirlol جان من می خوام تگ DIV بسازم و بهش یه image-background بدم .
    حالا می خوام این عکسی که background شده هیچوقت نصفه نشه . یعنی مثلا اگر عکسمون ارتفاش 40 هست ارتفاع DIV ضزیب 40 بشه و اگه یوقت محتوای DIV به اندازه 30px شد ارتفاعDIV بشه 40px .
    ok ؟
     
    نوشته شده توسط sajjad_eb در ‏6 اکتبر 2006
  8. sajjad_eb

    sajjad_eb Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    527
    تشکر شده:
    285
    امتیاز دستاورد:
    63
    چی شد پس ؟ :neutral: :cry:
     
    نوشته شده توسط sajjad_eb در ‏7 اکتبر 2006
  9. Ali_ix

    Ali_ix Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,766
    تشکر شده:
    378
    امتیاز دستاورد:
    83
    توی Css که همچین چیزی نداریم!
     
    نوشته شده توسط Ali_ix در ‏7 اکتبر 2006
  10. echessdesign

    echessdesign مدیر انجمن طراحی وب

    ارسال‌ها:
    4,375
    تشکر شده:
    3,833
    امتیاز دستاورد:
    113
    گویا نظر شما اینست که، ما BOX ای طراحی کنیم که با resize اون ، عکسی که دذر پس زمینه آن قرار دادیم هم resize بشه.
    در صورتی که من در خواست شما رو درست متوجه شده باشم، جواب شما توضیحات پایین هست:

    ابتدا تنظیمات body و ابعاد 100 * 100 برای اون در نظر میگیریم:
    HTML:
     <style type="text/css"> body {padding:0; margin:0; width:100%; height:100%; overflow:hidden; } </style>  
    حالا تنظیمات عکس که قرار هست با با تغییر ابعاد box مورد نظر resize بشه. نکته قابل ذکر این مطلب هست که ما هیچ عکسی را در پس زمینه قرار نمیدهیم!!! بلکه در داخل box مورد نظر insert می کنیم!!!
    HTML:
     <style type="text/css"> #background{position:absolute; z-index:1; width:100%; height:100%;} </style>  
    در صفحه قرار میدهیم:
    HTML:
     <div>
    <img id="background" src="sample.jpg" alt="" title="" />
    </div>
     
    خوب کار ما دیگه تمام شد. من به جای یک box یا div ، صفحه خودمان را یعنی body رو در نظر گرفتم. شما می تونید box یا div در نظر بگیرید.
    الان امکان داره یک مشکل پیش بیاد، که ما وقتی یک عکس داخل box قرار دادیم، چگونه می توانیم داخل box متن بنویسیم!؟؟!!
    جواب سادست، کافیست شما box دیگری را با خصیصه position:absolute در box اول قرار داده و z-index بزرگتری برای اون در نظر بگیریم.
    در صورتی که ، بخش دوم توضیحات بنده رو کامل متوجه نشده اید، بفرمایید تا توضیحات کامل تری را خدمدتان عرض کنم. موفق باشید.
     
    آخرین ویرایش: ‏7 اکتبر 2006
    نوشته شده توسط echessdesign در ‏7 اکتبر 2006
  11. mazoolagh

    mazoolagh Active Member

    ارسال‌ها:
    1,381
    تشکر شده:
    167
    امتیاز دستاورد:
    36
    سئوال واضح بود - راه حل css نداره (یا من بلد نیستم) ولی چند خط کد جاوااسکریپت براحتی مشکل رو حل میکنه
     
    نوشته شده توسط mazoolagh در ‏7 اکتبر 2006
  12. sajjad_eb

    sajjad_eb Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    527
    تشکر شده:
    285
    امتیاز دستاورد:
    63
    حالا کد جاواشم می زاشتین .

    بازم از دوستان برای توجهشون ممنونم .
     
    نوشته شده توسط sajjad_eb در ‏8 اکتبر 2006
  13. mazoolagh

    mazoolagh Active Member

    ارسال‌ها:
    1,381
    تشکر شده:
    167
    امتیاز دستاورد:
    36
    برای کد نمونه در بخش مربوطه مطرح کنین
     
    نوشته شده توسط mazoolagh در ‏9 اکتبر 2006
  14. sajjad_eb

    sajjad_eb Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    527
    تشکر شده:
    285
    امتیاز دستاورد:
    63
    ای بابا . اصلا نخواستیم
     
    نوشته شده توسط sajjad_eb در ‏9 اکتبر 2006

به اشتراک بگذارید