رندرت خوب شده
متاسفم که تو هم به جمع استفاده کنندگان از مدل آماده اضاقه شدی...
من نفهميدم اون لينکو دادی که پستتو نشون بدی يا می خواستی لطف کنی لينک hdri ها رو بدی؟
اصلا نمیخواستم بیای تو پستم نظر بدی
هر کلمه از این پستت معنی دار بود
ببین من هرچی هستم از تو بهترم میدونی واسه چی ؟ واسه اینکه هیچی از مکس حالیت نیست
نمیخواد واسه من متاسف باشی چون من باید برات متاسف باشم که میای تو پست مردم چرت و پرت مینویسی
تو پست کسای دیگه همین چیزا رو نوشتی میدونی چیه عادت کردی . از پیشرفت کسای دیگه خوشحال نمیشی
ببین تو الان منظورت اینه که من بیام خودم مدل بزنم بعد رندر بگیرم ، خوب مگه اینکارو نکردم ؟ همون نیسان که اولین ماشینم بود واقعا فوق العاده بود بهتره به کارای اول خودت نگاه کنی
این همه مدلر حرفه ای هستن اما بازم میان از مدل های اماده استفاده میکنن بزار یه چیزی رو بهت رُک بگم ، نمیدونم بهت چی بگم فقط این کلمه رو دارم ( تاسف )
اینو واقعا میگم نه بخاطر مشکلی که با من پیدا کردی همه اینارو چند مدت پیش تو بهم گفته بودی که حالا به خودت برشون میگردونم
این لینک رو دادم تا اگه کسی خواست ، hdri رو دانلود کنه تازه اصلا به تو چه ربطی داره !!؟
فک کنم وقتی میخواستی بنویسی (( رندرت خوب شده )) زورت میومد البته میدونم برای عصبی کردن من از تضاد استفاده کردی ولی خوب این کارات خیلی بچگونست
دیگه هم نیا و این تاپیک رو با چرت و پرت های خودت به هم نریز