سلام دوستان مي خواستم بدونم كسي در باره ASP NUKE چيزي مي دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
alireza_a4 Member Jan 27, 2005 #1 سلام دوستان مي خواستم بدونم كسي در باره ASP NUKE چيزي مي دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
iman_ebru Active Member Jan 27, 2005 #2 مثلا چه چيزي. خوب ASP Nuke يه برنامه مديريت محتوا هست كه با ASP كلاسيك نوشته شده و امكانات خاص خودش رو داره. ولي به نظر من چيز جالبي نيست و اگه دنبال يه CMS خوب با asp ميگردين دنبال soop portal بگرديد. فكر كنم اين برنامه يه نسخه به زبان دات نت هم داشته باشه. ضمنا فروم soop portal همون web wize هست
مثلا چه چيزي. خوب ASP Nuke يه برنامه مديريت محتوا هست كه با ASP كلاسيك نوشته شده و امكانات خاص خودش رو داره. ولي به نظر من چيز جالبي نيست و اگه دنبال يه CMS خوب با asp ميگردين دنبال soop portal بگرديد. فكر كنم اين برنامه يه نسخه به زبان دات نت هم داشته باشه. ضمنا فروم soop portal همون web wize هست
alireza_a4 Member Jan 27, 2005 #3 مي شه بگي از كجا بايد اينو دانلود كنم ؟ در ضمن من نتونستم ASP Nuke رو توي لوكال هاست نصب كنم مشكل چيه ؟؟ وقتي فايل ستاپشو اجرا مي كنم َ خيلي طول مي كشه و بعدشم اتفاقي نمي افته كمكم مي كني؟
مي شه بگي از كجا بايد اينو دانلود كنم ؟ در ضمن من نتونستم ASP Nuke رو توي لوكال هاست نصب كنم مشكل چيه ؟؟ وقتي فايل ستاپشو اجرا مي كنم َ خيلي طول مي كشه و بعدشم اتفاقي نمي افته كمكم مي كني؟
alireza_a4 Member Jan 27, 2005 #4 ببخشيدآقا ايمان من يه برنامه مثل پي چ پي نوك مي خوام كه قابليت هاي زير رو داشته باشه 1- بشه فارسيش كرد 2- براش يه قالب جديد طراحي كرد 3- حتما با ASP باشه ( از نوع كلاسيكش ) 4- رايگان باشه 5- امنيت خوبي داشته باشه 6- امكانات PHP Nuke رو داشته باشه مي توني كمكم كني ؟؟
ببخشيدآقا ايمان من يه برنامه مثل پي چ پي نوك مي خوام كه قابليت هاي زير رو داشته باشه 1- بشه فارسيش كرد 2- براش يه قالب جديد طراحي كرد 3- حتما با ASP باشه ( از نوع كلاسيكش ) 4- رايگان باشه 5- امنيت خوبي داشته باشه 6- امكانات PHP Nuke رو داشته باشه مي توني كمكم كني ؟؟
G guilanict Member Jan 27, 2005 #7 قبلن بحث شده که متاسفانه برای asp یا asp.net ما سورسهای کد باز خوبی نداریم و عمدتا یا لایت هستن یا پولی. من خودم بهترین چیزی که پیدا کردم فکر کنم چیزی بنام app portal یا یه همچین چیزی بود که یه مدت روش کار کردم اما زیاد جالب نبود . حالا این خوبشه.
قبلن بحث شده که متاسفانه برای asp یا asp.net ما سورسهای کد باز خوبی نداریم و عمدتا یا لایت هستن یا پولی. من خودم بهترین چیزی که پیدا کردم فکر کنم چیزی بنام app portal یا یه همچین چیزی بود که یه مدت روش کار کردم اما زیاد جالب نبود . حالا این خوبشه.