چشم . سرد شده بعله ولی دیگه اینم یه جور شرایط جویهبه نظر من طرح جالب نیست. شبیه برج های چین باستان شده
رندر هم (جسارتا) خیلی سرد شده.
مرسی عارف جان شما لطف داریسلام.چه کار خوبی شده.آووررین بر شما.
فضا خیلی جذاب شده.ترکیب شب و نور زرد عالی شده.
perfect!
در مورد طراحی خیلی جالب شده.به نوبه خودش طرح خاصی هست و برای فروشش مثل بمب صدا میکنه.کف سرمایه داری هستم که این پول رو برای ساختش میخواد هزینه کنه و جالب هست چند 10 برابر که در میاره! خدائیش ایران مثل هند شده. خیلی ها محتاج نون شب هستن یه عده به هر دلیل سرمایشون باهم جمع بشه از 95 درصد مردم بیشتر دارن
سلام با استعداد جانخسته نباشی سال بالایی سابق
چیزی که خیلی به نظرم زیبا بود ترکیب سطوح صاف و شیشه ای با سطوح تراس داره یه سطج کاملا صاف و یک سطح کامل بافت دار
در مورد رندر که حرفی نیست واقعا زیبا شدند فقط سوالم اینه اون نقاط سیاه رنگ پشت شیشه ها چه جوری ایجاد شدند؟یه جورایی به کار بعد دادند جوری که انگار داخل کار هم مدل شده باشه
سپاسگذارمخیلی عالی شده ، بدون شک کار از سطح بالایی برخورد داره ...
امیدوارم شاهد کارهای بیشتری از شما باشیم ...
سایت پروژه اونجاس ولی به این راحتی ها چیزی اجرا نمیشه . در مرحله امکان سنجیه و دارن آلترناتیو بررسی میکنناين ته اتوبان ارتش باند شمالی اجرا می شه درسته؟
مرسیخیلی عالی بود
یک سوال دارم: این خط نورانی ماشینو با متریال و تکسچر ساختید؟ میشه کلید واژه یا اسم درست این تکسچر رو به من بگید تا بتونم داخل نت سرچ بزنم و پیداش کنم؟ خیلی دنبالش گشتم اگه امکانش هست کامل راهنمایی کنید