قالب Audi r8 behind the engine - hd

darkwish_2006

Well-Known Member
3ds max 2011
v-ray 2.00.0.2 x64
rendering time : 1:30 for each render

آفا من زبونم مو درآورد هرچی گفتم مدلینگ نمی کنم چون وقتش رو ندارم. فقط رندر و متریال رو انجام دادم با مدل سازی محیط اطراف یا استودیو رندر.
تاریک یعنی چی ؟
خب مدلش همین طوریه ؟ باید تو نور غرق میشد ؟
خب ی رندر سلیقه ایه . کلا تری دی سلیقه ایه عزیز من .

نیازی به تذکر نیست . اگه مدلش رو ی روز وقت کردم و ساختم میام جار میزنم میگم در غیر اینصورت مدلینگ کار من نیست خیر .
و برای این دارک و تیره شده چون مخصوصا میخواستم تیره در بیاد چون برای بک گراند مانیتور واید خیلی مناسب بود .
کلا از رنگ های تیره و نماهای تاریک و کنتراست خوشم میاد.

پیوست ها

• AUDI ENGINE 1-HD.jpg
    AUDI ENGINE 1-HD.jpg
    731 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • AUDI ENGINE 2-HD EDIT2.jpg
    AUDI ENGINE 2-HD EDIT2.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
بازم مثل همیشه تاریکه ... توضیحات رو هم یادت رفته ... اگه مدل از خودت نباشه حتما باید بگی که کار خودت نیست .
امیدوارم یه روزی وقت کنی و قوانین رو بخونی ... من که زبونم مو در آورد از بس تذکر دادم

saeedmagic

Member
تیره شدن ربطی به مدل سازی نداره شما مانیتور و مکستون تنظیم نیست گاما 2.2 استفاده کن!:green:
اگر روزی مدل کردین نیاز به جار زدن نیست توی چند کلمه توضیح بدین چون فک نکنم کسی جار بزنه اینجا!!
...برای این دارک و تیره شده چون مخصوصا میخواستم تیره در بیاد چون برای بک گراند مانیتور واید خیلی مناسب بود...
اییی که گفتی یعنی چه؟:green:تیره برای مانیتور واید؟!

sharin

Member
سلام.

آفرين. رندرهات رو دوست داشتم . بازم از اين رندر هاي خوشگل بگير ...

فقط يه نكته ي كوچولو :
چون بيننده ها هميشه ثابت نيستند و ممكنه كاراي قبلي تون رو نديده باشن ، نمي تونن بفهمن كه مدل كار شما بوده يا نبوده و ...
خوب اين يه مقداري بده ...

در يك خط مي شه همه ي توضيحات رو داد و وقت زيادي نمي گيره و اختلافي پيش نمي ياد و برداشت اشتباه نمي شه ، قانوني نقض نمي شه و كسي گير نمي ده و به كسي بر نمي خوره ...

به همين راحتي !!

موفق باشي دوست من.
يا علي.

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
امیدوارم از دفعه ی قبل از دستم ناراحت نباشی

کار خوبی شده خسته نباشی

فقط دوستان گفتن یه مقدار تیره ست

gezler

Member
رندر اول رو دوست دارم . رندر دوم بنظر فضای معماری بالاش خوبه ، باقیش ایراده بنظرم . اما خوب کنتراست وااااااااااقعا بالاست .

دوست عزیز خوب نیست نسبت به نقدهای اینقدر واکنش تند داشته باشیم . هممون کار میذاریم اینجا که عیارمون مشخص شه و سطحمون بالاتر بره . نه که همه به به و چه چه کنن

جدیدترین ارسال ها

بالا