avi در هدر سایت

Mamalili

New Member
با سلام
من دارم یک سایت طراحی می کنم و میخوام بالای سایت به کمک فلش یک فایل avi( کار کردن دستگاهی ) رو نشون بدم
سوالم اینه که میشه برای راحت تر شدن کار اول با برنامه های افکت گذاری روی avi افکت بزارم و بعدا اون رو ببرم توی فلش ؟؟؟ آیا میشه در فلش سایز تعریف کرد تا در اندازه ای که می خوام نشون بده
لطفا کمک کنین !
اگه هم شما راه بهتری پیشنهاد می کنین ممنون می شم بگید .
باز هم ممنون

amird

خبرگان انجمن فلش
با سلام
من دارم یک سایت طراحی می کنم و میخوام بالای سایت به کمک فلش یک فایل avi( کار کردن دستگاهی ) رو نشون بدم
سوالم اینه که میشه برای راحت تر شدن کار اول با برنامه های افکت گذاری روی avi افکت بزارم و بعدا اون رو ببرم توی فلش ؟؟؟ آیا میشه در فلش سایز تعریف کرد تا در اندازه ای که می خوام نشون بده
لطفا کمک کنین !
اگه هم شما راه بهتری پیشنهاد می کنین ممنون می شم بگید .
باز هم ممنون
سلام
شما می تونی تمام کارهات رو انجام بدی روی فیلم بعدش با یکی از فرمت رایج فیلم اونو ذخیره کنی با می تونی با برنامه Adobe media Encoder اونو تبدیل به فایل flv کنی بعدش اونو وارد فلش کنی و هر بلایی که می خوای سرش بیاری . اگه یه خورده به فلش وارد باشی راحت می تونی روش انیمیشن هم ایجاد کنی . تویفروم آموزش وارد کردن فیلم به فلش رو گداشتم که کارت رو کامل راه می ندازه . جستجو کن پیدا نکردی خبرم کن ...

موفق باشی

Mamalili

New Member
ممنون از همه ي دوستان
اما من يك سوال ساده و مبتدي دارم و اونم اينه كه فيلم در بالاي وب سايت طولش بيشتر از عرضش نيمشه يعني يجواريي بد نشون نميده
چون فيلم طول و عرضش يكيه ولي وقتي ميره تو هدر ميترسم با يك مقياس كوچيك نشه !!!!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
ممنون از همه ي دوستان
اما من يك سوال ساده و مبتدي دارم و اونم اينه كه فيلم در بالاي وب سايت طولش بيشتر از عرضش نيمشه يعني يجواريي بد نشون نميده
چون فيلم طول و عرضش يكيه ولي وقتي ميره تو هدر ميترسم با يك مقياس كوچيك نشه !!!!
خوب می تونید با برنامه های مثل After Effect فیلم رو برش بزنید به سایزی که می خواهید...

جدیدترین ارسال ها

بالا