Array کسی وارده تو مکس

gimi

New Member
کسی میدونه تو array کاره این قسمت چیه ؟

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    53 کیلوبایت · بازدیدها: 26

prince_Persia_7

Well-Known Member
این گزینه ها در واقع برای ایجاد یه صف دو بعدی و یا سه بعدی به کار میره. همون طور که میبینی کنار 1D گزینه ی Incremeental خالیه . در واقع گزینه ی Incremental مربوط به 1D همون گوشه بالا سمت چپ قرار داره. یه مثال برات آوردم که امیدوارم متوجه شده باشی

پیوست ها

• array.jpg
    array.jpg
    391.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21

gimi

New Member
ok میکنم متوجه شدم این 2d و 3d کارش چیه ولی من یه قوری میکشم و Arry حلت 3d انتخاب ولی عمل نمیکنه

kalahroodi

New Member
سلام خدمت همه دوستان،من سابقا با autocad مدلسازی میکردم و به تازگی وارد 3dmax شدم، به همین خاطر یکم با مطابق سازی ابزار های این دو تا برنامه با هم مشکل دارم مثلا:
کسی میتونه توضیح بده که چطور میشه توی array ،ابجکت رو علاوه براینکه داری حول محور x و y تکرارش میکنی، همزمان حول یک نقطه مرکزی هم بچرخه،یه چیزی شبیه پرّه های پنکه

sd70

Active Member
سلام خدمت همه دوستان،من سابقا با autocad مدلسازی میکردم و به تازگی وارد 3dmax شدم، به همین خاطر یکم با مطابق سازی ابزار های این دو تا برنامه با هم مشکل دارم مثلا:
کسی میتونه توضیح بده که چطور میشه توی array ،ابجکت رو علاوه براینکه داری حول محور x و y تکرارش میکنی، همزمان حول یک نقطه مرکزی هم بچرخه،یه چیزی شبیه پرّه های پنکه

بايد object رو انتخاب کني و pivot ـش رو در محلي قرار بدي که دوران قراره حول اون انجام بشه (تو دستور array در اتوکد اين نقطه اسمش Base ـه). حالا کافيه مقادير rotate رو در array اون طور که ميخواي تنظيم کني.

prince_Persia_7

Well-Known Member
اگه منظورت این شکل باشه از این راه میشه شبیه در آورد .

پیوست ها

• Array01.jpg
    Array01.jpg
    297.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • Array02.jpg
    Array02.jpg
    212.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • Array03.jpg
    Array03.jpg
    282.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12

madmaster_3d

Well-Known Member
جیمی آموزش شرکت lynda 3d max 2010 essentinal training از اقای steve nell رو حتما ببین

جدیدترین ارسال ها

بالا