auto logoff after login

rezaei12

New Member
به نام خدا
سلام
کامپیوتر رو با یه آنتی ویروس چک کردم، هرچی فایل که گفت ویروس داره رو پاک کرد، حالا وقتی که داره لاگین می کنه، توماتیک لاگ آف هم می کنه و به هیچ طریق هم وارد نمیشه. از safe mode گرفته تا recovery ... ! حالا چی کار باید بکنم؟

rezaei12

New Member
با با خیلی باحالی! من نمی تونم وارد کامپیورت بشم، انوقت می گی آنتی ویروست چیه! از مک کافی و یه چند تا آنتی تروجان دیگه استفاده می کنم.​

winsent

Banned
اینجور به نظر میاد یه ویروس یا تروجان یا یه همچین چیزی توی قسمت Run و Startup سیستم شما رخنه کرده و با هر بار راه اندازی سیستم خودش رو در حافظه بارگذاری میکنه. به نظر من 2 راه دارید:

1) هارد سیستم خودتون رو به سیستم یکی از دوستانتون وصل کنید که آنتی ویروسش رو به روز کرده و یه بار کامل هارد شما رو ویروس یابی کنه که من آنتی ویروس Avast رو پیشنهاد میکنم.

2) فرمت کردن درایوی که در اون ویندوز مصب کردید و نصب دوباره ویندوز...!

آخرین ویرایش:

mjkh2008

New Member
سلام این راه رو هم امتحان کنی بد نیست.
از داس باید بالابیای. برای این کار باید با فلاپی داس یا سی دی بوت داس استفاده کنی. بعد از ورود به داس با فرمان های dir و Cd پوشه start up رو از درایو ویندوز پیدا کنی و فایل های ناشناخته رو با فرمان del از اون فولدر پاک کنی ....

Hellish Boy

New Member
حدود ۲ سال پیش این رو نوشتم:
[LTR]
کد:
http://ver0.wordpress.com/2007/12/16/trojan-wsaupdater/
[/LTR]
به نظر میاد که همون باشه ، اگه نیست مطمئناً از همون تغییر در رجیستری هست که انتهای مقاله نوشته شده.اگه متوجه نشدین بگین تا بیشتر توضیح بدم.
منبع :
[LTR]
کد:
http://ver0.wordpress.com
[/LTR]

خوب البته در این رابطه، گاهی پیش میاد که فایلهای حیاتی ویندوز آلوده می شن و وقتی آنتی ویروس قادر نباشه که فایل رو پاکسازی کنه، کل فایل رو پاک یا قرنطینه می کنه، بنابراین با ری استارت شدن ویندوز، دیگه دسترسی به اون مقدور نیست و ویندوز قادر به لاگین نیست!!!! بنابراین موقع لاگین کردن، وقتی با عدم دسترسی اون فایل یا فایلها مواجه می شه، اتومات دوباره لاگ آف می کنه!!!

توی این جور موارد برگردوندن فایل حذف شده می تونه ساده ترین راه باشه، مثلا می تونید ویندوز رو ری استور کنید یا نهایتا همون ویندوز رو تعمیر (repair) کنید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا