قالب audi-rsq-concept

update audi-rsq-concept

باسلام خدمت همه دوستان .
این ماشین audi هست که با کمی تغییرات که برام جالب بود مدل زدم.
یه چند تا عکس خالکوبی هم داشتم انداختم اسپورت بشه.
با تشکر از همه...
max 2013 &photoshop

update
final main.jpg

پیوست ها

• front main.jpg
    front main.jpg
    459.9 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • back.jpg
    back.jpg
    394.5 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • final main.jpg
    final main.jpg
    144.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
کارت قشنگه و البته پشتش یکجوریه. شاید مدلشه. ولی همین ماشین رو بتونی با یک متریال بهتر و یک hdri که آموزش فارسیش رو عارف جون ترجمه کرده و گزاشته رو درست کنی خیلی خیلی قشنگ تر و متاثر تر میشه. موفق باشی

emad04

Well-Known Member
سلام .
طرح جالبیه و از ایده و نو آوریت خوشم اومد . پیش بینی میشد که ماشین های بعدی ائودی به چنین شکلی در بیان.
ولی رندر و محیط خوب نشدن البته اگر هدفت از این کار , بدست آوردن یه کار رئال بود . بیشتر فانتزی شده

SinaTR

Well-Known Member
احتمالا نمی خواستی آئودی rsq رو مدل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدلت خيلی ناقصه و بيشتر شبيه اسباب بازی شده، من که فکر می کنم کاره يه روزه

کارت قشنگه و البته پشتش یکجوریه. شاید مدلشه. ولی همین ماشین رو بتونی با یک متریال بهتر و یک hdri که آموزش فارسیش رو عارف جون ترجمه کرده و گزاشته رو درست کنی خیلی خیلی قشنگ تر و متاثر تر میشه. موفق باشی

ممنون از نظرت .
ایشالله تو کارای بعدی ...
با آرزوی موفقیت .

سلام .
طرح جالبیه و از ایده و نو آوریت خوشم اومد . پیش بینی میشد که ماشین های بعدی ائودی به چنین شکلی در بیان.
ولی رندر و محیط خوب نشدن البته اگر هدفت از این کار , بدست آوردن یه کار رئال بود . بیشتر فانتزی شده

ممنون که به هرحال یه نفر نیمه پر لیوانو تو این سایت دید ... ممنون از دید وسیعی که داری .
قبول دارم خوب نشده.
نه هدفم یه کار رئال نبود فقط میخواستم محیط هم خودم ساخته باشم و از مدل آماده استفاده نکنم و زیاد هم وقت نذاشتم .

احتمالا نمی خواستی آئودی rsq رو مدل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدلت خيلی ناقصه و بيشتر شبيه اسباب بازی شده، من که فکر می کنم کاره يه روزه
چرا مگه انگلیسی بلدنیستی ؟ چون اون بالا اسمشو نوشتم.
این کار باسه شما تازه کارا یه روز طول میکشه من یه دقیقه ای زدمش.
ممنون از نظرت.

SinaTR

Well-Known Member
بله خوندم دوست عزيز
ولی اين اطلاعاتو از کجا نوشتی؟ می دونی اين ماشين مال چه سالی هست که می گی :
این ماشین جدیده audi هست که با کمی تغییرات که برام جالب بود مدل زدم چون ماشین نسل آینده است من برای نسل جاری رو مدل کردم (مخصوصا لاستیک هاش )

http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_RSQ

بله خوندم دوست عزيز
ولی اين اطلاعاتو از کجا نوشتی؟ می دونی اين ماشين مال چه سالی هست که می گی :
این ماشین جدیده audi هست که با کمی تغییرات که برام جالب بود مدل زدم چون ماشین نسل آینده است من برای نسل جاری رو مدل کردم (مخصوصا لاستیک هاش )

http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_RSQ

این ماشین اون سال رونمایی شده.اون قدا هم قدیمی نیست (مثل دنا که از کی هست که رونمایی شده. اون عکس هم ببینی همش تو نمایشگاه است تولید انبوه نشده).
بعدش من از روی قیافش گفتم ماشین نسل آینده چون خیلی مدرنه ...
حالا این سایت خرید و فروش ماشین نیست که کسی بخواد ماشینو بخره اگه اطلاعات غلطی داده باشم و سرش کلاه بره(این نظر من بود"" ماشین نسل آینده"") .

Ali_CG

Well-Known Member
یه جوری شده!
snoozer_11.gif

پلاستیکی شده . . .
رفلکت محیط رو بدنه نیفتاده و . . .
از روی آموزش اینو زدی؟!

Yar.kh

Member
موتور رندرت چی بوده؟
مدل نسبتا خوب شده اما رندر خوب نیست. برا همین کار چندان خوب به نظر نمیاد.
اشکالات ریز مدلینگ که میتونه در نتیجه خیلی کمک کنه:
داشبورد و فرمان مدل نشده. به مدل خیلی ساده کافیه چون جزئیاتش دیده نمیشه. کنار درها هم اگه از بالا داری رندر میگیری یه فکری باید براش بکنی. الان توی یه رندر داخل درها به رنگ بدنه ست. جالب نیست.
متریال چراغ جلو خوب نشده. رفلکتش خوب نیست. باز رنگ بدنه توی چراغ هم دیده میشه. در حالی که اونجا باید آینه باشه.
شیارهای لاستیک ظرافت کافی ندارن. خیلی درشت شدن. بیشتر مناسب ماشین های کوهستانه

اما اینکه رفلکتها روی بدنه خوب نشدن ناشی از بکار نبردن hdri هستش که رفلکت ها خیلی یکدست شدن.

نقطه قوت کار مدلینگ هست.
منتظر کارهای بعدی هستیم

موتور رندرت چی بوده؟
مدل نسبتا خوب شده اما رندر خوب نیست. برا همین کار چندان خوب به نظر نمیاد.
اشکالات ریز مدلینگ که میتونه در نتیجه خیلی کمک کنه:
داشبورد و فرمان مدل نشده. به مدل خیلی ساده کافیه چون جزئیاتش دیده نمیشه. کنار درها هم اگه از بالا داری رندر میگیری یه فکری باید براش بکنی. الان توی یه رندر داخل درها به رنگ بدنه ست. جالب نیست.
متریال چراغ جلو خوب نشده. رفلکتش خوب نیست. باز رنگ بدنه توی چراغ هم دیده میشه. در حالی که اونجا باید آینه باشه.
شیارهای لاستیک ظرافت کافی ندارن. خیلی درشت شدن. بیشتر مناسب ماشین های کوهستانه

اما اینکه رفلکتها روی بدنه خوب نشدن ناشی از بکار نبردن hdri هستش که رفلکت ها خیلی یکدست شدن.

نقطه قوت کار مدلینگ هست.
منتظر کارهای بعدی هستیم
موتور رندر mental ray بود .
واقعا نظراتت عالی بود ...
باید بیشتر تمرین کنم وقت بذارم ایشالله تو کارهای بعدی از نظرات خوبت استفاده میکنم .

آخرین ویرایش:

mgh-max

کاربر فعال
با یه رندر عالی میتونی رو همین مدل یه کار خیلی قشنگ تر دربیاری
اینکه مدل سازی کردی ارزشمنده

جدیدترین ارسال ها

بالا