کارت قشنگه و البته پشتش یکجوریه. شاید مدلشه. ولی همین ماشین رو بتونی با یک متریال بهتر و یک hdri که آموزش فارسیش رو عارف جون ترجمه کرده و گزاشته رو درست کنی خیلی خیلی قشنگ تر و متاثر تر میشه. موفق باشی
سلام .
طرح جالبیه و از ایده و نو آوریت خوشم اومد . پیش بینی میشد که ماشین های بعدی ائودی به چنین شکلی در بیان.
ولی رندر و محیط خوب نشدن البته اگر هدفت از این کار , بدست آوردن یه کار رئال بود . بیشتر فانتزی شده
چرا مگه انگلیسی بلدنیستی ؟ چون اون بالا اسمشو نوشتم.احتمالا نمی خواستی آئودی rsq رو مدل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدلت خيلی ناقصه و بيشتر شبيه اسباب بازی شده، من که فکر می کنم کاره يه روزه
بله خوندم دوست عزيز
ولی اين اطلاعاتو از کجا نوشتی؟ می دونی اين ماشين مال چه سالی هست که می گی :
این ماشین جدیده audi هست که با کمی تغییرات که برام جالب بود مدل زدم چون ماشین نسل آینده است من برای نسل جاری رو مدل کردم (مخصوصا لاستیک هاش )
http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_RSQ
اره میدونم ...یه جوری شده!
پلاستیکی شده . . .
رفلکت محیط رو بدنه نیفتاده و . . .
از روی آموزش اینو زدی؟!
موتور رندر mental ray بود .موتور رندرت چی بوده؟
مدل نسبتا خوب شده اما رندر خوب نیست. برا همین کار چندان خوب به نظر نمیاد.
اشکالات ریز مدلینگ که میتونه در نتیجه خیلی کمک کنه:
داشبورد و فرمان مدل نشده. به مدل خیلی ساده کافیه چون جزئیاتش دیده نمیشه. کنار درها هم اگه از بالا داری رندر میگیری یه فکری باید براش بکنی. الان توی یه رندر داخل درها به رنگ بدنه ست. جالب نیست.
متریال چراغ جلو خوب نشده. رفلکتش خوب نیست. باز رنگ بدنه توی چراغ هم دیده میشه. در حالی که اونجا باید آینه باشه.
شیارهای لاستیک ظرافت کافی ندارن. خیلی درشت شدن. بیشتر مناسب ماشین های کوهستانه
اما اینکه رفلکتها روی بدنه خوب نشدن ناشی از بکار نبردن hdri هستش که رفلکت ها خیلی یکدست شدن.
نقطه قوت کار مدلینگ هست.
منتظر کارهای بعدی هستیم