قالب Audi R8 Composite Project------Maya,Cinema4D,SynthEyes

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
واقعا عالی شده.

رندر و متریالش هم خیلی بهتر شده...

حقشه بره تاپ گالری.
تشخیص این که ماشین یه آبجکت مجازیه کار سختیه :wink:
امین جان حسن جان واقعا خسته نباشید... امیدوارم ادامه بدین و کارای مشترک دیگه ای هم ازتون ببینم.:rose:.

ممنون فرشید جان. شما لطف دارید در مورد کار و من و حسین جان.
ایشاا... توی کارهای بعدیمون بهتر و بهتر بشیم.
به امید موفقیت شما و دیگر دوستان.

سلام.بازم نتونست منو قانع کنه.من میگم چندتا رندر اسکیسی بگیر بزار که هر دفعه کلی زمان هدر نره.

ببین دوربین روی دستت بوده حرکت کردی و ماشین طوریه که انگار از ارتفاع 2.5 متری داری فیلم میگیری.مگر اینکه قدت بلند باشه!

با اون روش گفتم امتحان کردی؟

خب شما زیادی سخت گیر هستید انگاری یا اینکه مشکل پسند هستید و کارهای ساده ی ما براتون جذابیتش کمه. :green:

در مورد رندر خب خودم هم هر باری برای تست رندر بگیرم زیاد زمان برش نمی کنم تنظیمات رندر رو.

اما در مورد دوربین آره کسی که فیلم برداری کرده قدش بلنده اما نه 2.5 متر. این مشکلی که گفتید من توی رندر اول به خوبی مشاهده کردم اما توی رندر دوم به نظرم رفعش کردم وگرنه رندر نمی گرفتم کار رو. می شد ماشین رو بزرگتر می کردم اما اونطوری دیگه توی نما و دوربینم جاش نمی شد و جالب نمی شد کار. برای همین مجبور شدم این اسکیل رو براش در نظر بگیرم. اما بازم می گم به نظر خودم اندازه الان متناسبه.
راستی منظورتون از اون روش کدوم بود؟ اگه منظورتون در مورد فیلم برداریه دوباره است فعلا برام مقدور نیست اما اگه منظوره دیگه ای دارید من متوجه نشدم، اگه می شه باز بگید.
با تشکر. موفق باشید.

سلام امین جان
کار بسیار بسیار عالی شده:rose: ( حداقل در سطح شعور من!:shock:)
ترکینگ که عالی هست ، متریال ماشین هم عالی:rose:
هرچی نگاهش کردم چیزی نیافتم که راجبش بحث کنم:green:
حالا اگه چیزی پیدا شد میام میگم:wink:
موفق باشی:oops:

ممنون رضاجان.
کار مشکل که داره. شما بی مشکل می بینیش و اینم از لطفته.

از نظرات دیگر دوستان هم ممنون.
موفق باشید و سربلند.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. خوب حالا که این پروِژه خوب انجام شده اما روش خیلی سادست.برای دفعه بعد خواستین درست کنین 2 بار فیلم بگیرین.و ترجیحا از ابزاری مثل 1 پایه استفاده کنین. 3 پایه که روی زمین مستقر میشه .اما 1 پایه یه وسیله ایه که تعادل رو در مورد دوربین بر قرار میکنه.

2 بار فیلم بگیرین.یعنی یه بار با 2 تا آبجکت هم اندازه (2 تا آدم هم قد...) به عنوان مبنا.اگه 2 تا باشه تو بدست آوردن پرسپکتیو هم براتون بهتره.چون نقطه گریز تا حدی بدست میاد.
دفعه بعد همون صحنه رو با بدون آبجکتهای کمکی فیلم بگیرین.بعد توی خود محیط نرم افزار 2 تا آبجکت به اندازه کمکی ها تو دنیای واقعی (هم قد 2 تا آدم ) درست کنین.وقتی انیمیشن دوربین تمام شد حالا جای فیلم اسکیسی فیلم نهایی رو جا نمایی کنین.اون 2 تا آبجکت کمکی هم پاک کنین.
و اینکه چرا سخت گیرم. من معتقدم شما 2 نفر پتانسیل 1 کار حرفه ای رو دارید.چون تونستین ثابت کنین.پس به نظرم باید و باید یک کار حرفه ای به نمایش بزارین.
من به شخصه اگه توانایی ساخت چنین چیزی رو داشتم حتی شده ابزار فیلم برداری نیمه حرفه ای رو برای 2 ساعت از 1 آتلیه کرایه می کردم و حتی شده چند روز از کارو زندگیم میزدم و یه کاری میزدم که خودم لذت ببرم.

رندر جدید خیلی خوبه. خسته نباشید.
یه سری ایرادات دیده می شه که بیشترشون توی کامپوزیت قابل حل هستن.
فیلم بکگراند محو و بلاره . ماشین به نسبت بکگراند بیش از حد شارپه.
وقتی دوربین روی دست جابجا می شه قاعدتا تصویر یک مقدار حالت motion blur پیدا می کنه که این اتفاق خیلی طبیعیه که توی فیلم واقعی رخ می ده، اما برای ماشین cg نه. به نظرم توی یه نرم افزار کامپوزیتی به ماشین در حین حرکت های دوربین بلار بدید.
جنس سایه ماشین با جنس بقیه سایه هایی که در تصویر دیده می شه یکی نیست.

در کل خیلی خوب شده. :rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام. خوب حالا که این پروِژه خوب انجام شده اما روش خیلی سادست.برای دفعه بعد خواستین درست کنین 2 بار فیلم بگیرین.و ترجیحا از ابزاری مثل 1 پایه استفاده کنین. 3 پایه که روی زمین مستقر میشه .اما 1 پایه یه وسیله ایه که تعادل رو در مورد دوربین بر قرار میکنه.

2 بار فیلم بگیرین.یعنی یه بار با 2 تا آبجکت هم اندازه (2 تا آدم هم قد...) به عنوان مبنا.اگه 2 تا باشه تو بدست آوردن پرسپکتیو هم براتون بهتره.چون نقطه گریز تا حدی بدست میاد.
دفعه بعد همون صحنه رو با بدون آبجکتهای کمکی فیلم بگیرین.بعد توی خود محیط نرم افزار 2 تا آبجکت به اندازه کمکی ها تو دنیای واقعی (هم قد 2 تا آدم ) درست کنین.وقتی انیمیشن دوربین تمام شد حالا جای فیلم اسکیسی فیلم نهایی رو جا نمایی کنین.اون 2 تا آبجکت کمکی هم پاک کنین.
و اینکه چرا سخت گیرم. من معتقدم شما 2 نفر پتانسیل 1 کار حرفه ای رو دارید.چون تونستین ثابت کنین.پس به نظرم باید و باید یک کار حرفه ای به نمایش بزارین.
من به شخصه اگه توانایی ساخت چنین چیزی رو داشتم حتی شده ابزار فیلم برداری نیمه حرفه ای رو برای 2 ساعت از 1 آتلیه کرایه می کردم و حتی شده چند روز از کارو زندگیم میزدم و یه کاری میزدم که خودم لذت ببرم.

ممنون عارف جان. حرف های خیلی جالبی و آموزنده ای بود. یه کم افکارم رو تغییر داد در مورد انجام تست هایی که انجام می دم و سعی کنم حتی تست هام رو به صورت حرفه ای انجام بدم تا هم خودم راضی باشم از کاری که می کنم هم دیگرانی ک این کارا رو می بینن. در مورد تکنیک هایی هم که گفتی واقعا ممنون عارف جان. حتما توی کارهای بعدی اون ها رو اجرایی می کنم. در مورد کرایه هم ممنون. بهترین کار رو پیشنهاد کردی. منم برای کار فعی که می خوام انجام دم لنگه دوربین فیلم برداری HD بودم که شما الان روش پیدا کردنش رو گفتی. حتما به موقع کرایه اش می کنم ابزار مورد نیاز رو و یه کار در خورد توجه می زنم باهاشون.

:green:خیلی کار جالبی شده من خودم فیلم بردارش بودم ولی وقتی دیدم تعجب کردم :green:

پیشنهاد برای تاپ گالری :rose:

به. سلام وحیدجان. شما هم توی مجیدآنلاین هستی؟ آقا من گفتم یکی از دوستام فیلم رو با دوربینش گرفته همین آقا وحید بودن. بازم ممنون وحیدجان بابت فیلم برداری. واسه کار بعدی هم مزاحمت می شیم حتما.

رندر جدید خیلی خوبه. خسته نباشید.
یه سری ایرادات دیده می شه که بیشترشون توی کامپوزیت قابل حل هستن.
فیلم بکگراند محو و بلاره . ماشین به نسبت بکگراند بیش از حد شارپه.
وقتی دوربین روی دست جابجا می شه قاعدتا تصویر یک مقدار حالت motion blur پیدا می کنه که این اتفاق خیلی طبیعیه که توی فیلم واقعی رخ می ده، اما برای ماشین cg نه. به نظرم توی یه نرم افزار کامپوزیتی به ماشین در حین حرکت های دوربین بلار بدید.
جنس سایه ماشین با جنس بقیه سایه هایی که در تصویر دیده می شه یکی نیست.

در کل خیلی خوب شده. :rose:

ممنون رضاجان.
در مورد نکات ریزی هم که گفتی ممنون. خیلی نکات خوبی بود برای من. انجام دادن این کارها هم باعث می شه کار یه کم حرفه ای و جالب تر بشه. البته من توی این کار از نرم افزار مورد علاقه ام The Foundry Nuke اصلا استفاده نکردم که توی کار بعدی با خودم قرار گذاشتم حتما استفاده کنم ازش. و این کارهایی که شما بهش اشاره کردی توی The Foundry Nuke به راحتی قابل انجام هستش.

بازم از نظرات خوبتون ممنون دوستان گرامی.
موفق باشید و سربلند.

جدیدترین ارسال ها

بالا