Auto FX Mystical Lighting//يك ابزار بسيار كارآمد براي فتوشاپ!!!

magid

Member
با سلام
اين يك برنامه بسيار جالب و زيبا براي فتوشاپ با افكت هاي بسيار جالب و زيبا

اين هم سايتش:
کد:
http://www.autofx.com/mystical_lighting/mystical_lighting.html

[align=center:4e73c224ed]
ml_small_cd.jpg
[/align:4e73c224ed]

[align=center:4e73c224ed]
rainbow_sm.jpg
[/align:4e73c224ed]

light_caster_ui_sm.jpg

کد:
Mystical Lighting lets anyone apply photo-realistic lighting and shading effects to digital images. With this software you can enhance the ambiance of your images and improve its beauty. Mystical Lighting includes 16 visual effects, over 400 presets for instant results and an infinite variety of looks. 
Mystical Lighting also includes powerful features such as layers, unlimited undos, visual presets, masking and dynamic effect controls that make exploring and applying effects very fun and easy to achieve studio quality results.

اين هم لينك دانلودش:(32مگابايت)

کد:
http://www.date-angel.com/plugit/mystical.rar

اين هم سريالش:
کد:
Name: any name 
Comp.: any comp. 
S/N: 71-294390800-0745941-M1200381205
اين هم راهنماييش:

Manual:
کد:
http://www.autofx.com/pdf/Mystical_Lighting_Manual.pdf

===============
با تشكر
مجيد( 8O )

black-die

Active Member
اقا مجيد خيلي ممنون
فقط يه چيزي ... :دي
اين شماره سريالش درسته ؟‌
نيايم 30 مگابايت دانلود كنيم بعد نخوره اين سرياله بهش
شما خودت امتحان كردي ؟
( شرمنده ها :oops: )

Ghamnevis

Well-Known Member
جلل خالق ! محيد جان دمت گرم خيلي 20 بود. فقط كارات يك عيبي داره نميدونم چرا به جاي اينكه لينك دانلود رو مستقيما بنويسي از كد استفاده ميكني ؟
چرا از Hyperlink استفاده نميكني و اصلا مستقيم بنويس بدون هيچ چيز خودش لينك ميده.

كارات واقعا محشره . ميشه بگي اينارو از كجا گير مياري :D

مخلصتم
سايان

magid

Member
black-die گفت:
اقا مجيد خيلي ممنون
فقط يه چيزي ... :دي
اين شماره سريالش درسته ؟‌
نيايم 30 مگابايت دانلود كنيم بعد نخوره اين سرياله بهش
شما خودت امتحان كردي ؟
( شرمنده ها :oops: )
من خودم نصبش كردم سريالش درسته درسته
:wink: :wink:

ghamnevis گفت:
جلل خالق ! محيد جان دمت گرم خيلي 20 بود. فقط كارات يك عيبي داره نميدونم چرا به جاي اينكه لينك دانلود رو مستقيما بنويسي از كد استفاده ميكني ؟
چرا از Hyperlink استفاده نميكني و اصلا مستقيم بنويس بدون هيچ چيز خودش لينك ميده.

كارات واقعا محشره . ميشه بگي اينارو از كجا گير مياري :D

مخلصتم
سايان
آقا سايان من مشكلي ندارم با اين كار چون همه براي من راحتر هم براي ديگران
ولي اشكال كاراينجاست كه با اين كار هم باعث مي شم كه لينك سريعتر از بين بره و هم اينكه سايت مجيد در معرض خطر قرار بگيره :wink: :wink:
براي اينكار لينكهامو داخل كد مي زارم (قوانين قسمت نرم افزار) :wink:

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
مجيد جان من نميدونم ولي براي چي لينك از بين بره ؟ و چرا سايت آقا مجيد در معرض خطر باشه؟
مخلصتم
سايان

magid

Member
ghamnevis گفت:
سلام
مجيد جان من نميدونم ولي براي چي لينك از بين بره ؟ و چرا سايت آقا مجيد در معرض خطر باشه؟
مخلصتم
سايان

