Audi A4

ereshkigal

Member
انصافا خیلی بدنه ش تمیز و با دقت کار شده... اما من ترجیح می دم نظر اصلی رو وقتی بدم که کار تموم شده...
راستی یک پیشنهاد... سنت شکنی کنید و ماشین بعدی رو بر اساس طرح ماشین هایی بسازید که کار بچه های طراحی صنعتی خود ایرانیه. (البته با رضایت خود اون شخص و نام بردن ازش) اینجوری برای یک کار جدید وقت گذاشته شده و از دیدگاه من ارزشش خیلی خیلی بیشتره. علاوه بر این ذوق و هنر ایرانی ها به دنیا نمایش داده می شه و شاید کمی بیشتر به بچه های هنرمند و صنعتی داخل ایران که بهشون بهایی داده نمی شه توجه کنند.
:rose: پیشنهاد به تمام تری دی کارهای حرفه ای مجید آنلاین.

.:PAR3A:.

Member
انصافا خیلی بدنه ش تمیز و با دقت کار شده... اما من ترجیح می دم نظر اصلی رو وقتی بدم که کار تموم شده...
راستی یک پیشنهاد... سنت شکنی کنید و ماشین بعدی رو بر اساس طرح ماشین هایی بسازید که کار بچه های طراحی صنعتی خود ایرانیه. (البته با رضایت خود اون شخص و نام بردن ازش) اینجوری برای یک کار جدید وقت گذاشته شده و از دیدگاه من ارزشش خیلی خیلی بیشتره. علاوه بر این ذوق و هنر ایرانی ها به دنیا نمایش داده می شه و شاید کمی بیشتر به بچه های هنرمند و صنعتی داخل ایران که بهشون بهایی داده نمی شه توجه کنند.
:rose: پیشنهاد به تمام تری دی کارهای حرفه ای مجید آنلاین.

خو این مدلایی که شما میگی که مث این مدلا بلوپرینتش تو نت نریخته همین طور که...

کارت خوبه ولی خییییلیییی مدلو شارپ کردی لبه هاشو...
تو ذوق میزنه.

ereshkigal

Member
حرف شما درسته اما ساختن بلوپرینت اونقدرام کار وحشتناکی نیست. در ضمن یک مهندس طراحی صنعتی که طرحی رو می زنه مطمئناً سه نمای اون طرح و نقشه هاشو هم داره... مطمئن باشید جزییات بیشتر و مرغوب تری خواهیم داشت اگه کمی وطنی تر کار کنیم:rose:

آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام به همگی

خوب دیگه وقتشه که تکمیلش کنم

اینم از قسمت بعدی کار نظر بدید

در مورد چراغش هم یه سوال داشتم

بعد از این که مدل کردم چراغشو چجوری بهش تکسچر بدم؟

پیوست ها

• Untitled 10.jpg
    Untitled 10.jpg
    111.3 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • Untitled 11.jpg
    Untitled 11.jpg
    101.9 کیلوبایت · بازدیدها: 62

Ultra3D

Well-Known Member
ایول بدنه تمیزی شده

اگه خیلی تعداد فیس ها رو بالا نبرده باشی می شه گفت حرفه ای شده

منتظر آخر کار هستم !

موفق باشی

tarkan_tan

Well-Known Member
تا اینجا که خیلی خوب به نظر میرسه.مخصوصا قسمت جلوش خیلی خوب در اومده.خسته نباشی.منتظر ادامه کارت هستم.
:rose:

ali_118

کاربر VIP
به نظر میاد که خوب شده باشه

کاش با یه متریالی که رفلکت بیشتری داره هم تست میگرفتی تا اگه اعوجاجی روی بدنه هست بهتر خودشو نشون بده

یه پیشنهاد دیگه؛ هر کار جدیدی اضافه میکنی بزارش تو پست اول تا بچه ها لابلای صفحات دنبالش نگردن

موفق باشی

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سلام خسته نباشید مجید جان
بدنه که تمیز شده ، یجاهای خیلی ریزی اشکال داره مثلا عین بالای سقف محل اتصالشون از وسط یکم تیز شده ولی در کل خیلی خوب پیش رفتی
موفق موفق باشی:)

::reza::

کاربر VIP
سلام
اینطوری زیاد نمیشه روش نظر داد اگه میتونی از کارت یه رندر وایر بدون اسموس بزار (با سایز بیشتر). در نگاه کلی خوب شده ولی در بعضی از قسمتها به نظر زیادی شارپش کردی. بعضی از سگمنتها هم به نظر میاد که کمی جابه جا شدن مثل قسمت جلویی ماشین زیر کاپوت.
راستی چرا دعوت نامه به تاپیک همسایه میدی:green:.
موفق باشی.

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام.
فک کنم این تاپیک را میخواستی برام پیغام خصوصی بفرستی به اشتباه یه لینک دیگه گذاشته بودی...
تا اینجا که مدلسازیش خیلی خوب شده و همونطور که دوستان گفتن یه مقداری اشکالات کوچیک داره که اونا را میدون بعدا رفعشون میکنی.
هم زمانی که مدلسازی کامل شد میتونی رفع کنی و هم میتونی یک استودیو با رفلکت های شدید داشته باشی و با تست رندر گرفتن از نماهای مختلف مشکلات مدل را ببینین.
منتظرم ادامش هستم و خوشحالم از اینکه مدلسازی را خیلی خوب انجام میدی.
موفق باشی.

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
اول از همه تشکر کنم از همه ی دوستان بابت نظری که دادن :oops::rose::rose:
امیدوارم ادامه پیدا کنه

وایر رو اضافه کردم(بدون اسموس)

و چراغاش هم تقریبا تکمیله ولی هنوز کار داره

راستی ببخشید که اشتباه تاپیکه عارف رو براتون فرستادم

پیوست ها

• Untitled 12.jpg
    Untitled 12.jpg
    177.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • Untitled 13.jpg
    Untitled 13.jpg
    175.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • wire.jpg
    wire.jpg
    148.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

::reza::

کاربر VIP
الان بهتر میشه نظر داد.
چون کارت فعلا نیمه کاره هست فقط به یه چیز اشاره میکنم. علت شارپ شده زیادی در بعضی از جاها ، استفاده چندین edge (خط) پیش هم هست. سعی کن از شارپ شدن بیخودی مدل در جاهایی مثل روی کاپوت که حالت داره جلوگیری کنی. (البته نظر خودمهاااا) چون در رندر اگه زیادی شارپ شده باشن معمولا نور رو خیلی بد پخش میکنن.
منتظر تکمیلش هستم.
موفق باشی.

Bullet

Member
سلام
ایول عجب پیشرفتی کردی توی مدلسازی .
به ماهم یاد بده :d
از کجا یاد گرفتی ؟؟

saeedmagic

Member
اول از همه تشکر کنم از همه ی دوستان بابت نظری که دادن :oops::rose::rose:
امیدوارم ادامه پیدا کنه

وایر رو اضافه کردم(بدون اسموس)

و چراغاش هم تقریبا تکمیله ولی هنوز کار داره

راستی ببخشید که اشتباه تاپیکه عارف رو براتون فرستادم

خیلی عالی شده بی صبرانه منتظره رندر نهایی هستم.
ایشالا موفق باشین.

tarkan_tan

Well-Known Member
خیلی زیبا و ظریف کار کردی.به نظرم این کارت تنها مشکلی که داره اینه که روی کاپوت کمی دچار ورم زدگی شده.باید رو کاپت یکم بیشتر کار کنی.بقیه جاها حرف نداره.
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا