بی بی کد ***arghavan apartment****

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام
بسیار کار زیبایی شده
و کار بی نقص هست اماچند کار کوچک که که میتونه کارو بهتر کنه اگر ایرادی نداره بنده عرض میکنم :

ddddddddddddddddddd.jpg

قسمت ابی : در فتوشاپ تکنینکی وجود داره به نام Anti-Tile که خیلی راحته میتونید با اون به سادگی جلوه های تایل رو حذف کنید که این به کار طبیعی بودن خاصی میده .
قسمت نارنجی : بر روی کتاب ها و چند جای دیگر Glow ـه محض ایجاد شده که با عکسی Glow فیزیکی رو نشون دادم .

جسارت نشه این ها فقط نکاتی بودن که به ذهن من رسید ، بنده نه ایراد بنی اسرائیلی میخوام بگیرم و نه ایراد ... ، کار بسیار زیبا شیک و حرفه ای شده و جدا نشون میده که روش کار شده . من از همه بیشتر قسمت ساعت دیوار و زیرش رو خوشم اومد .

موفق و موید باشید :rose:

آخرین ویرایش:

Mamy007

Member
سلام .
من چند تا از کارای شما رو دیدم مثل بقیه فوق العده شده.
شما جای استاد منی آقا فرشید فقط یه سوال دارم میشه یه توضیح کوچیک بدی از چه روشی برای ساخت قسمت تو عکس پایین استفاده میکنی من توی این قسمت مشکل دارم توضیح زیاد نمیخوام فقط یه اشاره کنی خودم میرم دنبالش. (منظورم چاک چاک شدن کنار پارچه ی رو مبلی )
tnQ

Capture.PNGCapture1.PNG

N.Abedi

Well-Known Member
فرشید جان عالیه مثل همیشه :wink: من از قسمت شومینه خوشم اومد ولی چیزی که کلاً تو کارای شما خیلی چشم آدمو میگیره تصاویر و نقاشی هایی هست که تو تابلو ها استفاده می کنید، اگه از نظرتون موردی نداره میشه رفرنسشون یا روشی که برای پیدا کردنشون به کار می برید رو بیان کنید؟ چون فکر می کنم انتخاب این عکس ها ارتباط تنگاتنگی با معماری اثر داره، اگر در موردشون صحبت بشه شاید برای همه مفید باشه... ممنون :rose:

sina 2020

Well-Known Member
بازم یه کار زیبا از فرشید . خیلی عالیه فقط همون تایل دیوار یه کم تو چشم میزنه
دمت غیژ ...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام خیلی کار خوبی شده.کلا داع هست کارهای فرشید.
حمید این anti tile میگی چی هست>؟همون آفست از توی فیلتر ها؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی

سلام و درودددد !
1 - کافیه اول تصویر رو Flatten Image کنید .
2 - بعد با ابزار Select Tool قسمتی از دیوار که تایل هست رو به عنوان مثال انتخاب کنید .
3 - سپس با زدن دکمه Delete از روی کیبورد ، فتوشاپ با استفاده از الگوریتم های دوره تصویر یک تصویر کاملا مچ رو برای شما میسازه .
4 - شاید جالب در نیاد دفعه ی اول ، چون یکمی تمرین احتیاج داره .
5 - به این تکنیک میگن Object Removal یا Anti-Tile ... :wink:

:rose:

*farshid*

کاربر VIP
سلام
بسیار کار زیبایی شده
و کار بی نقص هست اماچند کار کوچک که که میتونه کارو بهتر کنه اگر ایرادی نداره بنده عرض میکنم :

قسمت ابی : در فتوشاپ تکنینکی وجود داره به نام Anti-Tile که خیلی راحته میتونید با اون به سادگی جلوه های تایل رو حذف کنید که این به کار طبیعی بودن خاصی میده .
قسمت نارنجی : بر روی کتاب ها و چند جای دیگر Glow ـه محض ایجاد شده که با عکسی Glow فیزیکی رو نشون دادم .

جسارت نشه این ها فقط نکاتی بودن که به ذهن من رسید ، بنده نه ایراد بنی اسرائیلی میخوام بگیرم و نه ایراد ... ، کار بسیار زیبا شیک و حرفه ای شده و جدا نشون میده که روش کار شده . من از همه بیشتر قسمت ساعت دیوار و زیرش رو خوشم اومد .

موفق و موید باشید :rose:
آقا مرسی
شما لطف داری
تکنیک جالبی بود حتما تستش میکنم
سپاس
سلام .
من چند تا از کارای شما رو دیدم مثل بقیه فوق العده شده.
شما جای استاد منی آقا فرشید فقط یه سوال دارم میشه یه توضیح کوچیک بدی از چه روشی برای ساخت قسمت تو عکس پایین استفاده میکنی من توی این قسمت مشکل دارم توضیح زیاد نمیخوام فقط یه اشاره کنی خودم میرم دنبالش. (منظورم چاک چاک شدن کنار پارچه ی رو مبلی )
tnQ

attachment.php
attachment.php
مرسی دوست عزیز ... بنده مدل نکردم این مبل رو از مجموعه MODEL AND MODEL برداشتم . تو YOUTUBE سرچ کنید چند تا آموزش خوب برای مدلینگ مبل وجود داره
فرشید جان عالیه مثل همیشه :wink: من از قسمت شومینه خوشم اومد ولی چیزی که کلاً تو کارای شما خیلی چشم آدمو میگیره تصاویر و نقاشی هایی هست که تو تابلو ها استفاده می کنید، اگه از نظرتون موردی نداره میشه رفرنسشون یا روشی که برای پیدا کردنشون به کار می برید رو بیان کنید؟ چون فکر می کنم انتخاب این عکس ها ارتباط تنگاتنگی با معماری اثر داره، اگر در موردشون صحبت بشه شاید برای همه مفید باشه... ممنون :rose:
مرسی
نقاشی ها رو جوری انتخاب کردم که نه زیاد بی حال باشن و نه زیاد تو چشم باشن . چیز خاصی نیستند :wink:
بازم یه کار زیبا از فرشید . خیلی عالیه فقط همون تایل دیوار یه کم تو چشم میزنه
دمت غیژ ...
مرسی دوست عزیز .قبول دارم ...
مرسی عارف جان
سلام فرشید کار بسیار زیبایی زدی خسته نباشی
مرسی سعید عزیز

webxyz

Member
کار خیلی قشنگی شده. رنگهایش هم شادن. من اینجور کار ها رو خیلی دوست دارم.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا