قالب Audi- Q7

Yar.kh

Member
سلام به همه...
بعد از کار قبلیم که BMW-Z4 بود سعی کردم با استفاده از آموزش و نظرات دوستان یه کار بهتر بزنم.
این یکی Audi- Q7 هستش. لطفا نظرتون رو در قسمتهای مختلف بگید... مدل، متریال، استودیو، رندر و...

درسهایی که در این کار گرفتم:
1- قبل از کار باید تعداد خطوط و ... تو ذهنت باشه و پیش بینی کرده باشی وگرنه بعد مجبور میشی Edge اضافه کنی و دردسر مثلث ها و 5ضلعی ها بوجود میاد.
2- یه دورنما از کار در حالت اسموث باید داشته باشی توی ذهن یا اینکه بین کار چک کنی نتیجه ی اعمال اسموث رو. زیاد نباید قبل از اسموث در تنظیم ورتکس ها وسواس به خرج داد چون بعد اسموث جابجا میشن.
3- فوتوشاپ چیز خیلی خوبی است. :lol: پس در میزان روشنایی و... نباید وقت رندر خیلی وسواس داشت.

با تشکر از همه دوستانی که در WIP به بهتر شدن کارم کمک کردن.:rose:

MAX2012- Vra2-PS Cs5
9.jpg6.jpg8.jpgCapture1.JPG

آخرین ویرایش:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
کارت خیلی خوب شده.
به نظر میاد بعضی از جاهای مدل ایراد داره و می تونست بهتر باشه
اگر یه وایر بزاری بهتر می شه نظر داد
موفق باشی:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
به به یخ ( یارخ یا یرخ ) جان. انشا میگی؟ :lol:فتوشاپ رو باحال اومدی. کارت خیلی قشنگ شده. کنار نظر دوستان باید بگم تو عکس 2 چرا لاستیک ها قهوه ای میزنه؟! و یکجوریه انگار خاک رو ماشین نشسته. ولی در کل عالیــــــــــــــــــــــــــــــــه

Yar.kh

Member
وایر اضافه شد

توجه کردی شیشه جلو مشکل داره

و اینکه قاب دورش هم خوب سوار نشده روی بدنه
قاب مشکل داره اما مشکل شیشه چیه؟

تو عکس 2 چرا لاستیک ها قهوه ای میزنه؟! و یکجوریه انگار خاک رو ماشین نشسته
دومی و سومی توی پست پرداکشن با هم متفاوتن یکم. فکر میکنم اونا اثر همون پسته... ولی به نظر خودم رنگ بدنه دومی بهتر از سومیه

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اصول رندر وایر این هست بری توی گلوبال سوئیچ وی ری و توی قسمت اورایت متریال یه شیدر وی بهش بدی.
بعد شیدر رو درگ کنی روی همه متریال ها و این طور میشه که همه متریال یکی میشه.حالا کافی هست که به قسمت diffus مپ vray edge textuhre بدی.دیگه حله. و اینکه نباید روی حالت smooth باشه .
در مورد مدل عباس و سالار و علی گفتن.اما رندرکه بهتر میتونم نظر بدم
رندر استدیو قرمز رو حذف کن.اصلا خوب نشده هیچ کلاس کار به این خوبی رو پائین اورده
رندر خیاباون ثابت از جلو گرفتی اشل یکی نیست.انگار ماشین برای این محیط مثل اسباب بازی هست.راه ساده تشخیص هم اینه اگه در ورودی خونه که هست باشه 1.8 ( دسته بالا گرفتم ) عرض ماشینت تقریبا 2 میشه. به این نکات دقت بکن
اما رندر پشت ماشین رندری کاملا حرفه ای هست.زاویه فوق العاده شده.اسکرین آف عالی شده.البته رفلکت توی شیشه عقب رو مدیریت کنی.بقیه چیزهاش خوب شده.
باز هم تاکید میکنم اگه میخوای رندر استدیو قوی بشی کافیه به سایت جیگر 3dtotal سر بزنی.کارهای معرکه ای از این سبک اونجا هست.اینقدر ببین تاملکه ذهنت بشه
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا