قالب Autumn scene : gallardo

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sallarmelli

Active Member
کارت خیلی خوب شده
ولی متریال ماشین .............
توی این جاده با این پرسپکتیو حس حرکت بیشتر به کار میاد تا سکون
موفق باشید

SinaTR

Well-Known Member
رندرت خوب شده
متاسفم که تو هم به جمع استفاده کنندگان از مدل آماده اضاقه شدی...
من نفهميدم اون لينکو دادی که پستتو نشون بدی يا می خواستی لطف کنی لينک hdri ها رو بدی؟

رندرت خوب شده
متاسفم که تو هم به جمع استفاده کنندگان از مدل آماده اضاقه شدی...
من نفهميدم اون لينکو دادی که پستتو نشون بدی يا می خواستی لطف کنی لينک hdri ها رو بدی؟

اصلا نمیخواستم بیای تو پستم نظر بدی
هر کلمه از این پستت معنی دار بود
ببین من هرچی هستم از تو بهترم میدونی واسه چی ؟ واسه اینکه هیچی از مکس حالیت نیست
نمیخواد واسه من متاسف باشی چون من باید برات متاسف باشم که میای تو پست مردم چرت و پرت مینویسی
تو پست کسای دیگه همین چیزا رو نوشتی میدونی چیه عادت کردی . از پیشرفت کسای دیگه خوشحال نمیشی
ببین تو الان منظورت اینه که من بیام خودم مدل بزنم بعد رندر بگیرم ، خوب مگه اینکارو نکردم ؟ همون نیسان که اولین ماشینم بود واقعا فوق العاده بود بهتره به کارای اول خودت نگاه کنی
این همه مدلر حرفه ای هستن اما بازم میان از مدل های اماده استفاده میکنن بزار یه چیزی رو بهت رُک بگم ، نمیدونم بهت چی بگم فقط این کلمه رو دارم ( تاسف )
اینو واقعا میگم نه بخاطر مشکلی که با من پیدا کردی همه اینارو چند مدت پیش تو بهم گفته بودی که حالا به خودت برشون میگردونم
این لینک رو دادم تا اگه کسی خواست ، hdri رو دانلود کنه تازه اصلا به تو چه ربطی داره !!؟
فک کنم وقتی میخواستی بنویسی (( رندرت خوب شده )) زورت میومد البته میدونم برای عصبی کردن من از تضاد استفاده کردی ولی خوب این کارات خیلی بچگونست

دیگه هم نیا و این تاپیک رو با چرت و پرت های خودت به هم نریز

emad04

Well-Known Member
سلام .
پیمان جان رندرت خیلی خوب شده . معلومه حسابی داری تمرین می کنی . :wink:
با نظر سالار هم موافقم اگر توی این صحنه ماشین رو در حالت حرکت نشون می دادی کارت قشنگ تر میشد و دلیل اصلی اینکه کارت آدمو میخکوب نمی کنه هم همینه . وگرنه از لحاظ کیفیت کار خوب کار کردی .
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
به نظر من قشنگ شده ولی با تمرین بیشتر طبیعی تر میشه. چون جای کار داره.

SinaTR

Well-Known Member
خوبه منظورمو خوب متوجه شدی...
کدوم نيسان رو می گی؟ همون که نصفه نيمه ولش کردی؟ مگه اينکه خودت از خودت تعريف کنی خودت خودتو حرفه ای بدنی، حرفه ايش جرات نداره به خودش بگه حرفه ای بعد توا تازه کار....، بعدشم تو با من اول مشکل پيدا کردی، يادت رفته چه حرفايی پشت سرم زدی؟ می خوای اون کلمه ای که به کار بردی رو اينجا بنويسم؟ اونم موقعی که يه رينگ نمی تونستی مدل کنی من بهت آموزش دادم....
الآن هم تو ياهو دارم به يه نفر ديگه آموزش می دم، ولی مثل تو بی لياقت نيست...
رندرت هم گفتم خوب شده چون خوب شده، حالا تو می خوای يه جور ديگه برداشت کنی مشکل خودته
من واقعيت رو می گم حالا می خواد بهت يا به کسای ديگه بربخوره مهم نيست، اينا مشکل انتقاد ناپذيری طرفه

