AVA Barbershop

Mandana

Active Member
زهر مار کبری من حالا یک گیری به نوید دادم شماها هی باید کش بدین؟!!!!! تابلو رو گذاشته برای نظرخواهی نه برای گرفتن غلط املایی.کسی این بحث رو ادامه بده من میدونم و اون
167.gif

نوید جان موافقم.در کل عکس آرایش شده کم گیر میاد.اما بجز اینکه بکش یکم شلوغه و ممکنه تابلویی که از دور خونده میشه قابل تلفیق نباشه بقیه اش محشره.موفق باشی
زهرمار و کوفت و درد.مگه من چمه؟
cry2.gif
منکه چیزی نگفتم.خیلی هم نازی
wha%5B1%5D.gif
!!! اما در کل هر وقت آرایشگره خواست بره تعطیلات تابلویی که عکس تورو داره بزنه که کسی دلش نخواد بره توی آرایشگاه.دم در بشینه نگاه کنه تا آرایشگر برگرده
imslow.gif

برای تابلو به علت مسائل مذهبی از استفاده کردن زن ...
آره نوید جان ماژور هم راست میگه! وردار عکس یه سیبیل رو بذار روی تابلو زیرش هم بنویس آرایشگاه زنونه
wha%5B1%5D.gif

در ضمن من تابلوی آرایشگاه زیاد دیدم که حتی عکس صورت زن رو کامل داشته( البته بصورت محو.مثل این مدلی که نوید گذاشته) اما فکر نکنم کسی با دیدن عکس یه خانوم از دینش برگرده
120.gif

موفق باشید

آبتین
( بچه ها لطفا در راستای نظرخواهی بحث کنید.بحث رو من شروع کردم خودم هم تمومش می کنم.عذاب وجدان گرفتم!)

MAJOR

Well-Known Member
مسخره میکنی باشه حالا بزار تابلو رو ببرن بالا اونوقت هست که برادران....

mostafa_cs

Well-Known Member
ماجور جان دیگه فکر نمیکنم اینطوریم باشه! من که هرچی فکر میکنم نکته نا متعارفی توش نمیبینم!:neutral:
شاید چشم بصیرت میخواد:D
--
ما رو هم در عذاب وجدان خودت شریک بدون!

hamid ir

Well-Known Member
اینقدر یه قضیه رو کش میدید بعضیاتون که هم تاپیک منحرف میشه هم آدم رغبت نمیکنه تاپیکی بزنه برای نظرخواهی

MAJOR

Well-Known Member
بابا من خودم تو طرحام لختی زیاده فقط گفتم شاید
اصلا .... کردم ......ردم ......ردم

جدیدترین ارسال ها

بالا