سلام خیلی کار خوبی شده.کلا داع هست کارهای فرشید.
حمید این anti tile میگی چی هست>؟همون آفست از توی فیلتر ها؟
آقا مرسیسلام
بسیار کار زیبایی شده
و کار بی نقص هست اماچند کار کوچک که که میتونه کارو بهتر کنه اگر ایرادی نداره بنده عرض میکنم :
قسمت ابی : در فتوشاپ تکنینکی وجود داره به نام Anti-Tile که خیلی راحته میتونید با اون به سادگی جلوه های تایل رو حذف کنید که این به کار طبیعی بودن خاصی میده .
قسمت نارنجی : بر روی کتاب ها و چند جای دیگر Glow ـه محض ایجاد شده که با عکسی Glow فیزیکی رو نشون دادم .
جسارت نشه این ها فقط نکاتی بودن که به ذهن من رسید ، بنده نه ایراد بنی اسرائیلی میخوام بگیرم و نه ایراد ... ، کار بسیار زیبا شیک و حرفه ای شده و جدا نشون میده که روش کار شده . من از همه بیشتر قسمت ساعت دیوار و زیرش رو خوشم اومد .
موفق و موید باشید![]()
مرسی دوست عزیز ... بنده مدل نکردم این مبل رو از مجموعه MODEL AND MODEL برداشتم . تو YOUTUBE سرچ کنید چند تا آموزش خوب برای مدلینگ مبل وجود دارهمن چند تا از کارای شما رو دیدم مثل بقیه فوق العده شده.
شما جای استاد منی آقا فرشید فقط یه سوال دارم میشه یه توضیح کوچیک بدی از چه روشی برای ساخت قسمت تو عکس پایین استفاده میکنی من توی این قسمت مشکل دارم توضیح زیاد نمیخوام فقط یه اشاره کنی خودم میرم دنبالش. (منظورم چاک چاک شدن کنار پارچه ی رو مبلی )
tnQ
![]()
![]()
مرسیفرشید جان عالیه مثل همیشهمن از قسمت شومینه خوشم اومد ولی چیزی که کلاً تو کارای شما خیلی چشم آدمو میگیره تصاویر و نقاشی هایی هست که تو تابلو ها استفاده می کنید، اگه از نظرتون موردی نداره میشه رفرنسشون یا روشی که برای پیدا کردنشون به کار می برید رو بیان کنید؟ چون فکر می کنم انتخاب این عکس ها ارتباط تنگاتنگی با معماری اثر داره، اگر در موردشون صحبت بشه شاید برای همه مفید باشه... ممنون
![]()
مرسی دوست عزیز .قبول دارم ...بازم یه کار زیبا از فرشید . خیلی عالیه فقط همون تایل دیوار یه کم تو چشم میزنه
دمت غیژ ...
مرسی عارف جانسلام خیلی کار خوبی شده.کلا داع هست کارهای فرشید.
حمید این anti tile میگی چی هست>؟همون آفست از توی فیلتر ها؟
مرسی سعید عزیزسلام فرشید کار بسیار زیبایی زدی خسته نباشی