ASP .Net And Character Encoding --> Go to Hell Asp .NET

CaptanBlack

Member
سلام

در يك كلام پدرم با اين ASP .NET در اومده اساسي ! بابا اين ديگه چقدر زبون نفهمه !
من نميدونم چرا نميفهمه چطور بايد صفحه را Encode كنه !

مثلا اگه يه صفحه توي Dream weaver درست كنيم و بالاشم توي Page Directive بنويسي :
ResponseEncoding=utf-8
كه اصلا صفحه را مي ريزه به هم ! اگه هم بزاريم windows-1252 بازم چرت و پرت نشون ميده ! حتي اگه بجاي codepage چه توي Session و چه توي page directive هر چي بگذاري كار نميكنه !
كسي ميدونه اين بازيا ديگه چيه !‌بابا دم ASP Classic گرم كه خودش راحت ميفهمه ! خدا به داد ADO .NET برسه !‌احتمالا اصلا فارسي را Support نميكنه !

(ببينم تبديل فارسي به انگليسي و بلعكس تو اين Forum يه Shortcut ي چيزي نداره ؟)

mazoolagh

Active Member
فكر كنم اشكال از دريم ويور هست چون تا حالا نديدم نه شنيدم كه asp.net مشكلي با فارسي داشته باشه

CaptanBlack

Member
مشكل در فايلهاي config

از جمله مساپلي كه مايكروسافت خودش را هيچ وقت درگير نمي كرد همين فايلهاي Config بود كه بيشتر توي سيستم عامل هاي بي در و پيكر مثل لينوكس پيدا مي شه كه مايكروسافت هم بهش سرايت كرد . احتمالا فايل machine.config من روي اين ورژن كه دارم مشكل داشت . اما به هر حال اگه با فارسي مشكل داشتين چك كنيد كه تو فايل Config مورد نظر اين چند خط باشه :

<globalization
requestEncoding="utf-8"
responseEncoding="utf-8"
fileEncoding="utf-8"
/>

مال من خط سوم را نداشت و Browser نمي فهميد كه اين فايل فرمتش UTF-8 ولي جالبه اگه پسوند همين فايل را asp كنم بطور اتوماتيك از روي Document charset كه هميشه UTF-8 خودش درست Encode مي كنه !

اميدوارم كه يه روز ما هم دل خوشي از .NET پيدا كنيم !

قربون همتون - وحيد رضا

mazoolagh

Active Member
جالب بود! ولي داشتن فايلهاي config چه ارتباطي با بي در و پيكر بودن سيستم عامل داره؟

CaptanBlack

Member
آخه عزير فكر كن ببين به كجا ميگن بي درو پيكر خودت مي فهمي !

1 - خونه اي كه درش هميشه باز باشه !
2 - جايي كه مهم باشه اما نگهبان نداشته باشه !
3 - چيزي كه ارزش داشته باشه ولي ازش مراقبت نشه !
4 - جيبي كه پاره باشه !
و از همه مهمتر
5- برنامه اي ساعتها كار برده باشه ولي سورسش براي همه باز باشه !

منظور از بي در و پيكر اينه ! :x

omidak

Active Member
سلام:
دوست عزیز اگر شما نمیتونید از چیزی استفاده کنید. معنی ایش این نیست که اون چیز بی در و پیکر یا .... هستش.
شما وقطی میخوایید فایل اتون رو Save کنید. در file زیر شاخه save as رو اجرا کنید و بعد بر فلش کوچک کنار کلید save کلیک کنید و بر رویه save with encoding استفاده کنید و encoding رو ریه 1200 بزارید.
اگر هم که میخوایید از رویه database بخونید. که احتیاج به encode نداره که....

جدیدترین ارسال ها

بالا