قالب Audi Q7

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همه دوستان عزیز.
سر آدم که خلوت باشه، وقت میکنه روی کارایی که دوس داره تجربه کنه وقت بذاره. منم یه مدل آماده Q7 رو که از قبل داشتم رو برداشتم تو اوقات فراغت و کارای متریال و نورپردازی و لایر بندیش برای مولتی پس رندرینگ رو انجام بدم و یه رندر ازش گرفتم. بعدم بردمش توی نرم افزار مورد علاقم Nuke و یه کم دست کاریش کردم و گفتم بذارمش اینجا تا نظرات دوستان و متخصصان در زمینه رندر و شیدر دهی و کامپوزیت رو جویا بشم برای بهبود نقات ضعف زیادی که دارم.
البته خیلی دوس داشتم کارو انیمت کنم اما حیف که از این صحنه فیلم نداشتم وگرنه کار انیمیشن خیلی حال و لذتش بیشتر از یه کار تک فریم هست بگذریم کارو با نرم افزار Cinema 4D انجام دادم و کامپوزیتشم توی Nuke.
خوشحال میشم با نظراتون به بهتر شدن کارم کمک کنید.
شاد باشید و موفق.

پیوست ها

• q7-03-comp 01.jpg
    q7-03-comp 01.jpg
    107.2 کیلوبایت · بازدیدها: 62

MBTCG

Member
سلام
از کارتون خیلی خوشم آمد، من دارم رو مدل یه ماشینی کار می کنم و بعدشم می خوام رندر بگیرم. کارتون یه جورایی برام الهامبخش بود.

من خیلی وارد نیستم اما اگه اجازه بدید به چندتا نکته اشاره کنم.

1- چرا همه چیز اینقدر بلوری هست. اگه اشتباه نکنم حتی جلوی اتومبیل هم کاملا تو فوکوس نیست.
2- وقتی عکسو دیدم اول فکر کردم ماشین در حال حرکته، دلیلش هم اینه که فکر کنم اون جا جای پارک نیست و اشاره کرده بودید که دوست دارید انیمیشنش کنید. بعد که دیدم راننده نداره و از موشن بلور هم استفاده نشده فهمیدم ماشین در حال حرکت نیست.
البته این لزوما یه مشکل نیست. اما کمی گیج کنندست.
3- از چه عکسی برای رفلکشن استفاده کردید. روی ماشین هایی که اون عقب پارک شدن یه رفلکشن قوی هست. که روی ماشین شما نیست.
4- در مودر متریال خیلی نمی تونم نظر بدم اما فکر کنم می تونه بهتر هم بشه.

SinaTR

Well-Known Member
نظر دوستمون + لازم نیست از بلاک ایرانی تو این صحنه رو این ماشبن استفاده بشه اگه هم می خواین استفاده کنن سایزشو ۱۰- ۲۰ ٪ باید بزرگتر کنین متریالا هم می تونه بهتر باشه امیدوارم آبدیت بعدی نشه رندرو از واقعیت تشخیص داد

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
حاج آقا ما که زیاد سرموننمیشه از این چیزایی که گفتید
اما خیلی جالب شده،ان شاالله تونل آب به خوبی همین بشه:دی

emad04

Well-Known Member
سلام امین آقا
کارت خوب شده . به نظرم اگر یه صحنه بهتر رو انتخاب می کردی بهتر بود
توی این رندر به نظر سایه خوب نشده و برای همین ماشین اونطور که باید روی زمین سوار نیست
پلاک رو اگر خارجی کنی خیلی بهتره . این ایرانیه انگار یکم کوچیکه
رفلکتا خیلی خوبه . فقط رفلکتای شیشه های بغل به نظرم خوب نشده
خسته نباشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ نماز روزت قبول.حرف تکراری نزنم.
بک گراند اصلا خوب نشده.
به نظرم یا برو از سایت cg texture یه بک گراند گیر بیار یا اینکه توی سایتهای استوک ایمیج سرچ بکن
پرسپکتیو عکس با ماشین مچ شده.میشه از سایز ماشین بغلی با ماشین اصلی اینو فهمید.میشه گفت توی چنین تصویری در آوردن پرسپکتیو یه خرده سخت هست
برای اینکه اینجور کارها خیلی بهتر جلوه بکنه باید یه خورده وقت بزاری.مثلا از روی عکس شکل سه بعدی آسفالت رو در بیاری.بهش تکسچر بدی و یه خورده آسفالت خیس و اینها بدی.معجزه آسا کار توی عکس میشینه
رفلکت خوب نشده.تناقص شدید به چشم میاد.البته اون میله خوب شده.اما جلو چراغ جلو انگار عکس ماشین توش هست.
برای تاپ شدن اینجور کارها باید یه مقداری از محیط هم مدل بشه صرفا با یه عکس خیلی سخت میشه در اورد.موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا