Mandana
Active Member
زهر مار کبری من حالا یک گیری به نوید دادم شماها هی باید کش بدین؟!!!!! تابلو رو گذاشته برای نظرخواهی نه برای گرفتن غلط املایی.کسی این بحث رو ادامه بده من میدونم و اون
نوید جان موافقم.در کل عکس آرایش شده کم گیر میاد.اما بجز اینکه بکش یکم شلوغه و ممکنه تابلویی که از دور خونده میشه قابل تلفیق نباشه بقیه اش محشره.موفق باشی
!!! اما در کل هر وقت آرایشگره خواست بره تعطیلات تابلویی که عکس تورو داره بزنه که کسی دلش نخواد بره توی آرایشگاه.دم در بشینه نگاه کنه تا آرایشگر برگرده
در ضمن من تابلوی آرایشگاه زیاد دیدم که حتی عکس صورت زن رو کامل داشته( البته بصورت محو.مثل این مدلی که نوید گذاشته) اما فکر نکنم کسی با دیدن عکس یه خانوم از دینش برگرده
موفق باشید
آبتین
( بچه ها لطفا در راستای نظرخواهی بحث کنید.بحث رو من شروع کردم خودم هم تمومش می کنم.عذاب وجدان گرفتم!)

نوید جان موافقم.در کل عکس آرایش شده کم گیر میاد.اما بجز اینکه بکش یکم شلوغه و ممکنه تابلویی که از دور خونده میشه قابل تلفیق نباشه بقیه اش محشره.موفق باشی
منکه چیزی نگفتم.خیلی هم نازیزهرمار و کوفت و درد.مگه من چمه؟![]()

آره نوید جان ماژور هم راست میگه! وردار عکس یه سیبیل رو بذار روی تابلو زیرش هم بنویس آرایشگاه زنونهبرای تابلو به علت مسائل مذهبی از استفاده کردن زن ...

در ضمن من تابلوی آرایشگاه زیاد دیدم که حتی عکس صورت زن رو کامل داشته( البته بصورت محو.مثل این مدلی که نوید گذاشته) اما فکر نکنم کسی با دیدن عکس یه خانوم از دینش برگرده

موفق باشید
آبتین
( بچه ها لطفا در راستای نظرخواهی بحث کنید.بحث رو من شروع کردم خودم هم تمومش می کنم.عذاب وجدان گرفتم!)