babylonچگونه فارسي -انگليسي

sorosh

Active Member
babylonچگونه فارسي -انگليسي مي شود..

يا به عبارت ديگر كلمات فارسي را هم ترجمه مي كند

sorosh.jpg

sorosh

Active Member
با تشكر از زحمات شما .........

بيشتر زحمت نكشيد جواب را پيدا كردم .....

sorosh.jpg

rahmani

Member
مترجم

تا آنجا كه ميدانم انگليسي را به فارسي ترجمه مي كند. اگر چيزي كه شما مي گوييد كار كرد به ما هم بگوييد. :?:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آره آقا ... جناب رحماني درست ميگن من خودم تا به حال چند تا انگليسي به فارسي ديدم اما فارسي به انگليسي تا به حال نديدم!!! 8O 8O اگر پيدا كرده حتما به ما هم بگو چون واقعا لازمه

مجيد

PC man

Active Member
با سلام
اگه ديكشنري فارسي به انگليسي بابيلون رو دانلود كردين كه چه بهتر.و اگه دانلود نكردين برين سايت www.takdownload.com و از اونجا دريافتش كنين.
وقتي كه نصبش كردين برين به Option نرم افزار و فونت فارسي نرم افزار را بهش بدين.من همين كار رو كردم و الان به راحتي با اون كار مي كنم.

ar_radmand

Member
دوستان
يكي هم به ما بگه چطوري ميشه فارسي به انگليسي كار كرد .
من اون Glossary فارسي به انگليسي رو خيلي وقت پيش دانلود كرده بودم ولي نميتونم ازش استفاده كنم !‌

PC man گفت كه بايد فونتش رو تنظيم كرد . ميشه بگي چه فونتي بايد بذارم تا كار كنه ؟؟؟؟

amirhomayoun

Active Member
آقا با اين فونتها هم براي من كار نكرد . يعني حتي معني (كتاب) رو هم نتونست پيدا كنه! كلا حتي نتونستم يه لغت رو باهاش چه با اين فونتهايي كه گفتين چه با هر فونت ديگه اي پيدا كنم . كس ديگه اي هم اين مشكلو داشته؟

PC man

Active Member
اين ديگه بايد جواب بده.فونت Iran system navid رو اگه داري انتخاب كن.

amirhomayoun

Active Member
آقا متشكر از راهنماييتون . اما با اين فونت هم مشكل حل نشد . ببينم حجم اين glossary همون 650 كيلوبايته؟ خيلي كم به نظر ميرسه؟ يا شايد من بد download كردم؟

Temp

Member
واسه من كه ورژن 5 اون رو دارم كار نكرد . اما يكي از دوستام كه نسخه قديمي اون رو داره براش كار مي كنه .

دوستاني كه براشون كار كرده بگن از چه نسخه اي استفاده كردند تا ما هم داونلود كنيم !

saber83

Member
ببخشيد سوال بي ربط ميكنم سريال babylon5 رو كسي داره؟ تمام سايتهاي بدرد بخور astalavista فيلتر شدن نتونستم پيداش كنم.

amirhomayoun

Active Member
BABYLON 5 :

Registered to : amr
License Code: QY0KF5XAWJV8CEGRH3MRSA

اگه يه search بكني تو همين فروم ميتوني پيداش كني! به هر حال اين سريال نسخه 5 ! اون دوستي كه اين سريال را داده بود اگه اشتباه نكنم گفته بود رو 4 هم كار ميكنه.

PC man

Active Member
من تعجب می کنم که مشکل شما بر طرف نشده.من واسه راحتی شما لینک دانلودش رو هم گذاشتم.خواهش می کنم یکمی دقت کنین. 8O

Marzban

Well-Known Member
PC man گفت:
من تعجب می کنم که مشکل شما بر طرف نشده.من واسه راحتی شما لینک دانلودش رو هم گذاشتم.خواهش می کنم یکمی دقت کنین. 8O
من هم این مشکل را در ضمن ورژن من 5.0.1 (r7) هست اين سريال هم بهش نخورد.با فرسي هم نمي تونم كار كنم.
مرسي

amirhomayoun

Active Member
آخه عزيز به چي دقت كنيم؟ :) وقتي ميگه
...No matches found for چيكار ميشه كرد؟ در ضمن من 3-2 ساله با babylon كار ميكنم اين اولين glossary بوده كه كار نكرده . (البته به جز اون يكي كه در مورد آب و هواست و اصلن فايلش مشكل داره!) راستي version babylon شما چنده؟

جدیدترین ارسال ها

بالا