ببينghamnevis جان وقتي شما لينك رو به صورت مستقيم بزاري تو سايت كافيه 10 الي 15 نفر اون لينك رو دانلود كنند و صاحب اون سايتي كه لينكش رو گذاشتي كافي به آمار سايتش يك نگاهي كنه اون موقع است كه برق از سرش مي پره :wink: مي بينه كه bandwidth سايتش همين جوري مثل ساعت شني كه برعكس شده داره از بين مي ره :(
خوب :wink: تنها كاري مي تونه اين طفلكي بكنه اينه كه لينكي كه باعث اين معضلات شده رو از بين ببره اون هم با يك تغيير كوچيك فايل رو عوض م يكنه تا دست بني بشري بهش نرسه :wink:
در مورد خطرات هم كه ممكنه به وجود بياد اينكه شما مثلا لينك يك برنامه رو به همراه كركش هميجوري مستقيم بزاري تو سايت دوباره همون صاحب سايت مياد مي بينيم كه يك عده رفتن تو سايتش اون هم از سايت مجيدانلاين :wink:
خوشحال مي شه و با خودش مي گه واي تو ايران هم نرم افزار من طرفدار داره ولي وقتي صفحه مربوطه باز مي كنه مي بينه به به :oops: :oops: لينك دانلود برنامش به همراه كركش تو سايت مجيد در معرض نمايشه (واي چه حالي بهش دست مي ده) :twisted:

خوب اگه اين يارو يكم كنه باشه مثله شركت Template Monster مي ره و از سايت مجيد شكايت مي كنه :wink:
به همين راحتي :wink:

===============
با تشكر
مجيد( 8O )

Ghamnevis

Well-Known Member
مجيد جان سلام
اين از اون حرفها بودا. در مورد پهناي باند چه شما لينكشو بزاري چه به صورت كد بزاري فرقي نميكنه من يه كپي و پيست ميزنم تو آدرس بار و ميرم سراغ لينك پس پهناي باند هيچ فرقي نميكنه ! بعدشم اگه يارو ميخواد كسي استفاده نكنه و دست بني بشري بهش نرسه كه اصلا نميذاره تو سايتش!

و در مورد كرك ! مگه ما خودمون كركش كرديم. اين همه سايت كرك هست خوب از اونجاها يافت كرديم ديگه؟ نه؟ ميتونيم سايت مرجعش رو هم بديم!

به هر حال شايد حق با شماست

مخلصتم
سايان

magid

Member
ghamnevis گفت:
مجيد جان سلام
اين از اون حرفها بودا. در مورد پهناي باند چه شما لينكشو بزاري چه به صورت كد بزاري فرقي نميكنه من يه كپي و پيست ميزنم تو آدرس بار و ميرم سراغ لينك پس پهناي باند هيچ فرقي نميكنه ! بعدشم اگه يارو ميخواد كسي استفاده نكنه و دست بني بشري بهش نرسه كه اصلا نميذاره تو سايتش!

و در مورد كرك ! مگه ما خودمون كركش كرديم. اين همه سايت كرك هست خوب از اونجاها يافت كرديم ديگه؟ نه؟ ميتونيم سايت مرجعش رو هم بديم!

به هر حال شايد حق با شماست

مخلصتم
سايان
درست فرقي نمي كنه ولي اون موقعي كه لينك مستقيم مي زاري چون همه از اونجا لينك مي كنند منبع لينك مشخص مي شه ولي اكه هركي كپي پيست كنه و بعد دانلود كنه با آي پي هاي متفاوتي مواجه مي شه :wink:
در مورد كرك هم بله حرف شما درسته ولي خوب اكثر سايتهاي كرك هاستشون براي خودشونه يا يك جاي هست كه از دست شكايت خيالشون راحته مثل سايتهاي روسي يا چيني :wink:
و هيچ فشاري هم روشون نيست
ولي سايت مجيد روي يك سروري كه ممكنه با شكايت طرف اون سرور مشكلي براي سايت ايجاد كنه :oops: :oops:
والا من خودم هم نفهميدم چي دارم مي گم :oops: ولي خوب ديگه براي لينك دادن اين قوانين رو گفتن بايد رعايت كنيم
:wink: :oops:

Pouria_DK

Member
مجید جان گل کاشتی دادش . مرسی از بابت برنامه مشتی که گذاشتی. :arrow: پوریا

ali3279

Member
اين ديگه آخرش بود 8O 8O
8O اينقدر قوي كه دستگاه من كم مياره قفل ميكنه

toranj_1455

Member
ممنون از آقا مجيد گل!

بازم از اين كاراي خوب خوب بكن تو انجمن فوتوشاپ!

جدیدترین ارسال ها

بالا