خوبه منظورمو خوب متوجه شدی...
کدوم نيسان رو می گی؟ همون که نصفه نيمه ولش کردی؟ مگه اينکه خودت از خودت تعريف کنی خودت خودتو حرفه ای بدنی، حرفه ايش جرات نداره به خودش بگه حرفه ای بعد توا تازه کار....، بعدشم تو با من اول مشکل پيدا کردی، يادت رفته چه حرفايی پشت سرم زدی؟ می خوای اون کلمه ای که به کار بردی رو اينجا بنويسم؟ اونم موقعی که يه رينگ نمی تونستی مدل کنی من بهت آموزش دادم....
الآن هم تو ياهو دارم به يه نفر ديگه آموزش می دم، ولی مثل تو بی لياقت نيست...
رندرت هم گفتم خوب شده چون خوب شده، حالا تو می خوای يه جور ديگه برداشت کنی مشکل خودته
من واقعيت رو می گم حالا می خواد بهت يا به کسای ديگه بربخوره مهم نيست، اينا مشکل انتقاد ناپذيری طرفه

خیلی بدبختی اون دیگه ب تو مربوط نیست مدلمو تا کجا پیش میبرم اون نیسان رو هم تموم کردم فقط داخلشو نساختم که اونم باز به تو مربوط نمیشه
ای برینن تو اون اموزشی که تو میخواستی به من بدی ..نمیدونم تو چرا اینقدر به من میگی حرفه ای نیستی . من کی به خودم گفتم حرفه ای ؟!!
چرا چرت و پرت میگی بگو ببینم من پشت سرت چی گفتم ؟ هر چی هم گفتم خوب کردم گفتم از کسی هم ترسی ندارم پس چرت نگو
اگه اومدی نظر بدی که کارم خوبه پس اون چرت و پرت ها دیگه چی بود
میخوام یه چیزایی اینجا بهت بگم تا همه بخونن اما نمیشه
اینقدر به خودم تو مکس مطمئن هستم که حتی حاضرم یه رو کم کنی رندر و مدلینگ و ... باهات بزارم تا بچه ها نظر بدن از هر کسی هم که میخوای میتونی کمک بگیری

حالا باز نیا این تاپیک رو خراب نکن ایندفه بیای واسه من حرفای بی معنی بزنی پشیمون میشی

سلام .
پیمان جان رندرت خیلی خوب شده . معلومه حسابی داری تمرین می کنی . :wink:
با نظر سالار هم موافقم اگر توی این صحنه ماشین رو در حالت حرکت نشون می دادی کارت قشنگ تر میشد و دلیل اصلی اینکه کارت آدمو میخکوب نمی کنه هم همینه . وگرنه از لحاظ کیفیت کار خوب کار کردی .
موفق باشی

ممنون عماد جان آره دارم تمرین میکنم این رندر رو هم تو مضیغه گرفتم اخه ویندوزم 32 هست رم هم پایین نمیتونم درست تمرین کنم هی واسه هر رندر میپره بیرون
سیستم رو عوض کنم چند تا رندر میخوام بگیرم در حال حرکت یعنی از همون اول میخواستم بگیرم اما سیستم اجازه نمیده

آخرین ویرایش:

SinaTR

Well-Known Member
وای من پشيمونم پيمان جان، غلط کردم آقای حرفه ای، بذار پاتونو ببوسم:lol:

nabav

Member
سلام و خسته نباشید کارتون وا قعا عالیه خیلی کیف کردم.شما دوتا هم بس کنید دیگه مثلا هنر مندین.

3D Art

Member
SinaTR و Peyman_Salahi فکر میکنم اینجا رو با رینگ بوکس اشتباه گرفتید
جای این لحن صحبت کردن تو روم های یاهو هست نه اینجا
از فعالیت هر دوی شما در این فروم خوشحال هستیم ولی نه با این وضعیت
تاپیک برای رسیدگی به وضعیت هر دوی شما فعلا قفل میشه ...
پیروز باشید .

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
دوستان عزیز برا بحث های شخصی از جایی غیر از انجمن استفاده کنید هر دو کاربر چند روز بن میشن به دلیل توهین، در صورت تکرار برا همیشه بن میشن،
اگه کسی تو پستی بهتون توهین یا بی احترامی کرد لطفا فقط و فقط گزارش بدین تا رسیدگی بشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا