Amin 4D
مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
واقعا عالی شده.
رندر و متریالش هم خیلی بهتر شده...
حقشه بره تاپ گالری.
تشخیص این که ماشین یه آبجکت مجازیه کار سختیه
امین جان حسن جان واقعا خسته نباشید... امیدوارم ادامه بدین و کارای مشترک دیگه ای هم ازتون ببینم..
ممنون فرشید جان. شما لطف دارید در مورد کار و من و حسین جان.
ایشاا... توی کارهای بعدیمون بهتر و بهتر بشیم.
به امید موفقیت شما و دیگر دوستان.
سلام.بازم نتونست منو قانع کنه.من میگم چندتا رندر اسکیسی بگیر بزار که هر دفعه کلی زمان هدر نره.
ببین دوربین روی دستت بوده حرکت کردی و ماشین طوریه که انگار از ارتفاع 2.5 متری داری فیلم میگیری.مگر اینکه قدت بلند باشه!
با اون روش گفتم امتحان کردی؟
خب شما زیادی سخت گیر هستید انگاری یا اینکه مشکل پسند هستید و کارهای ساده ی ما براتون جذابیتش کمه.
در مورد رندر خب خودم هم هر باری برای تست رندر بگیرم زیاد زمان برش نمی کنم تنظیمات رندر رو.
اما در مورد دوربین آره کسی که فیلم برداری کرده قدش بلنده اما نه 2.5 متر. این مشکلی که گفتید من توی رندر اول به خوبی مشاهده کردم اما توی رندر دوم به نظرم رفعش کردم وگرنه رندر نمی گرفتم کار رو. می شد ماشین رو بزرگتر می کردم اما اونطوری دیگه توی نما و دوربینم جاش نمی شد و جالب نمی شد کار. برای همین مجبور شدم این اسکیل رو براش در نظر بگیرم. اما بازم می گم به نظر خودم اندازه الان متناسبه.
راستی منظورتون از اون روش کدوم بود؟ اگه منظورتون در مورد فیلم برداریه دوباره است فعلا برام مقدور نیست اما اگه منظوره دیگه ای دارید من متوجه نشدم، اگه می شه باز بگید.
با تشکر. موفق باشید.
سلام امین جان
کار بسیار بسیار عالی شده ( حداقل در سطح شعور من!)
ترکینگ که عالی هست ، متریال ماشین هم عالی
هرچی نگاهش کردم چیزی نیافتم که راجبش بحث کنم
حالا اگه چیزی پیدا شد میام میگم
موفق باشی
ممنون رضاجان.
کار مشکل که داره. شما بی مشکل می بینیش و اینم از لطفته.
از نظرات دیگر دوستان هم ممنون.
موفق باشید و سربلند.
آخرین ویرایش: