بی بی کد bachroom

eman taha

Member
این کار رو از روی یه عکس انجام دادم
سعی کردم که تمام نکاتی که تا الان دوستان گفتن رو رعایت کنم
با مکس مدلسازی کردم و با وی ری هم رندر گرفتم
زمان رندر هم حدود دو ساعت شد به نظرم زیاد طول کشید
پیشاپیش متشکرم از نظرات :rose:

پیوست ها

• bachroom 01.jpg
    bachroom 01.jpg
    652.2 کیلوبایت · بازدیدها: 114

m.n1362

Member
سلام ایمان جان خیلی خوبه اما بازم نویز داره که...یا متریال اینجوریهه؟؟/بک با داخل مچ نیست..اب یکم مثل شیشه شده...پنجره احساس نمیشه اون باکس فلاور کارو مصنوعی کرده در کل خوبه خسته نباشی:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی بابت کار خوبتون.اما مدلسازی همش با مکسه؟ ( به غیر از آبجکت های اورموشن . )
برای کارهای معماری معمولا بهتره که کل مدلسازی کلی توی اتوکد انجام بشه.اینجوری کار اصولی میشه و دراصلاح مهندسی!
کار اوربرایت شده.بهتره از color mapping گزینه Exponsetin استفاده بکنین.
نویز زیاد شده.
اما بزرگ ترین ایراد کار بندکشی کاشی هاست.خیلی درشت و غیر واقعی شده.باید اندازش خیلی کوچیک تر بشه.
و اینکه برای واقعی شدن باید کاری بکنین که بندها رفلکت نداشته باشن.برای این کار مپی که برای دیفیوز دادین به رفلکت بدین طوری که بندها رنگ سیاه داشته باشه.
گیاه ها از گلدون زده بیرون
کار پست پروداکشن نداره
انشااله کارهای بهتری رو ازتون شاهد باشیم.

eman taha

Member
کارت خوب شده تبریک میگم نقد رو می ذارم به دوش بچه ها

خیلی ممنون:rose:
ما نقد شما هم دوست داریم

سلام ایمان جان خیلی خوبه اما بازم نویز داره که...یا متریال اینجوریهه؟؟/بک با داخل مچ نیست..اب یکم مثل شیشه شده...پنجره احساس نمیشه اون باکس فلاور کارو مصنوعی کرده در کل خوبه خسته نباشی:rose:
نویز اول نداشت توی فتوشاپ فیلتر انداختم نویز دار شد:green: در مورد آب حق با شماست کاملا یخورده نویز باید بهش می دادم ، فلاور باکس هم حول حولکی شد!
ممنون

نظر لطف شماست
سلام.مرسی بابت کار خوبتون.اما مدلسازی همش با مکسه؟ ( به غیر از آبجکت های اورموشن . )
برای کارهای معماری معمولا بهتره که کل مدلسازی کلی توی اتوکد انجام بشه.اینجوری کار اصولی میشه و دراصلاح مهندسی!
کار اوربرایت شده.بهتره از color mapping گزینه Exponsetin استفاده بکنین.
نویز زیاد شده.
اما بزرگ ترین ایراد کار بندکشی کاشی هاست.خیلی درشت و غیر واقعی شده.باید اندازش خیلی کوچیک تر بشه.
و اینکه برای واقعی شدن باید کاری بکنین که بندها رفلکت نداشته باشن.برای این کار مپی که برای دیفیوز دادین به رفلکت بدین طوری که بندها رنگ سیاه داشته باشه.
گیاه ها از گلدون زده بیرون
کار پست پروداکشن نداره
انشااله کارهای بهتری رو ازتون شاهد باشیم.

ممنون عارف جان :rose:
من کلا با اتوکد راحت نیستم
حالا با رویت یا آرشیکد معمولا مدلسازی انجام میدم
و کار های ساده تر هم با خود مکس و تمام سعی خودمو می کنم که دقیق و مهندسی باشه:green:
کرل مپینگ روی همینه که فرمودید این نویز بخاطر فیلتر فتوشاپه وگرنه رندر نویز نداشت
بند کشی هم حق با شماست از متریال آماده استفاده کردم اینطوری شد
فلاور باکس رو هم که توضیح دادم فکر می کنم کلا باید از یه گیاه بهتر استفاده می کردم
خدا خیریت بده انشالله
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا