قالب audi R8.5!!

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام خدمت تمام مجیدآنلاینی های عزیز
بعد از مدتها یه کار جدید میزارم البته تو این مدت چند تا کار زده بودم اما چون زیاد به دل خودم نشسته بود تو گالری نزاشتم
مدل که قبلا مدلسازی کرده بودم فقط یه قسمتهایی مثل درها و چند جای دیگه رو تغییر دادم برای این کار دوباره مدلسازی کردمشون.

:tavajoh:
تمام مشکلات مدلینگ حل شد
وایر جدید اظافه شد

مایا 2012
منتال ری
پی اس 5

پیوست ها

• audi R8 Front.32Post pro.jpg
    audi R8 Front.32Post pro.jpg
    423.3 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • wireR8.jpg
    wireR8.jpg
    177.1 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
خیلی خوب شده کوروش جان
البته به نظر میاد مدل یه ذره ایراد داشته باشه.یه وایر هم بزار
رندر هم خیلی خوب شده حس می کنم اگر کنتراست بالاتر بود بهتر بود
موفق باشی:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.باز هم کروش عزیز و باز هم لذت بردن از ما.
مدلسازی کار نمره کامل داره.اگه همون قبلی هست که نمره 20 رو گرفته از نظر من.باز مجید متخصص باید بیاد نظر بده
اما حرفه خودم:
نور پردازی خیلی واقعی شده. HDRI خیلی مناسبی رو انتخاب کردی و میشه گفت اشل ها به هم میخورن
شاید ایراد نور پردازی خوب نبودن کنتراست کف زمین هست و اینکه تو دیگه حرفه ای هستی.صرف یه HDRI نباید باشه و حداقل مقداری از خیابون رو مدل کن.منظورم صفحه زیر ماشین و بهش متریال خیس بده.خیلی کار متفاوت میشه.البته برای چنین کاری باید چند مرحله رندر بگیری و با کامپوزیت در بیاری
زاویه ها خیلی مناسب هست. تونست عظمت ماشین رو نشون بده و آوررین
رفلکت ها خوب شده.
کاری که کامل میکنه کارتو پست پروداکشن خوب هست.کار رضا ماله میر GS Graphic که رفت تاپ گالری رو ببین. پست پروداکشن خیلی کارشو بهتر کرد.اصلا ازاین فاز غافل نشو.
شیدر طلائی رو دوست ندارم.خوب شده اما به این رنگ ماشین نمیاد
شیدر توی چراغ جلو خوب نشده
همینطور چراغ عقب.البته بچه ها خیلی سخت هست و این بد شدن اصلا از ارزش کار کروش جان کم نمیکنه
موفق باشی

emad04

Well-Known Member
سلام کوروش جان .
کارت خوب شده
یه مشکل که خیلی تو چشم میزنه کف کارت هست که سایه زیاد معلوم نیست و این باعث شده ماشین کامل روی زمین سوار نباشه
اون مترال زرد هم به نظرم زیاد به ماشین نمی خوره
چراغ عقبش تو مدل واقعی هم همینطوره ؟ یه جوری به نظرم شده
پلاک ماشین هم خوب نیست . یه جوری به شکل سه بعدی بهش بده
موفق باشی

aroen

Well-Known Member
سلام خسته نباشین
رفلکت ها عالی شدن به خصوص رفلکتی که رو شیشه ماشین افتاده محشره میدونم چقدر زحمت کشیدین تا به این رفلکتا برسین
رنگ طلایی شبیه خود طلای 24 عیار شده :wink:(عیار 16 ! برا رینگ مناسبه به نظرم) رنگ پیچ های رینگ هم بهتره با کلیت رینگ متفاوت باشه
با هر دوتا چراغ عقب و جلو مشکل دارم(البته مشکل از چشمای منه) عدسی چراغ جلو به نظرم کجه، واقعا سمت چپ چراغ جلویی این شکلیه؟! اون شیلنگ مانند هم انگار از جاش در اومده.چراغ عقبم که جزییات نداره
انگار پشت شبکه جلوی ماشین بافت چرم دادین که اینش یه کم غیر واقعیه، کاش یه شبکه ریز می ساختین براش(فن ماشین اون قسمته نباید بسته باشه)
این 4 رندر از همین ماشینه موفق باشین

پیوست ها

• p.jpg
    p.jpg
    48.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • p2.jpg
    p2.jpg
    41.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • p3.jpg
    p3.jpg
    45.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • p4.jpg
    p4.jpg
    179.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
تمام چیزاهایی رو که می خواستم بگم دوستان گفته بودند البته خیلی از چیزهایی هم که من نمی خواستم بگم هم دوستان گفته بودند و به من هم کمک کرد اون پلاکش هم خیلی با مزه هست

فقط اینه بگم که رفلکت روی شیشه خیلی عالی در اومده

در کل خیلی لذت بردم

koorosh_kh

باحالترین کاربر
به به. خیلی توپ شده. فقط من نمی دونم چرا با رفلکت ها مشکل دارم. شایدم اشتباه می کنم.

سلام ممنون از این که نظردادی :rose::rose:
کاش دقیقتر میگفتی که "مشکل دارم" یعنی با چیه رفلکتها مشکل داری . زیادن ؟. کمن ؟. طبیعی نیستن؟

سلام
خیلی خوب شده کوروش جان
البته به نظر میاد مدل یه ذره ایراد داشته باشه.یه وایر هم بزار
رندر هم خیلی خوب شده حس می کنم اگر کنتراست بالاتر بود بهتر بود
موفق باشی:rose:

سلام عباس جان ممنون:rose::rose: وایر هم اظافه کردم.

سلام.باز هم کروش عزیز و باز هم لذت بردن از ما.
مدلسازی کار نمره کامل داره.اگه همون قبلی هست که نمره 20 رو گرفته از نظر من.باز مجید متخصص باید بیاد نظر بده
اما حرفه خودم:
نور پردازی خیلی واقعی شده. HDRI خیلی مناسبی رو انتخاب کردی و میشه گفت اشل ها به هم میخورن
شاید ایراد نور پردازی خوب نبودن کنتراست کف زمین هست و اینکه تو دیگه حرفه ای هستی.صرف یه HDRI نباید باشه و حداقل مقداری از خیابون رو مدل کن.منظورم صفحه زیر ماشین و بهش متریال خیس بده.خیلی کار متفاوت میشه.البته برای چنین کاری باید چند مرحله رندر بگیری و با کامپوزیت در بیاری
زاویه ها خیلی مناسب هست. تونست عظمت ماشین رو نشون بده و آوررین
رفلکت ها خوب شده.
کاری که کامل میکنه کارتو پست پروداکشن خوب هست.کار رضا ماله میر GS Graphic که رفت تاپ گالری رو ببین. پست پروداکشن خیلی کارشو بهتر کرد.اصلا ازاین فاز غافل نشو.
شیدر طلائی رو دوست ندارم.خوب شده اما به این رنگ ماشین نمیاد
شیدر توی چراغ جلو خوب نشده
همینطور چراغ عقب.البته بچه ها خیلی سخت هست و این بد شدن اصلا از ارزش کار کروش جان کم نمیکنه
موفق باشی

سلام عارف جان مرسی از این که وقت گذاشتی:rose::rose::rose:
با نظراتی که دادی موافقم
خوب علت این که زمان زیادی برده برای hdri این بوده که آموزشی وجود نداره و فکر میکنم علت نبودن آموزش هم این هستش که رندر hdri رو نمیتونن خوب در بیارن چون واقعا کار سختیه . دوستانی که مایا کار میکنن میدونن که چی میگم.
خیلی عالیه که برای کار همه وقت میزاری باز هم ممنون:rose:

سلام کوروش جان .
کارت خوب شده
یه مشکل که خیلی تو چشم میزنه کف کارت هست که سایه زیاد معلوم نیست و این باعث شده ماشین کامل روی زمین سوار نباشه
اون مترال زرد هم به نظرم زیاد به ماشین نمی خوره
چراغ عقبش تو مدل واقعی هم همینطوره ؟ یه جوری به نظرم شده
پلاک ماشین هم خوب نیست . یه جوری به شکل سه بعدی بهش بده
موفق باشی

سلام عماد جان
ممنون از اینکه نظر دادی:rose::rose:
چراغ عقب . درها . قسمت پلاستیک زیر سپر عقب و جلو . و رکاب ماشین تغییر کرده برای پلاک هم از تکسچر استفاده کردم فکر کنم یه بامپ لازم داشته باشه.
مرسی:rose:

خیلی خوبه فقط رنگ طلایی بهش نمیاد
لینک دانلود این hdri رو داری؟

سلام دوست عزیز
ممنون بابت نظر :rose::rose:
متاسفانه لینک دانلود ندارم حجمش هم زیاده اگر تونستم آپ میکنم.

تمام چیزاهایی رو که می خواستم بگم دوستان گفته بودند البته خیلی از چیزهایی هم که من نمی خواستم بگم هم دوستان گفته بودند و به من هم کمک کرد اون پلاکش هم خیلی با مزه هست

فقط اینه بگم که رفلکت روی شیشه خیلی عالی در اومده

در کل خیلی لذت بردم

سلام سالار جان
مرسی :rose::rose:

سلام خسته نباشین
رفلکت ها عالی شدن به خصوص رفلکتی که رو شیشه ماشین افتاده محشره میدونم چقدر زحمت کشیدین تا به این رفلکتا برسین
رنگ طلایی شبیه خود طلای 24 عیار شده :wink:(عیار 16 ! برا رینگ مناسبه به نظرم) رنگ پیچ های رینگ هم بهتره با کلیت رینگ متفاوت باشه
با هر دوتا چراغ عقب و جلو مشکل دارم(البته مشکل از چشمای منه) عدسی چراغ جلو به نظرم کجه، واقعا سمت چپ چراغ جلویی این شکلیه؟! اون شیلنگ مانند هم انگار از جاش در اومده.چراغ عقبم که جزییات نداره
انگار پشت شبکه جلوی ماشین بافت چرم دادین که اینش یه کم غیر واقعیه، کاش یه شبکه ریز می ساختین براش(فن ماشین اون قسمته نباید بسته باشه)
این 4 رندر از همین ماشینه موفق باشین

سلام دوست عزیز
من خودم تا به حال بیشتر از 10 مدل از همین آر 8 رو دیدم که کلا همه چیزش با هم فرق داره مخصوصا چراغ جلو هاشون اگر دقت کنید میبینید راجع به اجزائ چراغ جلو باید بگم که دقیقا از روی بلوپرینت خود audi مدل کردم و میتونم بگم که مطمئن باشید که دقیقا همینجوری بوده.:wink: اگر مشکلی هست در رندرشه.
قسمت هواکش هم حق با شماست.
خیلی خیلی ممنون که سر زدی و نظر دادی:rose::rose:

آخرین ویرایش:

SinaTR

Well-Known Member
سلام کوروش جان
کار خوبی شده...
ولی به نظرم رو درزا و لبه ها خوب کار نشده، خيلی نرمه، فاصلشون کمه
چراغا خوب نشده به نظرم، درضمن کوروش جان شما چرا اين حرفو می زنين؟ به بلوپرينت که نمی شه اعتماد کرد، طبق عکسی هم که دوستمون گذاشته شکل هندسی خود چراغ (نه داخل چراغ) فرق داره با مدل شما
اگه ستونای ماشين رو مدل می کردين (از داخل) خيلی به طبيعی شدن مدل کمک می کرد
خط symmetry عقب ماشين هم ديده می شه
;)

emad04

Well-Known Member
سلام .
یه چیزو یادم رفته بود بگم تو دلم مونده بود .
رفلکتای روی شیشه ها خیلی زیبا شده و یکی از سخت ترین قسمت های ماشین به نطرم شیشه هاش هست . من خودم شخصآ همیشه با شیشه مشکل داشتم .
موفق باشی

hamed.f

Well-Known Member
سلام کوروش جان
کار خيلی خوبی شده خسته نباشی،مخصوصاً از جلو...:oops:
فقط چند تا نکته هست که رو عکس هم مشخص کردم...
نمای جلو
ضريب شکست شيشه ها درست محاسبه نشده،تو عکس مشخص کردم
زير چراغ جلو و همينطور بخش رادياتور ماده اي رو نسبت دادی اصلاً تو مدل واقعی وجود نداره،زير چراغ بايد توری باشه تو وسط هم بايد رادياتور باشه...
عدسی چراغ جلو اصلاً نيست....
روی تايرها بهتر بود يه بامپ مپ ميدادی،الان کلاً صاف هستش...
material ديسک ترمز خوب نشده،کاملاً فلت شده و همچنينlow ploy هستش+بايد به محل اتصال ديسک يه material جدا نسبت بدی...
بهتر بود به مهره ها و وسط رينگ يه material جدا بدی که اينطوری يه دست نباشه،همچنين رو materialesh بايد کار کنی.
الان بايد برم،اگه امر کنی پشت ماشين رو هم بعداً باهم آناليز ميکنيم،اگه هم که دوست نداشتی که هيچی...:rose:

پیوست ها

• audi R8 Front.22 Poste Pro.jpg
    audi R8 Front.22 Poste Pro.jpg
    646 کیلوبایت · بازدیدها: 21

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
عماد عزیز :rose:
سینا جان :rose:
حامد عزیز :rose:

مشکلات مدل رو که زحمت کشیدید و عنوان کردید قبول دارم
البته اون زاویه شکست رفلکت رو قبول ندارم . نمیگم که درسته اما این از مشکلات hdri هست که عمق رو تشخیص نمیده و عکس رو به صورت کروی دور ماشین قرار میده و کاریش نمیشه کرد البته باید بگم که اون پنجره روی شیشه عقب افتاده نه جلو.
به غیر از لبه ها نمیشه کاریش بکنم بقیه مشکلات رو برطرف میکنم و کار رو آپدیت میکنم حتما

max vray

کاربر VIP
سلام کوروش جان کار زیبایی شده.تبریک میگم.دوستان مشکلات کار رو گفتن.بجز مشکلات مدلینگ بقیه مشکلات با پست پرو مرتفع میشه.
موفق باشی.

hamed.f

Well-Known Member
خب کوروش جان،اين مشکليه که 99 درصد کسانی که ماشين مدل ميکنن ،دارن!
واسه همين که هيچ کس با اين زاويه رندر نميگيره...
اگر بخوام دليلش رو توضيح بدم،طولانی ميشه و خارج از حوصله هستش ...
يه توضيح مختصری رو ميدم بعد راه حلش رو هم عرض ميکنم.
علاوه بر ضريب شکستی که ما مشخص ميکنيم،شيشه ی جلو و عقب ماشين انحنا های ذره بينی شکل داره...
يعنی از نمای جانبی ماشين شبيه ذوزنقه و از نمای بالا دايره اي شکل هستش...
علاوه بر اين فاصله ی بين شيشه ها هم مهمه! اگه شيشه ی عقب رو به جلو يا عقب بکشی اين ضريب شکست تغيير ميکنه.يه چيزی مثل تلسکوپ...
---
حالا اگه ior رو خيلی کم کنی اين مشکل تا حودودی حل ميشه ولی يه مشکل جديد پيش می ياد!
هرچقدر با طرف عدد 1 بری شيشه هات نا مرئی تر ميشه و اونقدر سبک ميشه که غير فيزيکی ميزنه...
---
راه حل
راه حل اينه که نرم افزار رو دور بزنيم و کاری کنيم که refrection رو داشته باشيم ولی ior رو نه!!!
ولی چطور ميشه اينکار رو کرد؟ميخوام يکم اتش شما و ساير دوستان رو تحريک کنم بعد بگم...:evil::evil::evil:
من فردا دوباره مي يام اگه کسی به اين سؤال جواب داد که از همين حالا بهش تبريک ميگم ،اگه نه که خودم جواب ميدم:rose:
فعلاً با اجازتون

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
کوروش جان من پست پرو کردم خوب شد و گذاشتم تو بکگراند سیستمم با اجازت.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
محمد جان اجازه ما هم دست شماس :rose: به زودی تمام مشکلات مدل برطرف میشه و تاپیک رو آپدیت میکنم.

hamed.f

Well-Known Member
سلام
ديدم موضوع مهم هستش ديشب نشستم يه آموزش کوچيک براش ساختم تا همه ازش استفاده کنن...
کوروش جان اگه شيشهای ماشين رو با اين روشی که برای material سازی عرض کردم درست کنی کلاً مشکل حل ميشه...
مهندسی معکوس برای ساخت ماده ی شيشه اي برای همه ی نرم افزارها و همه ی موتور رندرها!!!
موفق باشيد:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا