saalek110
Well-Known Member
Babylon.js
www.babylonjs.com
برای اجرای برنامه های بابیلون ، می توانید مثل من در infinityfree.com فضای مجانی بگیرید و کدهای تاپیک را با پسوند html در فایل منیجر هاست خود آپلود کنید..
یا اینکه نرم افزار زیر را نصب کنید در گوشی خود:
play.google.com
و دکمه start آن را بزنید و بعد فایل html را با بروسر خود باز کنید.
اگر در کامپیوتر و با ویندوز کار می کنید ، نرپ افزار xampp را نصب کنید.آموزش استفاده اش در سایتها هست. اونم دکمه هایی دارد.
در عکس زیر تصویر نرم افزار مذکور و دکمه ای که باید بزنید نشان داده شده.

من خودم فعلا از ادیتور زیر استفاده می کنم: ( البته اکثر ادیتورها قابل استفاده اند برای این کار)
play.google.com
با این ادیتور می توانید فایل با پسوند html بسازید و یا در هاست خود آپلود کنید، یا با استفاده از نرم افزار سرورساز در گوشی خود باز کنید.
هر مشکلی در کار با هاست یا نرم افزارها داشتید در همین تاپیک بپرسید.

Babylon.js: Powerful, Beautiful, Simple, Open - Web-Based 3D At Its Best
Babylon.js is one of the world's leading WebGL-based graphics engines. From a new visual scene inspector, best-in-class physically-based rendering, countless performance optimizations, and much more, Babylon.js brings powerful, beautiful, simple, and open 3D to everyone on the web.
برای اجرای برنامه های بابیلون ، می توانید مثل من در infinityfree.com فضای مجانی بگیرید و کدهای تاپیک را با پسوند html در فایل منیجر هاست خود آپلود کنید..
یا اینکه نرم افزار زیر را نصب کنید در گوشی خود:
AWebServer ( Http Web Server A - Apps on Google Play
Http Web Server for Android based on Apache and with Php , MariaDb sql enabled.
و دکمه start آن را بزنید و بعد فایل html را با بروسر خود باز کنید.
اگر در کامپیوتر و با ویندوز کار می کنید ، نرپ افزار xampp را نصب کنید.آموزش استفاده اش در سایتها هست. اونم دکمه هایی دارد.
در عکس زیر تصویر نرم افزار مذکور و دکمه ای که باید بزنید نشان داده شده.

من خودم فعلا از ادیتور زیر استفاده می کنم: ( البته اکثر ادیتورها قابل استفاده اند برای این کار)
ACE (All Code Editor) - Apps on Google Play
Create, modify code and plain text and preview HTML & JavaScript files.
با این ادیتور می توانید فایل با پسوند html بسازید و یا در هاست خود آپلود کنید، یا با استفاده از نرم افزار سرورساز در گوشی خود باز کنید.
هر مشکلی در کار با هاست یا نرم افزارها داشتید در همین تاپیک بپرسید.
آخرین ویرایش: